Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bluber zjedz kalafiorka i idź calakowac unity. Ryse titanfall dr3 zaraz ogram na pc w normalnej rozdzielczości i nie w 15 klatkach wiec nie będę kupował tego szrota zeby zagrać w jedna warta uwagi grę czyli horizon. Taka prawda ze jak kupować teraz konsole to ps4 bo 2015 roz(pipi)i ta zielona maź albo wiiu bo ma GRY. Temat zamykam mozna wrzucić zdjęcie z bombami dobranoc.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

beka bedzie botki jak w marcu wasz guru aka "dam mu milion plusikow bo tak bardzo broni mojego kochanego magnetowidu" Bluber kupi ps4 zamiast xbona bo jak sam pisze z wszystkich exow jara go tylko bloodborne!!!!!!!!!!!!!

nawet boty nie chca xbona taka to konsola

Wiesz gdyby na ps4 byłby jakieś gry to i dzisiaj bym kupił nawet a tak to wiesz.

Opublikowano

A no dokładnie tak koleżanko.

Puenta jest wiec tego taka ze t10 wycinają samochody z każdej kolejnej części gry by były jako DLC w ich następnej grze XD, wiem, nie brzmi to logicznie ale i zakup Xboxa One tez do logicznych nie należy.

Twoja logika jest taka pokrętna. Sprzedałeś Xone, chociaż jesteś fanem wyścigów i teraz wmawiasz sobie, że to guwno obesrane, Driveclub ze średnią 71% to najlepsze wyścigi na konsolach.

Co to Sony robi z ludźmi :/

To nie ty zachwalałeś Knacka?

Opublikowano

Puenta jest wiec tego taka ze t10 wycinają samochody z każdej kolejnej części gry by były jako DLC w ich następnej grze XD, wiem, nie brzmi to logicznie ale i zakup Xboxa One tez do logicznych nie należy.

Twoja logika jest taka pokrętna. Sprzedałeś Xone, chociaż jesteś fanem wyścigów i teraz wmawiasz sobie, że to guwno obesrane, Driveclub ze średnią 71% to najlepsze wyścigi na konsolach.

Skończył 6 razy dla pucharka a to co innego niż zachwalanie.

Opublikowano

Czego nie rozumiesz ze nazywasz to pokrętna?

Samochody były dostępne w Forzie 4 bez DLC w FH2 sa jako DLC.

Tak trudno ogarnąć?

Nic tez Ci nie poradzę na to ze Xboxa sprzedałem bo w Forzie 5 była 1/5 tras z DriveCluba a spora część samochodów była jako DLC mimo ze były dostępne w Forzie 4 nie wydając na DLC grosza.

Po co mam tez na sile grać w gre która jest fajna do pierwszego festiwalu a każdy następny to te same trasy w innych samochodach, sorry ale w grze open world jeżdżenie po tych samych nie wymagających z nastawieniem na skracanie trasach było mega żenujące i nudne, o braku ograniczeń na tuning nie wspomnę....

Zdaje sobie z tego sprawę ze Xbox jest konsola dla Januszy, rodzin z dziećmi by w chwili rozrywki mogła tez i partnerka zagrać trzymając tylko RT przecinając pola.

Ale ja od gier wymagam tez rywalizacji i czystej zabawy.

DriveClub juz w tym momencie jest gra na 80% jesli wreszcie ogarną wyzwania, dodadza warunki pogodowe a dodatkowe trasy czy samochody bedą na takim poziomie jakim dostaliśmy w ostatnim darmowym DLC to okolice 90% byłyby do zgarnięcia bez żadnego problemu.

Opublikowano

DriveClub juz w tym momencie jest gra na 80% jesli wreszcie ogarną wyzwania, dodadza warunki pogodowe a dodatkowe trasy czy samochody

A gdyby babcia miała wąsy

No niestety exact w tej chwili driveclub ma średnią 71% i choćby skały srały a ty byś zakrzywiał czasoprzestrzeń jak tylko potrafisz to nic tego nie zmieni.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Gdyby w KNACKU był nieograniczony świat i możliwości to byłaby najlepsza gra na świecie. 

Opublikowano

Skończył 6 razy dla pucharka a to co innego niż zachwalanie.

Fakt, to masochizm powiązany z fanatyzmem. Sześć razy ogrywać Knacka... Macio:

091027_xx_znicz.jpg

Opublikowano

ej pamietacie ten szumny extra content dla ps4 w destiny? Wiecie co się na to składa? 1 słownie jeden dodatkowy Strike

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No nic dziwnego bo niektórzy teraz zapłacą 80zł za 1 Raid.  :reggie:  :facepalmz:

Opublikowano

Nie, dałem tej grze 4/10.

I ostatni raz przechodziłem takiego balasa, by zdobyć jakieś nic nie warte pucharki. Za drugim, trzecim czy piątym podejściem ukończenie tej gry zajmowało jakieś 3,5 godziny.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ale 6 razy ją pokonałeś. Jak Zeratul, Watch_Dogs to (pipi) ale kilkadziesiąt godzin na calaka poświęcił. Logika botów :)

Opublikowano

Logika osób grających dla pucharków. Nie takie gówna ludzie ogrywają żeby tylko calaki wyłapać.

Opublikowano

Ale 6 razy ją pokonałeś. Jak Zeratul, Watch_Dogs to (pipi) ale kilkadziesiąt godzin na calaka poświęcił. Logika botów :)

Zdajesz sobie sprawe, ze jak Macio wbijal te pucharki to byl klapkiem?

Idz lepiej pograj w cos, zebys bez wstydu mogl podac swojego gamertaga.

