Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jakby Wam spadły klapki(z oczu), to byście się botamim stali, ewentualnie fioletowymi Marianami. Sony wyprało Wam mózgi i mimo usilnych prób nie jesteśmy w stanie wyleczyć Was z tego zniewolenia.

Opublikowano

Wy na prawdę czekacie na to jak dziecko na pierwszokomunijny rower, jak kiedyś pisałem...

W końcu jakąś grę Wam pokażą. Będzie z czego gify robić...

Straszne.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

widzę du,pościsk xbotów rośnie. Niestety moi zieloni zbłądzeni e-koledzy, jak się patrzy na fotkę poniżej to do człowieka dopiero dochodzi jak bardzo XBOX na rynku gamingu jest zerem

ZEREM

15897792006_3376c87978_b.jpg

ZEREM

Opublikowano

Tyle pozostało wam, posiadaczom PS4: sianie propagandy niczym w Korei Polnocnej. Bo kiedy właściciele Xboxów delektują się graniem online w Horizon 2, eksterminacją przeciwników w Sunset Overdrive, Wy siedzicie przed TV modlac sie, zeby tym razem udalo sie polaczyc z serwerami w Drive Clubie, przy okazji tworzac takie oto grafiki. Czekacie na to Uncharted 4 jak na istne wybawienie, kiedy MS przywali Halo 5 oraz Quantum Break. Zeby tylko podczas tego oczekiwania znowu serwery nie padly.

O multi w DC wspomniałeś a to w kolekcji Magdy Gessler zręcznie pominąłeś. Typowy zakłamany xbot.

Opublikowano

Multi w MCC dziala, ale skad mozesz to wiedziec jak nie grales?

Opublikowano

..albo minute jak sciagniesz patcha, ktory wyszedl tydzien temu albo i wczesniej.

Opublikowano

..albo minute jak sciagniesz patcha, ktory wyszedl tydzien temu albo i wczesniej.

Oczywiiiiiście.

Opublikowano

Gra swiatel na poczatku i plynne przejscia pomiedzy cutscenkami i gameplayem...jak ja sie tej gry nie moge doczekac  :banana:

przypominam co powien czas - botki o quantum break, ale to ponoc tylko wstretne klapki jaraja sie grafika czy grami bez gameplayu z cinematic experience, zaraz pokaza ordera1886 i hav3n i reszta bedzie miec beke, ze to korytarzyk, ze to rak bo ma plynne przejscia pomiedzy cutscenami i gameplayem, ze tylko grafa nie jest zla ale jaranie sie grafa jest dobre dla gimbow itp itd

wy na serio chcecie z ta ebola srodowiska graczy prowadzic kontruktywny dialog?

Opublikowano

Z tym Quantum Break i Order to dobrzy są. Obie gry strzelanki, obie bez multi, obie od uznanych teamow ale wg botów Order crap i rak branży a Ouantum mesjasz.

Opublikowano

Zarówno QB jak i Order mają parę fajnych elementów, ale w ogólnym rozrachunku prezentują się słabo. Pozdrawiam :lapka:

Opublikowano

Właśnie widzę, jak działa :D

nie no dramat jest jak narazie z multi, przed patchem lepiej mi to smigalo, ciekawe ile przyjdzie nam czekac na ogarniencie tego

To jest loteria, mi też tak jak Kubsonowi grało się lepiej przed tym poprzednim, dużym patchem.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Gra swiatel na poczatku i plynne przejscia pomiedzy cutscenkami i gameplayem...jak ja sie tej gry nie moge doczekac  :banana:

przypominam co powien czas - botki o quantum break, ale to ponoc tylko wstretne klapki jaraja sie grafika czy grami bez gameplayu z cinematic experience, zaraz pokaza ordera1886 i hav3n i reszta bedzie miec beke, ze to korytarzyk, ze to rak bo ma plynne przejscia pomiedzy cutscenami i gameplayem, ze tylko grafa nie jest zla ale jaranie sie grafa jest dobre dla gimbow itp itd

wy na serio chcecie z ta ebola srodowiska graczy prowadzic kontruktywny dialog?

Bomba prawdy, hipokryzja botów nie zna granic.

Opublikowano

Z tym Quantum Break i Order to dobrzy są. Obie gry strzelanki, obie bez multi, obie od uznanych teamow ale wg botów Order crap i rak branży a Ouantum mesjasz.

Obie od uznanych teamow ? Czy ty naprawde wlasnie porownales devow od handheldowych gowow do ojcow Maxa Payne'a ?

Ja prdl...

Opublikowano

Internet już pęka od możliwych megaton Sony i ciągłej beki z Xone. 

