Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No tak, to, że kilka dni temu wyszły nowe trasy, auta i eventy nie jest istotne. Pierw sprawdź informacje.

Edytowane przez Moldar

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bluber sie wstydzi gier w ktore gra ;/

wcale nie, ale nintendo nie ma aczików więc tez nie można się pochwalić, że sie grało w fajne gierki

po to mam backloggery

Opublikowano

bluber pokaz swoj ! xD(ale z 70-80% pewnie jest, co ? ^^)

No przecież wrzucałem linka do exophase, no i jak wpadły za przejscie i jakieś łatwe acziki to zrobiłem co w tym dziwnego? Czy po przejsciu gry nie moge na nią narzekać? Wasza logika mnie zabija - NIE ŁOGRAŁ GIEREK NA PS4 A SIEM WYPOWIADA!!!!! OGRAŁ ASASSYNA I SIĘ WYPOWIADA CO ZA TYP XD XD ^^ To, że ty easye nie masz swojego gustu i tobie byle gó.wno ci się spodoba bo ma ładną grafikę to nie moja wina.
Dobrze ze Ty masz ^^, dlatego najwiecej grasz w CW na konsolach, ktorych nie posiadasz.

Trzeba byc naprawde z lekka cofnietym w rozwoju by grac w gry,ktore sie nie podobaja, sciagac je z torrentow i przechodzic jak niektorzy tutaj no i jasne ze bardziej szanuje zdanie tych, krorzy chociaz na 40 minut odpalil zanim wydali jakakolwiek opinie, nie trzeba od razu konczyc "raka branzy", niz tych ktorzy posluguja sie metacritics...

Edytowane przez easye

Opublikowano

bluber pokaz swoj ! xD(ale z 70-80% pewnie jest, co ? ^^)

No przecież wrzucałem linka do exophase, no i jak wpadły za przejscie i jakieś łatwe acziki to zrobiłem co w tym dziwnego? Czy po przejsciu gry nie moge na nią narzekać? Wasza logika mnie zabija - NIE ŁOGRAŁ GIEREK NA PS4 A SIEM WYPOWIADA!!!!! OGRAŁ ASASSYNA I SIĘ WYPOWIADA CO ZA TYP XD XD ^^ To, że ty easye nie masz swojego gustu i tobie byle gó.wno ci się spodoba bo ma ładną grafikę to nie moja wina.

Dobrze ze Ty masz ^^

Trzeba byc naprawde z lekka cofnietym w rozwoju by grac w gry,ktore sie nie podobaja, sciagac je z torrentow i przechodzic.

No i jasne bardziej szanuje tych, krorzy chociaz na 40 minut odpalil zanim wydali jakakolwiek opinie, nie trzeba od razu prEchodzic "rakow branzy" ^^

Ale czy ty mi insynujesz, że ja sciągam gry z torrentów serio? AC II mi się podobało, reszta mogła nie wychodzić z ciekawości na wątkiem współczesnym skończyłem Brotherhooda, Revelations i III - i tak mam prawo nazywać tę serię rakiem branży, gów.nem obesranym i czymkolwiek jeszcze chcę, co do AC IV to przeczytałem, że jest spoko jak II więc pożyczyłem od kumpla i skończyłem bo nie lubie nie kończyć gier i tyle, zero filozofii.

Nie uważam, że mam jakiś tam gust, ale raczej zamiast kupowania FC 4 wolałbym pograć w Xenoblade.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

FC4 dobry szpil, niektóre momenty to mistrzostwo. Rakowe elementy są, bo w końcu to UBI, ale dla mnie top3 tego roku.

Opublikowano

Nie, z tymi torrentami nie pije do Ciebie, tylko do Stutqa, ktory ciagle pisze jakie (pipi) serwuja nam producenci, a pierwszy sciaga i zalicza fabule szybciej niz wiekszosc uzytkowniko tego forum...

