Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mohamed w indiach, typowa klaperska ignorancja.

W Indiach żyje ponad 100 mln muzułmanów, tak więc Mohamedów tam nie brakuje. 

Ładnie się botki kompromitujecie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Też to zauważyłem, ze niemal wszystkim xbotom wystaje słoma z butów, widocznie za dużo godzin na polu buraków.

Chamstwo, prostactwo i oderwanie od rzeczywistości, tak na nich działają tę gierki w dziwnych rozdzielczościch i myśl, ze kolejny duży eks, gdzies na jesień 2015 :kaz:

Opublikowano

Fajnie, w Anglii tez Mohamed to najpopularniejsze meskie imię, a jakos watpie, zeby Anglicy byli zadowoleni z tego powodu i chcieliby, zeby ich kraj byl kokarzony z muslimami.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Masakra, czemu wszystkie klapy maja move'a w tylku? nobody, wyjasnij mi, stoisz po tamtej stronie to pewnie wiesz. Pytam Ciebie bo reszta ma problemy z logicznym formułowaniem zdan.

Nie powiem ci. 

Opublikowano

ponoć cała rodzina i znajomi Sułtana grają w TLOU, każdy mówi że GOTY

BN-AZ366_ibhuta_G_20140105200958.jpg

a baby strajkują, że Xbox Live za drogi

rape-protest.jpg?itok=8kvDIOU3

Opublikowano

Fajnie, w Anglii tez Mohamed to najpopularniejsze meskie imię, a jakos watpie, zeby Anglicy byli zadowoleni z tego powodu i chcieliby, zeby ich kraj byl kokarzony z muslimami.

Oj, bys sie zdziwil....

Opublikowano
a baby strajkują, że Xbox Live za drogi

Tanszy od PS+ :kaz:

No ja po ograniu FH2 zastanawiam się co ta konsola jeszcze robi pod moją 50" bravią full hd...

Rozwiazanie swoich problemow znajdziesz o tu: http://goo.gl/AK4tj4

Opublikowano

Fanek jakie panczlajny uskutecznia.  :reggie:

Opublikowano

Będzie stabilne 15 fps.

Opublikowano

Na PS4 bez swieczek, na XO ulice oswietlone lampami naftowymi  :fsg:

Opublikowano

Ledwo kurz nie opadl po tegorocznej porazce a Ci juz nowy kataklizm zapowiadaja.

Ciekawe tez, ile studiow robilo Unity ? 5-6 ? Wiecej ? Czyli co, teraz maja rok czasu na klepniecie tego ? :yao: Bo nie chce mi sie wierzyc ze Ubi ma wiecej studiow odpowiedzialnych za AC.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie no, każdą grę robią co najmniej(zazwyczaj) 2 lata. Tak podobno twierdzą.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ledwo kurz nie opadl po tegorocznej porazce a Ci juz nowy kataklizm zapowiadaja.

Ciekawe tez, ile studiow robilo Unity ? 5-6 ? Wiecej ? Czyli co, teraz maja rok czasu na klepniecie tego ? :yao: Bo nie chce mi sie wierzyc ze Ubi ma wiecej studiow odpowiedzialnych za AC.

Przecież oni jednego jeszcze nie wydadzą a klepią już kolejną odsłonę ;)

Opublikowano

720p na ps4

480p na XO

1080p na PC + exkluzywny efekt zwiewnej, koronkowej spudniczki londynskich kurtyzan - tylko na kartach marki nVidia  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

Spokojnie, przecież będzie downgrade więc zostanie 900p :D

Jakie to jest biedne jak oni tego Assassina w kółko od kalki klepią, 

Opublikowano

The Order, Bloodborne i teraz AC. Jak nie było gier w takiej epoce, to teraz będzie ich aż za dużo. Coś jak te fpsy we współczesności podczas minionej generacji.

Opublikowano

Nie no, każdą grę robią co najmniej(zazwyczaj) 2 lata. Tak przynajmniej twierdzą.

No tak, ale ponoc nad Parity wszystkie studia AC pracowaly (2 lata bodajze wiec to by sie zgadzalo), oprocz oczywiscie ludzi odpowiedzialnych za Rogue ktorzy wczesniej byli zajeci Liberation.

Wezcie tez w perspektywe fakt, ze nie minal miesiac od premiery a juz nowa czesc zapowiadaja, tzn ja wiem ze kolejna porcja raka jest oczywista tak jak wschodzace slonce, jak nowy CoD, ale kurfa chociaz poczekaliby z takimi zapowiedziami jakis czas :no:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie no, każdą grę robią co najmniej(zazwyczaj) 2 lata. Tak przynajmniej twierdzą.

No tak, ale ponoc nad Parity wszystkie studia AC pracowaly (2 lata bodajze wiec to by sie zgadzalo), oprocz oczywiscie ludzi odpowiedzialnych za Rogue ktorzy wczesniej byli zajeci Liberation.

Ja słyszałem, że chyba robili go 3 albo 4 lata, bodajże team od Brotherhooda jest za to odpowiedzialny, a on wyszedł w 2010 roku.

Na wikipedii też tak jest napisane.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

O kur... ja pisalem 5-6 ?

A total of 10 studios are working on Assassin's Creed Unity, Ubisoft announced today in a slide

:obama:

10 studiow i co im wyszlo ? Jedno wielkie kolektywne guwno obesrane ktore nawet w 900p stalych 30fps nie potrafi utrzymac, o bugach i rozmazanej grafice nawet nie wspominam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.