Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Japonce maja wywalone na ps4 to im daja w plusie disgaee 4 i killzone, u nas sie sprzedaje ps4 jak bulki to w plusie guwno. Wmawiajcie sobie dalej, ze dominacja Sony wyjdzie wam na dobre.

Na szczescie po forumku przelewaja sie juz posty o nie przedluzaniu plusa, huh.

Dawali gry indie/arcade guwno. Zaczynają dawać duże gry guwno. Wam to naprawdę nie da się dogodzić.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Da sie, sam przez rok miałem plusa i przez pierwsze 10 miesięcy nie narzekalem posiadajac tylko ps3 i vite, po prostu daja teraz guwno obesrane.

I tu nie chodzi o to czy indie czy aaa, bo dobra gra to dobra gra.

Po prostu wam wszystko co skapnie ze stołu sony smakuje jak kawior.

Opublikowano

RÓŻOWA KOMANDO ELITA >> zielone crocsy >> blacharze >> niebieski pleps

dobrze?

Nie nie, pomyliłaś się trochę. Rycerze Lorda Gabena siedzą na górze patrząc na to co się dzieje wśród konsolowego plebsu ze swoich złotych taboretów uznając jedynie Różową Elitę za godnych błogosławieństwa.

Opublikowano

W coopie grało mi się z dziewczyną bardzo fajnie, więc polecam sprawdzić, aczkolwiek cena trochę IMO za wysoka. Póki co pograne z poł godziny tylko, bo konsola już w serwisie, gra mi PS4 wykończyła :sorcerer:   W samym menu gry konsola chodziła jak odkurzacz.

Potwierdzam, tak głośnej PS4 jeszcze nie słyszałem jak przy Never Alone,. Bałem się, że wybuchnie w pewnym momencie  :sorcerer:

Cala prawda o ps4, na xboksie chodzilo cichutko. Strach pomyslec jak sie bedzie ps4 dusic jak wyjdzie order czy bloodborne.

Opublikowano

Nie nie, pomyliłaś się trochę. Rycerze Lorda Gabena siedzą na górze patrząc na to co się dzieje wśród konsolowego plebsu ze swoich złotych taboretów uznając jedynie Różową Elitę za godnych błogosławieństwa.

Śmiem twierdzić że kurtyzany Lorda Gabena siedzą zgarbieni na swoich śmiesznych stołkach nie mając pojęcia jak to jest być baronem gamingu i rozłożyć się wygodnie w fotelu w jednej dłoni dzierżąc kufel zimnego Ciechana a w drugiej pada z lordowskim znakiem PS. ( o kurtyzanie (pipi)jącej lachę w tym właśnie momencie nie muszę wspominać).

Opublikowano

baron i ciechan? No (pipi)a nie sądzę :rotfl:

Opublikowano

Ok w miejsce ciechana można wstawić swoją opcje, moja była anty wegetariańska po prostu.

Opublikowano
wiadomo Indie nie są jakimś wyznacznikiem gamingu, ale i tak beczunia :D

50.000 sprzedanych PS4 i 1500 Xbox

GTAV sprzedało sie 100szt dla PS4 i 5 dla Xbox

amazon_india_midnight_delivery_xbox_one_

To pewnie przecietny przedstawiciel rasy Baranow Gamingu jak mniemam ? :yao: :yao: :yao: :yao:

Opublikowano

zobacz jak zdjecie jest podpisane "amazon_india_midnight_delivery_xbox_one_"    :wujaszek:

Opublikowano

Da sie, sam przez rok miałem plusa i przez pierwsze 10 miesięcy nie narzekalem posiadajac tylko ps3 i vite, po prostu daja teraz guwno obesrane.

I tu nie chodzi o to czy indie czy aaa, bo dobra gra to dobra gra.

Po prostu wam wszystko co skapnie ze stołu sony smakuje jak kawior.

No ja ci nic nie poradzę, że dla ciebie gry ze średnimi ocen pomiędzy 75-91 go guwna.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Mohamed zadowolony, bedzie giercowanie, a może nawet kinect to i młody poskacze :teehee:

Opublikowano

GTAV sprzedało sie 100szt dla PS4 i 5 dla Xbox

amazon_india_midnight_delivery_xbox_one_

To pewnie przecietny przedstawiciel rasy Baranow Gamingu jak mniemam ? :yao:

zobacz jak zdjecie jest podpisane "amazon_india_midnight_delivery_xbox_one_"     :wujaszek:

#OwnedbyFanek 

:kaz:  :kaz:  :kaz:  :kaz:  :kaz:  :kaz:  :kaz:  :kaz:  :kaz:  :kaz: /10 

Opublikowano

Ten hindus dla mnie spoko ziomek, podobny troche do mojego bossa. Lepiej bede szanowal bo to moze jakas rodzina i jeszcze mnie z roboty wyyebia i nie bedzie mamony na gierki  :obama:

Opublikowano

Czyli 50k bylo takich dostaw z PS4 :banderas: :banderas: :banderas:

Wiecej brudasow na PSN :reggie:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Czyli 50k bylo takich dostaw z PS4 :banderas: :banderas: :banderas:

Przeszkadza ci inne wyznanie i kolor skóry jaśniejszy niż u przeciętnego xbota?

Poszedł szpagat do moderacji i innym radzę zrobić to samo. Rasizmu nie będziemy tolerować :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

bansaj weź bansuj i sie wiecej nie kompromituj :yao:

Opublikowano

XBOX - WYŻSZA  KULTURA  KONSOLOWOŚCI.

Opublikowano

@Bansai

coś ci się popyerdoliło. te 50 k ps4 poszło do indyjskiej błękitnej krwi.

Hr3.jpg

Tamtejsi przedstawiciele Januszów branży dostali

"amazon_india_midnight_delivery_xbox_one_"      :wujaszek:

nie inaczej.  :reggie:

Opublikowano

Kolo był spoko jak był klapem. Potem udawany obiektywizm jak dokupił XO, by po paru miesiącach tak się stoczyć...

Opublikowano

Masakra, czemu wszystkie klapy maja move'a w tylku? nobody, wyjasnij mi, stoisz po tamtej stronie to pewnie wiesz. Pytam Ciebie bo reszta ma problemy z logicznym formułowaniem zdan.

Opublikowano

O kurcze ale sie uniesli jak zdali sobie sprawe ze jednak wiecej Maadhavow ma PS4 :yao:

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.