WxIjJBj.png

Opublikowano

super hiper street fighter 4 turbo exem na ps4 :D :D

Opublikowano

Xboty nigdy nie doczekają takiej imprezy bo za rok xboxa już nie będzie.  :reggie:

Opublikowano

Jeszcze te rzekome nie jaranie sie grafa przez boty bo liczy sie gameplay a nie rozdzielczosc czy tekstury - ale jak w zapowiedziach pojawia sie gra, ktora ma szanse wygladac jako tako to (pipi)ie pod siebie na zielono, tylko i wylacznie udajecie ze grafa sie zupelnie nie liczy bo wiecie ze macie bazarowa konsole, ktora grafy porzadnej w stabilnym framerate i 1080p wygenerowac nie potrafi. Grafa tak jak gameplay czy art-design w grach jest wazna - tak bylo od zawsze i tak na zawsze bedzie. Kazda z najwyzej oceniach gier w historii w swoim czasie byla topowa graficznie - kazda

Opublikowano

Xboty nigdy nie doczekają takiej imprezy bo za rok xboxa już nie będzie.  :reggie:

:shotgun:

Internet już pęka od możliwych megaton Sony i ciągłej beki z Xone. 

WxIjJBj.png

Ten wyraz twarzy mówi wszystko, "rozgnieciemy zielone robactwo".

Opublikowano

nie no dramat jest jak narazie z multi, przed patchem lepiej mi to smigalo, ciekawe ile przyjdzie nam czekac na ogarniencie tego

To jest loteria, mi też tak jak Kubsonowi grało się lepiej przed tym poprzednim, dużym patchem.

Szkoda że zapomniałeś popatrzeć na daty :( xbox to nie playstation że czeka sie wieczność na naprawę problemu z online czy np zwrot pada z gwarancji

Opublikowano

Przed chwilą sprawdziłem, czekałem całą minute i 15 sekund na mecz xD Zaraz odpale TLoU i sprawdzę ile tam się teraz czeka. Jak dłuzej to oznacza, że multi nie działa.

Opublikowano
Szkoda że zapomniałeś popatrzeć na daty :( xbox to nie playstation że czeka sie wieczność na naprawę problemu z online czy np zwrot pada z gwarancji

Właśnie specjalnie popatrzyłem na daty

Wasze posty są z 27ego listopada czyli sprzed 6 dni, czyli wg tego co pisze ssxx1 już po patchu a mimo to zgłaszaliście problemy z multi.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Fajnie, że reszty nie zacytowałeś, typowy zaklamany klapek. A póki nie pokażesz swojego psn id, twoje zdanie #nikogo

Faktycznie mecze na każdej playliście znajduje rekordowo szybko w porównaniu z tym co było.

Czyli ten patch co dzisiaj był to jakiś nowy ? Aha :) To właśnie po nim wszystko mi śmiga naprawdę dobrze.

Wszystkie poprawki z 26 listopada:

Matchmaking

• Made improvements to the way the matchmaking system handles player matching
  • Made improvements to the team selection process to improve team balancing
  • Made an update to the party system to improve searching with parties (2+ players)
  • Made further improvements to  how matchmaking progress is communicated to the player
  • Made an update to ensure that players do not enter a non-joinable state after searching for a match
  • Made an update to ensure that the “Game Session” UI does not persist after leaving a matchmaking lobby
  • Resolved a variety of incorrectly displayed matchmaking prompts
  • Improved matchmaking roster presentation during team creation phase to remove roster flickering
  • Corrected a “connecting to host” message that incorrectly displayed during the matchmaking searching phase
  • Made an update to ensure that FFA players do not appear as if they are on the red team in the pre-game lobby

Party, Lobby, and Custom Games

• Made an update to ensure that custom game settings persist between matches
  • Made an update to ensure that player’s player emblems load correctly when returning to lobby
  • Made an update to improve nameplate and emblem display
  • Improved the display of emblems in the “Games Session Details” screen
  • Made improvements to parties to ensure that parties are merged when the host joins another player and “brings party”
  • Made an update to improve party stability after completing a matchmaking game
  • Made an update to ensure that players are joinable after playing a matchmaking game

Stability

• Made a variety of updates to improve UI stability
  • Resolved stability issues that occurred while viewing medals in “Player Details”
  • Made an update to prevent stability issues caused by controller disconnects
  • Made an update to improve post-game-carnage-report stability
  • Made an update to address in-game stability for Halo 2
  • Improved matchmaking stability while searching with parties (2+ players)
  • Addressed a crash that could occur after searching in the Halo 2: Anniversary Rumble playlist
  • Resolved a variety of miscellaneous stability issues to improve overall performance

Achievements

• Made an update to ensure that the “Zealot” achievement is unlockable

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.