Ty tez ciagle piszesz o gustach jakbys byl jakims wyznacznikiem, a sam z ciekawosci grasz w 5 czesci Assasina. Tylko tyle.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie pokaże wam mojego PSN ID i tyle. Skoro do tej pory go nie ujawniłem to widocznie nie mam takiej ochoty ani nie czuje takiej potrzeby

kidnappa podaj PSN ID,

Daddy, masz mnie w znajomych przecież :)

psnidpng_whepxqx.png

Opublikowano

kupilem na ps4 season pass do resogun, second son, shadow fall, driveclub i oddworld, z multiplatform pes2015, ktorego wymienilem na fc4 i valiant hearts, reszta to gry z plusa - jak widac klapki nie graja tylko w multiplatformy

Opublikowano

Pytanie za 100pkt

Jak myślicie, czy samochody które będą w nadchodzącym DLC do Forzy Horizon 2 były już wcześniej w którejś cześci Forzy ?

94e4a6d6-bd55-4a82-bc56-1fc3aabd09a0.jpg

f0218b7e-339d-478f-a726-74805d579e5a.jpg

1. Buick Regal GNX był w każdej części Forzy Motorsport.

2. Ten Lotus też był conajmniej w jednej części ale nie jeździłam nim.

Opublikowano

Ty tez ciagle piszesz o gustach jakbys byl jakims wyznacznikiem, a sam z ciekawosci grasz w 5 czesci Assasina. Tylko tyle.

No tak samo z ciekawości obejrzałem dwie części Transformersów i wiem, że to gó.wno obesrane i już 3 nie tknę to samo z AC - Unity kijem przez szmatę nie chce. Zmuszałem się żeby tego black flaga skończyć, ale mam taką jedną pier.doloną schize mianowicie musze mieć 50% completition jesli chodzi o acziki na xbl i dlatego go kończyłem na siłę. TA DAA zagadka rozwiązana.

Kidnappa nie bądź lamkers.

Pytanie za 100pkt

Jak myślicie, czy samochody które będą w nadchodzącym DLC do Forzy Horizon 2 były już wcześniej w którejś cześci Forzy ?

94e4a6d6-bd55-4a82-bc56-1fc3aabd09a0.jpg

f0218b7e-339d-478f-a726-74805d579e5a.jpg

1. Buick Regal GNX był w każdej części Forzy Motorsport.

2. Ten Lotus też był conajmniej w jednej części ale nie jeździłam nim.

jemu chodziło to, że modele prosto z 360 do fh2 wrzucą

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

kupilem na ps4 season pass do resogun, second son, shadow fall, driveclub i oddworld, z multiplatform pes2015, ktorego wymienilem na fc4 i valiant hearts, reszta to gry z plusa - jak widac klapki nie graja tylko w multiplatformy

Przeciez oddworld wychodzi w przyszlym roku na wszystkie mozliwe platformy.

Przypominam, ze Ryse tez wyszło rok po xboksie na pcecie i nie jest juz eksem wedlug was, jak deadly premonition wyszlo 3lata po xboksie to tez bylo jaranko, panowie od podwojnych standardow

Opublikowano

pysznie sie czyta jak bot Bluber tak broni tego xboxa, ktorego nie posiada, ktorego nawet nie wiesz czy chcesz bo jedyny ex jaki ciebie interesuje z wszystkich gier wychodzi w marcu w obozie baronow gamingu i nawet nie wykluczasz, ze w marcu kupisz ps4

Opublikowano

Ryse eksem już nie jest, Oddworld wciąż tak.

Opublikowano

pysznie sie czyta jak bot Bluber tak broni tego xboxa, ktorego nie posiada, ktorego nawet nie wiesz czy chcesz bo jedyny ex jaki ciebie interesuje z wszystkich gier wychodzi w marcu w obozie baronow gamingu i nawet nie wykluczasz, ze w marcu kupisz ps4

Dokładnie tak :kaz: ja po prostu nienawidzę klapków

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ficus, ja tez na pewno kupie kiedys ps4, bo na 1 miejscu jestem graczem, na 2 xbotem, co nie zmienia faktu, ze poki co ps4 jest guwnen obesranym.