Opublikowano

Swoją drogą Pucharki >>>>>>>>> Doda >>>>>>>>>>> Ona tańczy dla mnie >>>>>>>>> wegetarianizm >>>>>>>>>>>>> Gamescore

Opublikowano

Rozumiem kolego, że nie widziałeś tych samochodów w wykonaniu FM5 (kokpity, detale na zewnątrz itp.). To nie jest to samo co w Forzy na x360 i nie jest to to samo co samochody w GT5 odblokowywane z użyciem sejwa z GT PSP. Co do mikropłatności i DLC - też nie szanuję.

ps. Nurburgring Nordschleife w FM5 to coś, koło czego nie da się przejść obojętnie. Takiego wykonania tej trasy nie ma w żadnej grze i długo nie będzie.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Swoją drogą Pucharki >>>>>>>>> Doda >>>>>>>>>>> Ona tańczy dla mnie >>>>>>>>> wegetarianizm >>>>>>>>>>>>> Gamescore

Szkoda tylko że gdyby nie Gamescore i MS to ty dalej byś nie słyszał o pucharkach a jedyna komunikacja w grach to ta przez tlefon.  :reggie:

Opublikowano

Zawsze jak gram w cos na one to przed wylaczeniem odpalam sobie 1 rundke po nordschleife, cudowna trasa.

Ale wiecie, jak poczekamy jeszcze rok to driveklap bedzie lepszy.

Opublikowano

Zawsze jak gram w cos na one to przed wylaczeniem odpalam sobie 1 rundke po nordschleife, cudowna trasa.

Ale wiecie, jak poczekamy jeszcze rok to driveklap bedzie lepszy.

Driveclub 2 może być całkiem dobrym następcą PGRów, o ile Sony się nie zdenerwuje i nie wywali wszystkich na zbity pysk.

Opublikowano

1. Demon's Souls 10-

ZA CO MINUS KUWYSYNU??!!1

Za tę kamerę o której pisałeś że ci momentami przeszkadzała przy lockowaniu? Czy po prostu pełną dziesiątkę dajesz wyłącznie tytułom epokowym?

DeS jest dla mnie tytułem epokowym za:

- pokazanie że w grach rpg skill i manual mogą być ważniejsze od statystyk i żmudnego farmienia mobków

- wyznaczenie nowego kierunku w branży w postaci klonów (Lords of Fallen, Dragon's Dogma)

- nacisk na bloki, parry, opóźnienia, wskaźnik staminy przybliżający grę bardziej do bijatyki niż gry rpg

A minus jest za spadki framerate (na szczęście nie takie znowu wielkie), spadanie z krawędzi podczas schodzenia w bok przy zalockowanym przeciwniku i okropny dubbing większości npc.

Gry na pełne 10 napisałem w Top 25 gier wszystkich generacji. Niekoniecznie były jednak "epokowe".

Okropny dubbing? Czy to jakiś slang, nowa moda u nastolatków, gdzie słowo okropny znaczy wspaniały? Tak jak Michael Jackson sprawił, że słowo bad stało się good?

Opublikowano

Rozumiem kolego, że nie widziałeś tych samochodów w wykonaniu FM5 (kokpity, detale na zewnątrz itp.). To nie jest to samo co w Forzy na x360 i nie jest to to samo co samochody w GT5 odblokowywane z użyciem sejwa z GT PSP. Co do mikropłatności i DLC - też nie szanuję.

ps. Nurburgring Nordshoelfe w FM5 to coś, koło czego nie da się przejść obojętnie. Takiego wykonania tej trasy nie ma w żadnej grze i długo nie będzie.

Widziałem samochody w FM5, tylko garaż robi wrażenie, podczas grania jest to poziom niżej niż nawet w DriveClubie.

Samo wykonanie modeli jest takie samo w FM4, tylko samochody których nie było w Forzie 4 a są w Forzie 5 są wykonane lepiej.

Ogólnie Premiumy z GT6 wyglądają lepiej niż 3/4 samochodów z Forzy 5.

Nurburgring, świetny tor, ale w najlepszej opcji tylko w GT6 dzięki zmiennym warunkom i cyklu dnia nocy.

Szkoda tylko że gdyby nie Gamescore i MS to ty dalej byś nie słyszał o pucharkach a jedyna komunikacja w grach to ta przez tlefon.  :reggie:

Przyznaje Ci racje, zawdzięczam MS również płatny online.

Opublikowano

No właśnie to jest dziwne, tak samo suteq, niby siedzi u zielonych a takie posty pisze. Widocznie serce pompuje niebieską krew tylko jakaś zielona zaraza czai się w żyłach i tętnicach  :)

W drugim poście wyjaśniłem czemu piszę w CW takie posty, a nie inne. Bo to CW, które ma przecież swoje zasady.

Natomiast poza CW oczekuję gier, przede wszystkim fajnych exów, a takie jak na razie oferuje mi PS, przynajmniej na poprzedniej generacji oferowało, mam nadzieję, że trend się utrzyma i w tej. :)

Nawet DriveCluba chętnie sprawdzę. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

płatny online MS XBL >>> Steam online >>> Wii U online >>> płatna hybryda offline/online zwana PSN

Opublikowano

płatny online MS XBL >>> Steam online >>> Wii U online >>> płatna hybryda offline/online zwana PSN

A już myślałem że się polubimy.

Opublikowano

Wczoraj boty rzuciły się Wiesi do gardła za posiadanie własnego zdania, a ona dalej z nimi trzyma :facepalmz:

To chyba jak z niektórymi kobietami bitymi w małżeństwie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.