Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj boty rzuciły się Wiesi do gardła za posiadanie własnego zdania, a ona dalej z nimi trzyma :facepalmz:

To chyba jak z niektórymi kobietami bitymi w małżeństwie...

To, że moje zdanie w pewnych kwestiach pokrywa się ze zdaniem buraczków, nie znaczy, że z nimi trzymam. Mam swoje zdanie wyrobione na podstawie własnych spostrzeżeń, a nie mądrości forumowych i zmienić mogę je jedynie na podstawie dalszych spostrzeżeń, a nie na podstawie tego co ktoś tam sobie wyduma :-)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zazdroszcze posiadaczom xboxa eksluzywnych perel w jakie np gra maciomaniak co mozna zobaczyc po jego karcie - fife15,pes15,gta5, cod:aw, ac:unity, watch dogs, destiny,nfs rivals itp itd

niesamowite exy, faktycznie ps4 to szrot bez gier, pierdo.licie o super exach a potem wychodzi ze wiekszosc z was maks co ograla to horizon2 i sunset, reszta to multiplatformy, ktore ogrywacie w najgorszych mozliwych wersjach z dostepnych

Słaby pocisk 1/10.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale mam większość exów na Xone. Pewno włącza się u Ciebie tryb niebieski, który wyklucza coś innego niż Horizon 2, bo inaczej dawno sprzedałbyś już tego szrota bez gier.

Jestem graczem, to kupuję też multiplatformy. Mam wybór. W przypadku szrota PS4 pozostają tylko multiplatformy i rzucą wam jeszcze coś z poprzedniej generacji na otarcie łez

zacytujcie jego wypowiedz o inteligentniejszych grach na PS4

Opublikowano

Maniek, nie przekrecaj tego co napisal, zaden eks na ps4 nie przekroczyl 80%. Infamous 3 ma dokladnie tyle, lbp ma 79% reszta mniej.

To w końcu zaliczamy tego Transistora do exów czy nie Copper? :kaz:

Opublikowano

Maniek, nie przekrecaj tego co napisal, zaden eks na ps4 nie przekroczyl 80%. Infamous 3 ma dokladnie tyle, lbp ma 79% reszta mniej.

To w końcu zaliczamy tego Transistora do exów czy nie Copper? :kaz:

To zależy, skoro jest na ps4 to ex, ale jak by był na xboxie to multiplatforma.

Opublikowano

no w 2009 to była petarda (t.j. dla wielu AC2). po ograniu paru innych killerów mój top 3 2009 wygląda dziś tak:

Pierwszy raz grałem dopiero w 2011 i dalej była petarda. :usmiech:

Pierwszy raz grałem dopiero w 2012 i niestety ciągle guwno obesrane

Opublikowano

Wczoraj boty rzuciły się Wiesi do gardła za posiadanie własnego zdania, a ona dalej z nimi trzyma :facepalmz:

To, że moje zdanie w pewnych kwestiach pokrywa się ze zdaniem buraczków, nie znaczy, że z nimi trzymam. Mam swoje zdanie wyrobione na podstawie własnych spostrzeżeń, a nie mądrości forumowych i zmienić mogę je jedynie na podstawie dalszych spostrzeżeń, a nie na podstawie tego co ktoś tam sobie wyduma :-)

Wiesia to nie tak działa, nie kumasz chyba klimatu programu. Albo niebieska gwiardia, albo zielony plebs. Tu nie ma rozkroków i poglądów. Nie jesteś z nami, jesteś przeciwko nam.

PS. SPRAWA JEST POWAŻNA

Opublikowano

Wiesia to nie tak działa, nie kumasz chyba klimatu programu. Albo niebieska gwiardia, albo zielony plebs. Tu nie ma rozkroków i poglądów. Nie jesteś z nami, jesteś przeciwko nam.

PS. SPRAWA JEST POWAŻNA

a Nintendo jaki ma kolor?

Opublikowano

A no dokładnie tak koleżanko.

Puenta jest wiec tego taka ze t10 wycinają samochody z każdej kolejnej części gry by były jako DLC w ich następnej grze XD, wiem, nie brzmi to logicznie ale i zakup Xboxa One tez do logicznych nie należy.

Rozumiem kolego, że nie widziałeś tych samochodów w wykonaniu FM5 (kokpity, detale na zewnątrz itp.). To nie jest to samo co w Forzy na x360 i nie jest to to samo co samochody w GT5 odblokowywane z użyciem sejwa z GT PSP. Co do mikropłatności i DLC - też nie szanuję.

ps. Nurburgring Nordschleife w FM5 to coś, koło czego nie da się przejść obojętnie. Takiego wykonania tej trasy nie ma w żadnej grze i długo nie będzie.

W gt5 z 2010 roku nurubrging jest wykonany na takim samym poziomie co w "nextgenowej" fozie 5 :reggie:

Opublikowano

Puenta jest wiec tego taka ze t10 wycinają samochody z każdej kolejnej części gry by były jako DLC w ich następnej grze XD, wiem, nie brzmi to logicznie ale i zakup Xboxa One tez do logicznych nie należy.

