Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie mogę się doczekać premiery division,  będzie okrutna beka.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wiadomo Indie nie są jakimś wyznacznikiem gamingu, ale i tak beczunia :D

50.000 sprzedanych PS4 i 1500 Xbox

Wiecej brudasow na PSN :reggie:

venqsy.jpg

Opublikowano

Ubi ma specjalny program, gdzie generuje losowe lokacje, a później tylko paczki z nowymi skinami robią :P

Nie wiem jakim cudem seria AC na siebie zarabia, bo jeśli wierzyć ile studia Ubi liczą ludzi, to każda część musiałaby się rozchodzić w nakładzie 30 mln w niecałe 2 lata żeby to wszystko utrzymać :)

Opublikowano

Jak można nie wierzyć że firma która ma na koncie to cudo

yyha5zax60xooyr11zx8.jpg

kaktz5uxhorhae3ltq4o.png

nie sprosta czemuś takiemu w 1080p i stabilnych 30 fpsach

tumblr_newc1w7wV51qcy62fo2_250.gif

?

:rotfl:  

Opublikowano

Nadzieje mozna miec, bo robi to kompletnie inne studio, jednak downgrade bedzie okrutny.

Opublikowano

Na zachete zapodam ze tworcy The Division pomagali miedzy innymi przy AC: Revelations  :pawel:

Opublikowano

Ficuś jaki bulduper ostatnio.

dziwisz mu się ? kupił szrota bez gier za 2k. Ostatnio to wg. pełno sonybotów wylazło z nor i siedzi w CW 24h/7  

To jak z trędowatymi w dawnych czasach którzy biegali po ulicach wydzierając japy, niby robią zamieszanie ale każdy ich unikał.

Co do nowego AC to na ps4 znowu 15fpsów, brak oświetlenia, itd.. w porównaniu do wersji na nadkonsole XO. To już tradycja.

Opublikowano

dziwisz mu się ? kupił szrota bez gier za 2k. Ostatnio to wg. pełno sonybotów wylazło z nor i siedzi w CW 24h/7  

To jak z trędowatymi w dawnych czasach którzy biegali po ulicach wydzierając japy, niby robią zamieszanie ale każdy ich unikał.

Co do nowego AC to na ps4 znowu 15fpsów, brak oświetlenia, itd.. w porównaniu do wersji na nadkonsole XO. To już tradycja.

ale blubera to Ty szanuj, jest w Twojej drużynie.

Opublikowano

w życiu bym nie pomyślał żeby używać AC jako amunicję w wojnie konsol.  :bad:

Opublikowano

Co jak co ale w przypadku AC to jest pojedynek na to ktore guwno jest ladniejsze.

Opublikowano

Na zachete zapodam ze tworcy The Division pomagali miedzy innymi przy AC: Revelations  :pawel:

To ktoś w ogóle jeszcze pamięta o The Division?

Opublikowano

całkiem ciekawy artykuł na eurogamerze który mówi min. że lepiej grać w 30 fps-ach niż 40-45eciu.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-12-29-zalety-30-fps-w-grach-pc

Z naszych testów wynika, że procesor Core i3 4130 CPU z kartą Nvidia GTX 750 Ti dorównuje lub przekracza moc PlayStation 4 przy podobnych ustawieniach rozdzielczości i jakości. Było tak w przypadku Call of Duty: Advanced Warfare, Assassin's Creed Unity i Far Cry 4 (z poprawką eliminującą stutter). To komponenty dla początkującego entuzjasty grania na PC, zapewniające wrażenia „nowej generacji”, ale nawet nie zbliżą się do maksymalnych ustawień przy 1080p60. Zmniejszenie detali też nie pomoże, ze względu na ograniczenie procesora. Nie każdego stać na podkręcony procesor i7, preferowany przez recenzentów kart graficznych. Z naszych testów wynika, że wprowadzenie blokady 30 FPS to najlepszy sposób na wyciśnięcie maksimum z tak budżetowych podzespołów. Domyślamy się, że podobnie jest w przypadku starszych konfiguracji.

