Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:fsg:

Dobre, biorac pod uwage moj avatar, nicely done ! :)

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

przestańcie proszę, jest zbyt śmiesznie

Opublikowano

top 10 wydawców gier

oczywiście rak branży wygrywa xD

ten kanał produkuje bardzo dużo "top 10" wszelkiego rodzaju, ale tym razem to pojechali ostro. chyba w ogole nie wzieli pod uwagę chamskich zagrywek wydawców a jedynie gry przez nich wydane i popularność tych gier

Edytowane przez Yano

Opublikowano

The Order, Bloodborne i teraz AC. Jak nie było gier w takiej epoce, to teraz będzie ich aż za dużo. 

Dlaczego ? Każda to inny gatunek. No i ten Bloodborne nieco naciągany.

Opublikowano

top 10 wydawców gier

oczywiście rak branży wygrywa xD

ten kanał produkuje bardzo dużo "top 10" wszelkiego rodzaju, ale tym razem to pojechali ostro. chyba w ogole nie wzieli pod uwagę chamskich zagrywek wydawców a jedynie gry przez nich wydane i popularność tych gier

take two na 6 miejscu xD coś czuje, że dobrze ktoś smaruje ten kanał, bo same top 10.

Opublikowano

Brak Capcomu w top 10 to też dobry żart. Może w poprzedniej generacji się pogubili,ale wcześniej to rzucali sztosami na lewo i prawo.

Opublikowano

1994 roku, dnia 3 grudnia na świat wstąpił mesjasz zwany PlayStation, który to odmienił i podbił rynek gier wideo. To właśnie dziś obchodzimy 20 lat tej jakże szanowanej i uwielbianej konsoli przez każdego zdrowego na rozum i kochającego miodne i genialne gry gracza. Niezapomniane chwile z MGS czy FFVII, pierwsze zerwane nocki z kumplami przy ISS, Tekkenach, magiczne chwile z ICO czy SOTC. Panowie, wstańmy i unieśmy nasze kielichy pełne wina rocznik 1886, wznieśmy toast za to jakże magiczne pudełko. Kolejne 20 lat dominacji na rynku i zgarniania co roku tytułów GOTY, a na koniec generacji GOTG, kolejny mesjaszów, toast. A już w najbliższy weekend ostateczne rozwiązane kwestii mniejszości xbockiej.

https://www.youtube.com/watch?v=QOdW1OuZ1U0

Opublikowano

@Mazzeo

Po prostu nie rozumiesz. Nic nie szkodzi. Co jest takiego przykrego w tym temacie? Prawie każdy tam się udzielający wie, że to wszystko dla zabawy i że i tak skończy się rozczarowaniem. Hajpowanie do granic wytrzymałości, żeby było zabawnie. Samo podpis forumka "Believe" powinien ci coś mówić. No ale boli, boli że ludzie mają fun.

Dla Mazzeo postawa "lepiej być pesymistycznie nastawionym i miło się rozczarować" to zabawniejsza forma rozrywkio poważnym biznesie jakim sa gry video. Gaf się lubi hajpować, FPE lubi CWować.

Opublikowano

Będzie Fallout 4, wierzę.

:frog:

Opublikowano

Po prostu boli, że temat o MS Experience miałby 20 podstron;/

Trafiony zatopiony, xbon nikogo :kaz:

Opublikowano

Jesteś tak przeżarty Figaro tym padakowatym Neogafem, że nie da się tego czytać :/

Opublikowano

@Maciomaniak, no nie wiem, mi tylko nie przeszkadza specyficzne nastawienie do wspolnego jaranka i hajpowania się nawzajem w imię zabawy. Ja rozumiem pesymizm co do obetnic kandydatów na wyborach, ale przy niewinnych gierkach video? Hajp on. O dziwo przeszkadza to samym xboczkom, Mazzeo, czezky, haven i kubson. Teraz i Ty.

Opublikowano

Figaro coś ci i tak spadł entuzjazm odkąd masz niewyspanego linka w avatarze.

Opublikowano

@Maciomaniak, no nie wiem, mi tylko nie przeszkadza specyficzne nastawienie do wspolnego jaranka i hajpowania się nawzajem w imię zabawy. Ja rozumiem pesymizm co do obetnic kandydatów na wyborach, ale przy niewinnych gierkach video? Hajp on. O dziwo przeszkadza to samym xboczkom, Mazzeo, czezky, haven i kubson. Teraz i Ty.

Jesteś chyba jedną z 10 osób na świecie, które myślą i sugerują, że ten temat jest "bekowy". Ja tam widzę masę pokręconych napaleńców, którzy za Sony skoczyliby w ogień, albo rozbili gołymi pięściami każdego Xboxa One na swojej drodze.

