Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, już tyle było o tym Crashu, że zapewne go zapowiedzą. Ciekawe tylko kto go będzie robić.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nowy Crash bez podobnej mechaniki z pierwszych części, to bedzie gu.wno obe.srane. Jak mają zamiar wydawać platformera z myślą o wszystkich graczach, bez podziału na hardkorowców i niedzielaków, to niech się walą.

Opublikowano

Ta xD Crash już to widze

Opublikowano

Sony Was tak kocha, ze cyfrowki potrafi dowalac 50% drozsze niz na xboksie xD tales from borderlands 100zl na ps4, 60zl na xbone. Na dodatek 100zl na xbl mozna kupic za 80zl bez problemu, a 100zl na psnie to wydatek 90zl.

#4thefrajers

Opublikowano

Copper powiedział prawdę - DLC do jednej gierki tańsze na biedaboxie.

Xbox wygrał generację

:wujaszek:

Opublikowano

Xbox wygrał generację

Ten jaki janusz, tales of the bordelands to nie DLC :kaz:

Opublikowano

Co prawda to prawda, na XBL cyfrówki często tańsze niż na PSN.

Opublikowano

Oby tylko The Order nie miał 82 na MC bo botom pójdzie sie je.bac cała linia obrony.

The Order będzie grą na 6/10 - mówię jak jest. Oprócz oszałamiającej grafiki to będzie korytarzyk na szynach, w dodatku bez multi - jak singiel nie dobije do 15 godzin, to chyba przebije rekord Knacka pod względem szybkości wystawienia na pchlim.

bardzo fajnie es es iks iks iks jeden, ale Playstation4 (po słabszej trójce) to idealny następca i dziedzic potęgi 2 pierwszych PSów. Czasy się zmieniają, nadchodzące genialne exy, fantastyczny (najlepszy ever) pad, konsola z designem top1 (popatrz sobie na xbone lol), świetnie działający online za 190zł rocznie, najlepsze multiplatformy AAA i porty indie rozumiane jako magia PlayStation czynią z PS4 najlepszą obecnie konsolę 

Najlepszy pad ever? W historii PlayStation na pewno. Ale tylko w tej historii. Design top 1? Xbox One jest lepiej wykonany i w dodatku jego komfort pracy jest lepszy. Nie rozpędza się do poziomu wirnika odrzutowca, pozostaje w uśpieniu niczym delikatny podmuch domowego wentylatorka w upalne dni. Z tym świetnie działającym online też popłynąłeś. Ostatnio były jakieś ataki DDOS na Xbox Live - sieć działała, ale nie można było podejrzeć znajomych przez 2-3 godziny. PSN by padło na dwa tygodnie.

PS4 to obecnie guwno obesrane niestety :/ Szkoda, że taka wielka firma jak Sony dopuściła się wydania na rynek takiego balasa jak PS4, ale co Ty możesz wiedzieć, Xone widziałeś na zdjęciach w necie co najwyżej.

Opublikowano

Xbox wygrał generację

Sam jestes DLC, ale czego spodziewać sie po kolesiu, ktory gra tylko w battlefielda.

Tak wlasnie klapy znaja gry.

Opublikowano

Xbox wygrał generację

Ten jaki janusz, tales of the bordelands to nie DLC :kaz:

o jezus faktycznie odruchowo poleciałem wzrokiem po Borderlands... 

to już w ogóle beka, jakaś wesoła giereczka która #nikogo i od razu WIN THE GENERATION

przy okazji, kiedy zaczniecie odróżniać, że XBOX i PC to dwie różne platformy i gierki dostępne tu i tu to nie jest ex?

Opublikowano

Waldek dostał szału macicy, a jak Sony znowu da odbytu to zniknie tak jak zwykle na jakiś czas. Rozbrajają mnie klapy, nic nie zapowiedzieli, no kompletnie nic póki co, sytuacja od dłuzszego czasu ta sama, a ci o jakiś bombach mamroczą. Pocieszna grupa januszy.

Opublikowano

Ta gierka ma lepsza srednia niz jakikolwiek eks na ps4.

Skoro PC sie liczy to czemu grasz na guwnie obesranym PS4 zamiast w super jakosci na pc?

Opublikowano

Sony Was tak kocha, ze cyfrowki potrafi dowalac 50% drozsze niz na xboksie xD tales from borderlands 100zl na ps4, 60zl na xbone.

50% jak nic
Opublikowano

Ta gierka ma lepsza srednia niz jakikolwiek eks na ps4.

Skoro PC sie liczy to czemu grasz na guwnie obesranym PS4 zamiast w super jakosci na pc?

Bo nie umi pada podłączyć do PC :reggie:

Opublikowano

Sony Was tak kocha, ze cyfrowki potrafi dowalac 50% drozsze niz na xboksie xD tales from borderlands 100zl na ps4, 60zl na xbone.