Opublikowano

Przeciez oddworld wychodzi w przyszlym roku na wszystkie mozliwe platformy.

Przypominam, ze Ryse tez wyszło rok po xboksie na pcecie i nie jest juz eksem wedlug was, jak deadly premonition wyszlo 3lata po xboksie to tez bylo jaranko, panowie od podwojnych standardow

słowo klucz WYJDZIE, a nie WYSZŁO, na chwile obecna to jest ex na ps4, wy sie jaracie nowym tom raiderem, ktory tez bedzie tylko time exem.

Kiedy Oddworld wyjdzie na pc i xone to wiadomo, ze bedzie to juz pelnoprawna multiplatforma ale dont worry wtedy te bede mial z was beke bo pewnie wielu napisze "oooo jaka super gra" a teraz oczywiscie gdy jest dostepna tylko na ps4 to dalej beka bo ponoc konsola bez gier, a Oddworld prawilnie przypominam ma srednia 84%

Opublikowano

No i jest remasterem gry sprzed 15 lat. ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LECĘ DO MM PO PS4 DZIĘKI FICEK :lapka:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A no dokładnie tak koleżanko.

Puenta jest wiec tego taka ze t10 wycinają samochody z każdej kolejnej części gry by były jako DLC w ich następnej grze XD, wiem, nie brzmi to logicznie ale i zakup Xboxa One tez do logicznych nie należy.

Opublikowano

No właśnie to jest dziwne, tak samo suteq, niby siedzi u zielonych a takie posty pisze. Widocznie serce pompuje niebieską krew tylko jakaś zielona zaraza czai się w żyłach i tętnicach  :)

Prędzej kupię PS4 z Uncharted niż Xbone'a, który nie ma dla mnie obecnie nic ciekawego do zaoferowania, ani teraz ani w przyszłości.

:shotgun:

Przecież wielokrotnie pisałem, że exy na PS3 mi bardziej odpowiadały niż te na X360. Pamiętaj to co w CW to w CW. :reggie:

I w co bym na nim grał? W halo? :niedobrze:

Nawet botki wiedzą, że x-boks to guwno obesrane. Przykre ale prawdziwe.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

A no dokładnie tak koleżanko.

Puenta jest wiec tego taka ze t10 wycinają samochody z każdej kolejnej części gry by były jako DLC w ich następnej grze XD, wiem, nie brzmi to logicznie ale i zakup Xboxa One tez do logicznych nie należy.

Twoja logika jest taka pokrętna. Sprzedałeś Xone, chociaż jesteś fanem wyścigów i teraz wmawiasz sobie, że to guwno obesrane, Driveclub ze średnią 71% to najlepsze wyścigi na konsolach.

Co to Sony robi z ludźmi :/

Opublikowano

Niektórzy maja wewnętrzna potrzebę pomocy słabszym, Xbox One to inwalida wiec starają sie pomoc tacie Daddyemu i mamie DonSterydo jak mogą.

Opublikowano

beka bedzie botki jak w marcu wasz guru aka "dam mu milion plusikow bo tak bardzo broni mojego kochanego magnetowidu" Bluber kupi ps4 zamiast xbona bo jak sam pisze z wszystkich exow jara go tylko bloodborne!!!!!!!!!!!!!

nawet boty nie chca xbona taka to konsola

Opublikowano

beka bedzie botki jak w marcu wasz guru aka "dam mu milion plusikow bo tak bardzo broni mojego kochanego magnetowidu" Bluber kupi ps4 zamiast xbona bo jak sam pisze z wszystkich exow jara go tylko bloodborne!!!!!!!!!!!!!

nawet boty nie chca xbona taka to konsola

I bedzie beka jak bluber jako nieliczny z tego forum ta gre przejdzie  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.