Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A czy ja gdzieś pisałem, że multi nie działa wszystkim? Zacytowałem tylko posty dwóch osób które dalej zgłaszają jakieś problemy problemy. Jak widać jednym działa innym nie. Zresztą dwóm osobom działa dobrze i dwóm niekoniecznie z tego co można tam wyczytać.

Zresztą dziwne żebym cytował resztę czyli posty osób które nie narzekają na multi skoro chciałem pokazać, że niektórzy dalej mają z nim problemy.

Pomyśl trochę czasem.

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

fajnie blubciu, że bronisz 10 letniej gierki, która cudem wreszcie odpala online, jednak naprawdę, Baronów to słabo obchodzi w jakie szity gracie na tym zielonym crapie.

TenseCaringChickadee.gif

Dziś święto graczy, a nie pseudo hobbistów. 

Gdzie był xbox 20 lat temu? 

Opublikowano

Jeszcze te rzekome nie jaranie sie grafa przez boty bo liczy sie gameplay a nie rozdzielczosc czy tekstury - ale jak w zapowiedziach pojawia sie gra, ktora ma szanse wygladac jako tako to (pipi)ie pod siebie na zielono, tylko i wylacznie udajecie ze grafa sie zupelnie nie liczy bo wiecie ze macie bazarowa konsole, ktora grafy porzadnej w stabilnym framerate i 1080p wygenerowac nie potrafi. Grafa tak jak gameplay czy art-design w grach jest wazna - tak bylo od zawsze i tak na zawsze bedzie. Kazda z najwyzej oceniach gier w historii w swoim czasie byla topowa graficznie - kazda

GTA III topowe graficznie - nope

Mass Effect topowe graficznie - nope

KOTOR, Planescape Torment, Baldur's Gate, Diablo, Starcraft, Cod MW, Halo 3, Grim Fandango i można tak jeszcze i jeszcze wymieniać albo

1411060682_HotlineMiami2Screen11280x720.

gra z taką grafą, ale na drugą cześć pełno klapków czeka bo dostali jedynke w plusie i okazało się, że HM 2 to consolowy ex dla playstation oceny na poziomie 85% i co grafika ważna? Nie, ważny jest design, to czy gra chodzi w 900p czy ma 4xAA czy inne lens flare czy inne bzdety nie mają aż tak dużego znaczenia

Bo jak tak to tutaj masz najlepsza gre wszechczasów, grafika na dobrym piecu to nadal poziom, którego na konsolach nie ma a średnia ocen to 90%, ale przecież większość się zgadza, że ta seria to pusta graficzna wydmuszka

Crysis2009-04-2714-47-09-69.jpg?t=126283

Crysis-1-Ultra.jpg

A czy ja gdzieś pisałem, że multi nie działa wszystkim? Zacytowałem tylko posty dwóch osób które dalej zgłaszają jakieś problemy problemy. Jak widać jednym działa innym nie. Zresztą dwóm osobom działa dobrze i dwóm niekoniecznie z tego co można tam wyczytać.

Zresztą dziwne żebym cytował resztę czyli posty osób które nie narzekają na multi skoro chciałem pokazać, że niektórzy dalej mają z nim problemy.

Pomyśl trochę czasem.

Dobra pokaż swoje psn id

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Następny był link do mojego exophase gdzie jest psn id, gt oraz steam

Opublikowano

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/all?sort=desc

kazda z tych gier w chwili premiery byla topowa jesli chodzi o oprawe lub ze sprzetu na jaki wychodzila wyciskala prawie max lub w swojej klasie byla najladniejsza

GTA3, CoD:MW  bylo topowe graficznie w momencie premiery przeciez, Baldur's Gate, Diablo, Starcraft, Grim Fandango w swoich gatunkach tez byly najladniejsze lub jedne z najladniejszych w momentach premier, zainwestuj w mieso w diecie dobrze ci radze

Opublikowano

To daj go jeszcze raz.

"byl, byl" nikt nie widzial.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Baldurs najładniejszy... Ficuś za dużo VITAmin w diecie.

Opublikowano

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/all?sort=desc

kazda z tych gier w chwili premiery byla topowa jesli chodzi o oprawe lub ze sprzetu na jaki wychodzila wyciskala prawie max lub w swojej klasie byla najladniejsza

wczoraj znowu odpaliłem MGS4, co za gra, co za magia :banderas: grafa do dzisiaj lepsza od większości tytułów na PS3/x360 :fsg:

Opublikowano

To daj go jeszcze raz.