Rozumiem kolego, że nie widziałeś tych samochodów w wykonaniu FM5 (kokpity, detale na zewnątrz itp.). To nie jest to samo co w Forzy na x360 i nie jest to to samo co samochody w GT5 odblokowywane z użyciem sejwa z GT PSP. Co do mikropłatności i DLC - też nie szanuję.

ps. Nurburgring Nordschleife w FM5 to coś, koło czego nie da się przejść obojętnie. Takiego wykonania tej trasy nie ma w żadnej grze i długo nie będzie.

W gt5 z 2010 roku nurubrging jest wykonany na takim samym poziomie co w "nextgenowej" fozie 5 :reggie:

Niestety nie mogę się zgodzić. Przede wszystkim Forza ma tarki 3D co w połączeniu z modelem fizycznym z 4 osobnymi kołami robi kosmiczną różnicę.

Opublikowano

Niestety nie mogę się zgodzić. Przede wszystkim Forza ma tarki 3D co w połączeniu z modelem fizycznym z 4 osobnymi kołami robi kosmiczną różnicę.

Gadaj z andrew, on żyje czasami kiedy ps2 dominowało i chyba został w tych czasach.

Opublikowano

x1ktp0.gif

RÓŻOWA KOMANDO ELITA >> zielone crocsy >> blacharze >> niebieski pleps

dobrze?

Opublikowano

Chyba aborcja.

he he he

Opublikowano

x1ktp0.gif

dobrze?

Zgłosiłem z obrażanie SEGI.

Opublikowano

Japonce maja wywalone na ps4 to im daja w plusie disgaee 4 i killzone, u nas sie sprzedaje ps4 jak bulki to w plusie guwno. Wmawiajcie sobie dalej, ze dominacja Sony wyjdzie wam na dobre.

Na szczescie po forumku przelewaja sie juz posty o nie przedluzaniu plusa, huh.

Opublikowano

x1ktp0.gif

dobrze?

Wiesiu jeszcze nie łapiesz . Abstrahując czy jesteś z obozu zielonych demoludów czy z niebieskiej arystokracji, wszyscy jednogłośnie ramie w ramie gardzimy blacharskimi sługusami, co do pieca podłączają pady i udają konsole.

A jak sie im to wypomina to piszą ze to konsole stały sie PCami (mimo ze nikt jakoś klawiatury i myszki do grania do nich nie podłącza lol)

Konsole > PC foreva

Opublikowano

Dobrze ze microsoft rzuca same killery w lajwie. Ciekawe co by dawali jakby byli liderem jak Sony, pewnie czarnego wielkiego kutasa i jakieś dmr na deser.

Duże gry w plusie, to tylko kwestia czasu. Nikt nie spodziewał się, ze w pierwszy roku konsoli będą rozdawać gry AAA za darmo.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

pysznie sie czyta jak bot Bluber tak broni tego xboxa, ktorego nie posiada, ktorego nawet nie wiesz czy chcesz bo jedyny ex jaki ciebie interesuje z wszystkich gier wychodzi w marcu w obozie baronow gamingu i nawet nie wykluczasz, ze w marcu kupisz ps4

Atomówki prosto z PE > dużo osób (z 20-30?) kupiło tutaj jako pierwsze ps4. Później te osoby dokupiły/wymieniły szrota ps4 na XO. A w drugą stronę ile z 2 osoby ? Gracze wiedzą co dobre. Pamiętacie te stękanie sonybociarni pół roku temu że każdy kto chciał kupił już XO ? xD

Z nową generacją jak z pierwszym bzykaniem, pierwsza zawsze jest na chwile, żeby poznać to nowe uczucie i pochwalić się przed januszami że już PO.

Druga to już zdecydowanie wyższy poziom, na długo lub na zawsze, dla dojrzałych prawdziwych graczy. Wyższa Kultura Konsolowości.

gatsby.gif?resize=640%2C272

Opublikowano

ostatnio ktoś pisał chyba Soban?, że po 1mscu sprzedał Xboxa i zaczął pić bo nie może zapomnieć

wiadomo Indie nie są jakimś wyznacznikiem gamingu, ale i tak beczunia :D

50.000 sprzedanych PS4 i 1500 Xbox

GTAV sprzedało sie 100szt dla PS4 i 5 dla Xbox

amazon_india_midnight_delivery_xbox_one_

Kinect-India-Launch-1-615.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dobrze ze microsoft rzuca same killery w lajwie. Ciekawe co by dawali jakby byli liderem jak Sony, pewnie czarnego wielkiego kutasa i jakieś dmr na deser.

Duże gry w plusie, to tylko kwestia czasu. Nikt nie spodziewał się, ze w pierwszy roku konsoli będą rozdawać gry AAA za darmo.

Duże gry w Plusie na PS4 już są - w tym miesiącu Injustice, w przyszłym inFamous (a jak tam GwG?). Przecież gdyby wzorem Japonii dali tego Killzone'a, to xbot i tak by beczał, że gra guwno albo każdy dawno ograł i Sony może go sobie w tyłek wsadzić.

Opublikowano

Lipa też sprzeda xbona, który okazał się straszną... lipą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.