Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ping pewnie już ślinotok i liczenie napiwków z kefsy. taka dola kolekcjonera. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak by wsadzili bebechy ps4 w zmodyfikowanego psxa, to by było coś. 

MS pewnie na 15 lecie marki, wyda limitowany zasilacz.

Opublikowano

jubileuszowa microsoftu tylko taka

lubaczow-magnetowid--sanyo-3jcwODA3Mz_o.

Opublikowano

Jak gdzies znajde to kupie i bede trzymał w pudełku. Potem sprzedam

Opublikowano

Dalej zadnej gry nie zapowiedzieli :( ?

Jak widac jechanie na nostalgii fanow to jedyne co Sony potrafi :yao:

kupilbym ;f, ale tylko w US i Jap beda je licytowac niestety

Opublikowano

tez sie dziwie, przeciez mialbyc remaster ff7

przeciez zadnych zapowiedzi dzis nie mialo byc, od poczatku pisza i gadaja - weekend i impreza z okazji 20lecia

Opublikowano

12300 sztuk na świecie? One już są sprzedane pewnie

Opublikowano

12300 sztuk na świecie? One już są sprzedane pewnie

Nie powiedziałem ze to bedzie łatwe :) , nie no zdaje sobie sprawe ze szanse sa zadne

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Ale Sanyo to ty szanuj co? Dokladnie taki model mialem :fsg:

U mnie stoi cały czas jako kurzojadek. Jak sobie na niego spojrzę, to sobie tak w duchu mówię, że po co mi 2gi xbox one.  :daddy:

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

maja byc do kupienia w las vegas teraz w weekend na tym show wiec zawsze mozesz leciec

ciekawe za ile pojdzie 00001 bo kazda sztuka bedzie numerowana

Opublikowano

maja byc do kupienia w las vegas teraz w weekend na tym show wiec zawsze mozesz leciec

ciekawe za ile pojdzie 00001 bo kazda sztuka bedzie numerowana

Spencerowi wyślą. 

Opublikowano

zapomniałeś o limitowanym zasilaczu dołączanym do zestawu

zasilacz-front.jpg

Opublikowano

i skladanka najwiekszych hitow

obrazek1.png

Opublikowano

Nie ma to jak schodzić na boczny tor w ramach wzajemnego pocieszania się(szukanie beki tam gdzie nie trzeba..), że w weekend jakieś mega hiper ultra hity uderzą po gałkach ocznych szlachciców. Przepowiadam- uderzy ale klapa od śmietnika zwanego plejstejszyn cztery

ps. minusujcie, jeśli to Was ma pocieszyć ;) pozdrawiam. Tylko PS2!

Opublikowano

Sony skończyło się na PS2. Dobrze gada. Polać mu.

Opublikowano

Niestety sony się skończyło na PS2. Oni nie są tak fajni jak Nintendo, że mogą wypuszczać swoje konsole w nieskończoność i nadal są fajni, bawią graczy beztroską rozgrywką. Oni potrafią rzucić choćby z 9 razy to samo, a dalej to sprzedają.

Opublikowano

Niestety sony się skończyło na PS2. Oni nie są tak fajni jak Nintendo, że mogą wypuszczać swoje konsole w nieskończoność i nadal są fajni, bawią graczy beztroską rozgrywką. Oni potrafią rzucić choćby z 9 razy to samo, a dalej to sprzedają.

"to samo"? Ciekawe. Kontynuuj.

Opublikowano

PS2 najlepsza konsola w historii <3 Potem już tylko buble, może poza Vitą, która szybko szczezła.

Opublikowano

PS2 najlepsza konsola w historii Sony<3 Potem już tylko buble, może poza Vitą, która szybko szczezła.

Fix

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

sony skończyło sie na ps2 ale w następne pski to dalej ciśniesz, weź skończ te swoją gadke chuopcze i poudzielaj sie w kącikach z ps2 bo sucho juz tam troche

Opublikowano

wyciekł obrazek, gdzie oceniono siłę pierdolnięcia tytułów z obu obozów, niestety xboty czeka czarna przyszłość

348sz6d.jpg

Tyle pozostało wam, posiadaczom PS4: sianie propagandy niczym w Korei Polnocnej. Bo kiedy właściciele Xboxów delektują się graniem online w Horizon 2, eksterminacją przeciwników w Sunset Overdrive, Wy siedzicie przed TV modlac sie, zeby tym razem udalo sie polaczyc z serwerami w Drive Clubie, przy okazji tworzac takie oto grafiki. Czekacie na to Uncharted 4 jak na istne wybawienie, kiedy MS przywali Halo 5 oraz Quantum Break. Zeby tylko podczas tego oczekiwania znowu serwery nie padly. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.