Opublikowano

Te dwa duże ZZ to chyba Twoje największe szaleństwo w karierze forumkowej. Masz nudne i bezpieczne opinie, grasz w same nudne i bezpieczne gry... Przyznaj, na śniadanie zawsze jadasz tę samą bułkę z tą samą szynką z tą samą galaretkową krawędzią.

@mate, to jest "unimpressed, tired of your bullshit" Link.

@Maciomaniak, jeśli nie widzisz w tym temacie jawnego hiperbolizmu, to mi Ciebie trochę szkoda. Oczywiście sa tez głupi ludzie, którzy faktycznie wierzą w Crasha, ale to malutki procent.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

@Maciomaniak, jeśli nie widzisz w tym temacie jawnego hiperbolizmu, to mi Ciebie trochę szkoda. Oczywiście sa tez głupi ludzie, którzy faktycznie wierzą w Crasha, ale to malutki procent.

Czytałem kilkanaście stron wyrywkowo. Tak czy inaczej, Gaf słynie z "miłości" do Sony i wiele razy słyszałem różne opinie o tym forum, jak to hejtują tam produkty Microsoftu. Wiele razy też czytając różne tematy zdarzali się ludzie, którzy nazywali wszystko od Microsoftu crapem, czy shitem, w dowolnym temacie, który odpaliłem ;)

Nie jest mi ciężko uwierzyć, że i w tym temacie bardzo wiele osób na poważnie wychodzi poza skalę ze swoim hypem i wiarą w to, co Sony może pokazać.

Opublikowano

Swoją drogą:

http://uk.ign.com/articles/2014/12/01/last-of-us-art-director-nate-wells-joins-tomb-raider-studio

The art director for The Last of Us, Nate Wells, has revealed he has a new job at Tomb Raider studio Crystal Dynamics.

The artist took to Twitter to announce the move today after a few months hopping between smaller studios.

Rise of the Tomb Raider zyskał sporo w tym momencie ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Czytałem kilkanaście stron wyrywkowo. Tak czy inaczej, Gaf słynie z "miłości" do Sony i wiele razy słyszałem różne opinie o tym forum, jak to hejtują tam produkty Microsoftu. Wiele razy też czytając różne tematy zdarzali się ludzie, którzy nazywali wszystko od Microsoftu crapem, czy shitem, w dowolnym temacie, który odpaliłem ;)

Nie jest mi ciężko uwierzyć, że i w tym temacie bardzo wiele osób na poważnie wychodzi poza skalę ze swoim hypem i wiarą w to, co Sony może pokazać.

To prawda. Od 2013 roku, Gaf stał się prosonowski. Ciekawe czemu od tego roku. Dalej sa tam nieufni wobec MS. W końcu to na neogafie to wszystko wybuchnęło i się zaczęło.

Neogaf jest też znany z wielu przylapanych userow, którzy sa opłacani przez MS, dostając kasę za szerzenie propagandy/głosne chwalenie xboxa. Co ciekawe, Sony i Ninny nie robi takich praktyk w tym przytułku. Może o tym pogadajmy.

Albo o tym, że w rzeczywistości Xbox jest tam dalej lubiany, tylko mocno stracił na popularności. Ps4 jest teraz popularniejsze, to i o niej najwięcej gadaja.

Opublikowano

Microsoft sam sobie strzelił w stopę za sprawą tego kretyna Mattricka i cieszę się, że stery objął Spencer - wyprowadza Xone na prostą i chociaż to szalenie trudne zadanie, to robi wszystko co w jego mocy. Nie wiem kto zleca/zlecał wynajęcie osób siejących taką propagandę, ale wierzę w to, że już nie stosują takich praktyk. A przynajmniej nie od pewnego czasu, kiedy Microsoftowi powinno bardzo zależeć, by wybielić swoją reputację.

Dużym błędem jest dla mnie zlekceważenie The Game Awards - wszyscy będą mówić o Sony i o PlayStation Experience, a to nie przysporzy Xone popularności. Co gorsza, jakoś M$ nie kwapi się, by na to odpowiedzieć czymś konkurencyjnym. Powinien korzystać z takich wydarzeń, by budować hype pod siebie. Sony nie ma problemu głosić na prawo i lewo, jaką to mają najmocniejszą konsolę na rynku - Spencer jest świetny, ale taki grzeczny :P

Opublikowano
10 studiow i co im wyszlo ? Jedno wielkie kolektywne guwno obesrane ktore nawet w 900p stalych 30fps nie potrafi utrzymac, o bugach i rozmazanej grafice nawet nie wspominam.

Ale jaka rozmazana grafika? Rozmazana jak to w 900p - tak samo jak w BF4 oraz W_D na PS4 i większości gier na szrocie. Przeważnie między 900 i 1080p nie widzicie różnicy, a teraz jednak rozmazana grafika. Ciekawe. Trzeba sobie zapisać i przypomnieć przy kolejnej multiplatformie, która standardowo na klocku będzie niedomagać :dance2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.