Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie, nowe, fajne gry nie powstają w przeciągu 10 miesięcy, potrzeba trochę więcej czasu (dobra, Horizon 2 i SO wyjątkiem). Te konsolki zaczną się dopiero rozkręcać w przyszłym roku i dopiero E3 2015 pokaże pazurki. Wielu "insajderów" i ludzi z branży sugerowało, że E3 2014 to tylko przedsmak i wstęp do E3 2015 i żeby nastawiać się na bomby za rok.

Nie chcę się nahajpować, bo może wyjdzie jak zwykle, ale to będzie odpowiedni moment, by i Sony i Microsoft uderzyły z całą swoją artylerią.

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dlatego sie dziwie ze sie niektorzy sie zachowuja jakby sie obudzili wczoraj, pierwszy rok-dwa to zawsze byl czas przejsciowy, na dobra sprawe dopiero w 2016 wyjda gry pisane od podstaw pod te konsole (z paroma wyjatkami w 2015r)

Opublikowano

Kto jeszcze ma przeczucie, ze to bedzie majgorsza generacja w historii?;/

Jak ktoś ma pc w 4k i wii u to nie sadze.

Opublikowano

Obyście mieli rację. Ja bardziej zaniepokojony jestem o same gry niż ich ilość. Chciałbym dostać świetne tytuły, które nie są ani remasterem ani sequelem.

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale ja uważam ze ta artyleria spadnie w weekend ale zarazem zostawi ogromny niedosyt bo bedzie "zapowiedzią" E32015

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

z tym juz na zawsze bedzie problem bo swietny duzy tytul z reguly duzo kosztuje, a latwiej by na siebie zarobil jesli jest remasterem badz sequelem

Opublikowano

ja się boję, że ta generacja będzie naprawdę krótsza niż poprzednie. Ludzie w M$ aż tak głupi nie są, dość szybko po premierze U4 i pozostałych bomb prawdy kapną się, że ich konsola to szrot pokroju Polystejszon z bazaru tylko bez chwytliwej marki i będą robić XBOXTWO oraz chcieć go wypuścić min rok przed nowym PS. To pozwoli na premierę nowego PS zaserwować już mega kozackie tytuły. 

Czyli jak zwykle xbox rak branży. 

:taknieco:

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale ja uważam ze ta artyleria spadnie w weekend ale zarazem zostawi ogromny niedosyt bo bedzie "zapowiedzią" E32015

Żadna artyleria nie spadnie w weekend, ta impreza nie będzie nawet w połowie takim wydarzeniem jak E3, więc nie nastawiaj się na bóg wie co.

Sam w sumie nie wiem czego się spodziewać, ale gameplay z Uncharted 4 bardzo mnie interesuje.

Opublikowano

pierwszy kto teraz wyskoczy z nowa stacjonarka to bedzie Nintendo, nie ma szans by WiiU jeszcze dychalo przez te 5-6 lat

Opublikowano

O to bardziej niż pewne - Nintendo podąża swoim torem od premiery Wii i skołują nową stacjonarkę najdalej za 3 lata (chociaż chciałbym wierzyć, że to będzie w 2016, ale chyba za wcześnie).

Opublikowano

WiiU sie najpewniej skonczy na Zeldzie, nie wierze ze nagle karta sie odwroci i ta konsola zacznie sie sprzedawac by jednak Niny dalej w nia pompowalo

Bardzo ale to bardzo jestem ciekaw co wymysla, bo o ile w przypadku sony i m$ bez trudu idzie przewidziec ze nowy sprzet to to samo co poprzedni z mocniejszymi bebechami to w przypadku Niny nigdy nie wiadomo czy nie beda chcieli jakiejs innowacji wprowadzic - obojetnie co nie wymysla to trzymam kciuki by dali nowemu dziecku jakies porzadne podzespoly

Opublikowano

Żadna artyleria nie spadnie w weekend, ta impreza nie będzie nawet w połowie takim wydarzeniem jak E3, więc nie nastawiaj się na bóg wie co.

Sam w sumie nie wiem czego się spodziewać, ale gameplay z Uncharted 4 bardzo mnie interesuje.

Twojego zdania nie biorę pod uwagę bo nie myślisz racjonalnie.

Jakoś Sony nie czekało z zapowiedzią PS4 do targów E3 tylko strzeliło headshota w najmniej oczekiwanym momencie Microsoftowi.

Dla nich jest to obchodzenie 20 lecia marki, to dla nich cos wiecej niz targi E3.

Wystarczy ze pokażą zapowiedziane gameplaye, order okaże sie czymś wiecej niz teraz wszyscy myślą, a przy okazji zapowiedzą tytuł który swoje korzenie miał w czasach PSX i bedzie pozamiatane.

Opublikowano

Nowy medievil to by było coś.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

wyciekł obrazek, gdzie oceniono siłę pierdolnięcia tytułów z obu obozów, niestety xboty czeka czarna przyszłość

348sz6d.jpg

Opublikowano

Głównym kryterium oceny był poziom samograjowności?

By się zgadzało...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

to gdzieś tam może wyjdą w 2015  :frog:

Luty, marzec, oficjalne start masowej eksterminacji botów.

Opublikowano

To jak klapki widzą świat, a jaki jest on w rzeczywistości to dwie całkowicie różne prawdy.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

To jak boty widzą świat, a jaki jest on w rzeczywistości to dwie całkowicie różne prawdy.

nie inaczej

Opublikowano

To jak Klapki widzą świat, a jaki jest on w rzeczywistości to dwie całkowicie różne prawdy.

nie inaczej

Nie, bo mojam racja jest bardziej mojsza niż Twojsza.

Opublikowano

rocznicowy model ps4

ps420l9im6.png

12,300 units worldwide

Opublikowano

Boty jak umierający człowiek, chcący się zabawić przed śmiercią. Póki jeszcze mogą to się śmieją, jeszcze próbują coś zyskać, kryjąc swój żal i ból du,py pod "xddd" a ich jedyny argument to że my musimy poczekać. Cóż, człowiek w stanie agonalnym nie co mówi. Ale przecież ten luty i marzec to już całkiem blisko, ja osobiście do premiery bloodborne mam kilka tytułów do ogrania i gdy Wy mówicie, że nie ma gier, ja się będę świetnie bawił.

Na szczęście wynaleziono lek i jeszcze możecie wrócić do zdrowia:

[Z] xbox one na ps4, dopłata z mojej strony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.