50% jak nic

Braklo mi slowa ponad, sorry.

poprawka chlopaki, te talesy sa drozsze o prawie 70%

Opublikowano

The Order będzie grą na 6/10

Opublikowano

20 lat z najlepszą marką związaną z graniem. 20 lat ciągle wygrywanych generacji, rekordòw hardware i software, wielu wydarzeń (tych fajnych i niefajnych), burzliwych początkòw i pięknej teraźniejszości. Playstation to coś więcej dla wielu.

To symbol przemiany w polskim świecie gier w latach nowego ustroju, a także symbol przemiany polskiego społeczeństwa na przełomie nowego wieku.

To tradycja przekazywana między pokoleniami.

To historia wyryta na zawsze w milionach zuźytych przyciskòw z figurami geometrycznymi, zerwanych izolacjach z kabli, piw wylanych na multitapy, i podpisanych hieroglifami memorkach.

Bo wiele rzeczy możemy zapominać, wiele nam najzwyklej ulatuje, ale wyjadacze nigdy nie zapomną tego utworu...

http://www.youtube.com/watch?v=tL0WbFrGiUg

Opublikowano

W ogole zrobili mi nadzieje na twitterze:

https://twitter.com/PlayStationEU/status/539869005482573824

Jesli teraz nie zapowiedza nowego crasha bede mial z nich prawilna beke, porownywalna do tej porazki z Conkerem.

Wczoraj na twitterze pisali też o FF VII, Tomb Raider, Tony Hawk Pro Skater, Tekken, PES, GTA VC, MGS, Resident Evil, Ridge Racer, Colin McRae Rally. To na pewno znaczy, że wkrótce je zapowiedzą na PS4!

Opublikowano

granie na PC?

ja Was proszę, wiem, że koniec argumentów męczy xbotów, ale bądźmy poważni. 

Rozmawiamy o konsolach, wyższej kulturze gajmingu. Blacharskie paroby niech szybko kończą zadanie z majcy to jeszcze w LOLa szybką ciu,pną przez dobranocką. 

Opublikowano

Tak siedzę w pracy na przerwie i zastanawiam sie jak płytka osoba trzeba być by dzielić pasje z innymi w tym temacie a zarazem na 3 dni przed wielkim wydarzeniem związanym z pasja dzięki której tu jesteśmy pisać takie hejty.

Ja mam wrażenie ze to sa hejty ze gry chcą wydać, jak oni ku.rwa mogą wydać The Order, Bloodborne, Uncharted 4, nie daj Bóg żeby cos jeszcze zapowiedzieli.

Ok

Można kozaczyc wiedząc ze i konsola która sie faworyzuje dostaje fajne gry, ale nie, nic, zero, nie ma nic w zasięgu wzroku co miałoby wyjsć na Xboxa w przeciągu najbliższych 6/8/10 miesięcy?

Opublikowano

Waldek wlasnie pokazal nam w pieknym stylu czym sa podwojne standardy u klapow, granie na kompie #nikogo, ale eksy z one do ogrania na piecu.

Opublikowano

Waldek wlasnie pokazal nam w pieknym stylu czym sa podwojne standardy u klapow, granie na kompie #nikogo, ale eksy z one do ogrania na piecu.

no chyba Cie - jesteś u Pani. 

nigdy dla grania na PC, tak jestem wychowany 

Opublikowano

granie na PC?

ja Was proszę, wiem, że koniec argumentów męczy xbotów, ale bądźmy poważni. 

Ok czyli przyznałeś, że gry, które są na PC/XO to exy tak?

Opublikowano

W ogole zrobili mi nadzieje na twitterze:

https://twitter.com/PlayStationEU/status/539869005482573824

Jesli teraz nie zapowiedza nowego crasha bede mial z nich prawilna beke, porownywalna do tej porazki z Conkerem.

Wczoraj na twitterze pisali też o FF VII, Tomb Raider, Tony Hawk Pro Skater, Tekken, PES, GTA VC, MGS, Resident Evil, Ridge Racer, Colin McRae Rally. To na pewno znaczy, że wkrótce je zapowiedzą na PS4!

Eh chciałbym :

crash.jpg

Opublikowano

The Order będzie grą na 6/10 - mówię jak jest. Oprócz oszałamiającej grafiki to będzie korytarzyk na szynach, w dodatku bez multi - jak singiel nie dobije do 15 godzin, to chyba przebije rekord Knacka pod względem szybkości wystawienia na pchlim.

Przeciez nawet jakby ta gra dostala 8 to pewnie Ciebie akurat nie bedzie interesowac, choc gdy miales PS4 to potrafiles pisac o niej elaboraty na podstawie jednego zwiastunu  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.