No przecież sam beke kręcileś, że AC ograłem i sie wypowiadam.

Opublikowano

Szkoda że zapomniałeś popatrzeć na daty :( xbox to nie playstation że czeka sie wieczność na naprawę problemu z online czy np zwrot pada z gwarancji

Właśnie specjalnie popatrzyłem na daty

..albo minute jak sciagniesz patcha, ktory wyszedl tydzien temu albo i wczesniej.

Wasze posty są z 27ego listopada czyli sprzed 6 dni, czyli wg tego co pisze ssxx1 już po patchu a mimo to zgłaszaliście problemy z multi.

No ale 4 dni przynajmniej u mnie chodzi elegancko, wiec znow ci nie wyszło :(

Opublikowano

GTA3, CoD:MW  bylo topowe graficznie w momencie premiery przeciez,

Katowickie powietrze ci nie służy zdecydowanie. GTA nigdy nie było topowe graficznie, V wygląda baaaardzo dobrze ( i trzeba brać pod uwagę teren), ale generalnie graficznie to zawsze bylo między 7-8 (bo duży teren, sandbox etc)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

hotline miami klap ficus kupil na premiere wersji vitowej, skonczyl go zanim w ogole mowili ze gra ma byc w plusie, niezly szpil ale stawianie go jako goty jak robia to blachy to nieszmieszny zart, nawet tu pisalem, ze nie rozumiem zupelnie fenomenu tej gry, solidny hardcorowy tytul z fenomenalna sciezka dzwiekowa i tyle, mechanika ma zbyt duzo dziur i bugow

to jaki sandbox w momencie premiery gta3 mial lepsza grafe?

Opublikowano

To daj go jeszcze raz.

exophase nie widzialem. Ciagle piszesz by kidnappa pokazal id, choc sam widac nie lubisz tego robic skoro ciagle powtarzasz "ze byl" zamiast po prostu wkleic. Wy sie wstydzicie gier w ktore gracie czy co ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gra wydana 11 listopada, mamy 3 grudnia. 4 dni wszystko działa dobrze. Chwalmy pana. #tylkox-boksłan :D

Opublikowano

To daj go jeszcze raz.

exophase nie widzialem. Ciagle piszesz by kidnappa pokazal id, choc sam widac nie lubisz tego robic skoro ciagle powtarzasz "ze byl" zamiast po prostu wkleic. Wy sie wstydzicie gier w ktore gracie czy co ?

http://profiles.exophase.com/bartezoo/

ja nie, ale ile razy mam jeszcze wklejać kur.wa xD zapisz sobie w zakladkach i już. A najwyraźniej kidnappa ma coś do ukrycia.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Podoba mi sie, a mozna GT sobie tam zrobic ? Zaraz sie zarejestruje!

Dlaczego nadal nie posiadacze jedynie słusznej istnienia konsoli?

Bo nie ma grup, czatu, osiagniec i 100 znajomych z reguly online z ktorymi zawsze mozna pograc/pogadac.  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gra wydana 11 listopada, mamy 3 grudnia. 4 dni wszystko działa dobrze. Chwalmy pana. #tylkox-boksłan :D

Spójrz może lepiej na driveclub, tam leaderboardsów nie potrafią ogarnąc a MCC to jednak jakiś pierdyliar razy większy projekt niż smieszne samochodziki

Opublikowano

Gra wydana 13 lat temu, mamy 3 grudnia 2014r. 4 dni wszystko działa dobrze. Chwalmy pana. #tylkox-boksłan :D

fixed

Opublikowano

Chciałem porównać czasy wyszukiwania Halo MCC z TLoU HD ale w tym drugim w ogóle multiplayera nie mogę odpalić xD Wyskakuje mi komunikat "To connect to Fractions you must download some FREE map content", zatwierdzam i pojawia się "W tej chwili nie można wybrać tego materiału". xDDD 

10842265_1526554497592347_49158688849824

Mam szukać tego dodatku na PSNie ?

EDIT:

Dodatek już się ściąga.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@bluber

No i co z tego? Ma to ich usprawiedliwiać w jakiś sposób? Nie sadzę. Jedni i drudzy to nieudacznicy i tyle.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

@bluber

No i co z tego? Ma to ich usprawiedliwiać w jakiś sposób? Nie sadzę. Jedni i drudzy to nieudacznicy i tyle.

No nie, ludzie kupujący gry w preorderach i na premierę to frajerzy i tyle a teraz pokaż psn id.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.