Cena takiej karty to wydatek około 600zł, czyli aby złożyć kompa w całośc to wydatek około 1500zł, kupić kompa za 1500zł by cieszyć oko grafiką porównywalną do tej na PS4 w grze która wyszła w pierwszym roku życia konsoli to artykuł na mega beke :D

Opublikowano

ale locked 30 fpsów to ty szanuj 

Opublikowano

ani nie kupilem, ani nie za ta cene, ani nie siedze w norze, wiekszosc najczesciej tu piszacych to boty - mozna zajrzec w stytystyki

widze ostatnio botki czesto mnie wspominaja - to wy mnie stworzyliscie i przywolaliscie do czestego uczestnicwa w CW, to dzieki wam tak celnie ripostuje wasza nieslownosc, podwojne standardy i inne bekowe rzeczy na temat magnetowidu, bol pupska pod moim adresem to dowod jak was boli to ze pisze prawde, dont worry nie spoczne poki nie umrze kazdy xbot i zostanie juz tylko sama japonska szklachta wielkiego nintendo i sony

Opublikowano

19 letni Londyn... To już trzecia produkcja tego klimatu w JEDNYM roku. O co chossie. Gdzie moja feudalna Japonia, Ubi? No gdzie?

Opublikowano

nie czasem wieczny?

Opublikowano

japonska szklachta

weird-japanese_131376892269.gif

@Figaro

Wg nich feudalna japonia jest zbyt "mainstreamowa" i oklepana w grach a oni celuja tylko w "niszowe settingi" xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai ty bedziesz pierwszy do ostrzalu, nie znasz dnia ani godziny, podkop z chorzowa do sosnowca juz prawie mam gotowy

Opublikowano

19 letni Londyn... To już trzecia produkcja tego klimatu w JEDNYM roku. O co chossie. Gdzie moja feudalna Japonia, Ubi? No gdzie?

1. Order

2. BB

3. ...?

Opublikowano

A Japonia nie jest czasem ukazana w jakimś spin-offie na mobilki czy inne (pipi)? Coś mi tak świta właśnie, że gdzieś widziałem newsa.

Opublikowano

1. Order

2. BB

3. ...?

AC 

A Japonia nie jest czasem ukazana w jakimś spin-offie na mobilki czy inne (pipi)? Coś mi tak świta właśnie, że gdzieś widziałem newsa.

Klon temple runa "dziejący się"  chyba w chinach xd

Edytowane przez mate5

Opublikowano

ani nie kupilem, ani nie za ta cene, ani nie siedze w norze, wiekszosc najczesciej tu piszacych to boty - mozna zajrzec w stytystyki

widze ostatnio botki czesto mnie wspominaja - to wy mnie stworzyliscie i przywolaliscie do czestego uczestnicwa w CW, to dzieki wam tak celnie ripostuje wasza nieslownosc, podwojne standardy i inne bekowe rzeczy na temat magnetowidu, bol pupska pod moim adresem to dowod jak was boli to ze pisze prawde, dont worry nie spoczne poki nie umrze kazdy xbot i zostanie juz tylko sama japonska szklachta wielkiego nintendo i sony

https://www.youtube.com/watch?v=Q3_2entulkw

Opublikowano

@mate5

Wiedziałem, że coś ze skośnookimi klimatami. :dog:

Opublikowano

Bansai ty bedziesz pierwszy do ostrzalu, nie znasz dnia ani godziny, podkop z chorzowa do sosnowca juz prawie mam gotowy

Typowy klap, bedzie szukal okazji zeby mi wbic sztylet w plecy jak jakis wyplosz. Dawaj do Silesii, mozesz wziac Mendrka do pomocy, bedzie 2 na 1, paszport juz mam. Bedo fajty, jeszcze tylko niech ktos nakreci i bedzie ostateczne starcie,

Xbox vs Playstation

1634486-kongregate-green-vs-blue.jpg

Ale pamietaj, wynik tego spotkania moze byc tylko jeden:

hqdefault.jpg

(Mendrek juz lezy :P) - gwoli scislosci, to jest gnasher, a Ty jestes luductem

yl9vMap.jpg

PS. Podkop xD, nawet smiechlem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

hqdefault.jpg

(Mendrek juz lezy :P) - gwoli scislosci, to jest gnasher, a Ty jestes luductem

nieprawda, to shotgun Mendrka zayebany w bezpośrednim CQC.  :fsg: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.