Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mi tam sie setting podoba w the order, ale kurde, jak to bedzie 250zl za 8h chodzenia po szynach bez zadnych czelendzy czy multi to naprawde to kupicie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

granie na PC?

ja Was proszę, wiem, że koniec argumentów męczy xbotów, ale bądźmy poważni.

Ok czyli przyznałeś, że gry, które są na PC/XO to exy tak?

wut? Ale osohozi?

Mamy 4 platformy: bekabox, Blekitna Laguna PS4, Nintendo oraz blacharnia. Jeżeli cos wychodzi na wiecej niz jedną, w mojej ocenie nie jest exem danej platformy.

Żydbox to idealny przykład, gdzie nawet dla Microsoftu jego wsparcie #nikogo, gdyż docelowo robią gierki na PC.

Smutna prawda zielone ludziki dostajecie jedynie popłuczyny w gorszej jakości i słabego exa od czasu do czasu

Opublikowano

Czy to deadly premonition z plusa jest warte ściągania chłopaki?

Opublikowano

Mi tam sie setting podoba w the order, ale kurde, jak to bedzie 250zl za 8h chodzenia po szynach bez zadnych czelendzy czy multi to naprawde to kupicie?

A kto powiedział, ze ta gra taka będzie? Insajder Macia?

A co do 6/10 dla Order, przypomnę o tym w dniu premiery tej gry.

Opublikowano

A w Quantum Break bedzie inaczej?. Obie te gry to kompletne niewiadome. No ale lipa bedzie jak zmarnuja taki klimat w Order.

Opublikowano

Czy to deadly premonition z plusa jest warte ściągania chłopaki?

Tak, ale pamietaj graficznie to czasy wczesnego ps2.

Opublikowano

W ogole zrobili mi nadzieje na twitterze:

https://twitter.com/PlayStationEU/status/539869005482573824

Jesli teraz nie zapowiedza nowego crasha bede mial z nich prawilna beke, porownywalna do tej porazki z Conkerem.

Wczoraj na twitterze pisali też o FF VII, Tomb Raider, Tony Hawk Pro Skater, Tekken, PES, GTA VC, MGS, Resident Evil, Ridge Racer, Colin McRae Rally. To na pewno znaczy, że wkrótce je zapowiedzą na PS4!
Nie zabieraj Bansaiowi zabawek. Boty w weekend będą miały taką beke, ze nawet nie pojawią się na forum.
Opublikowano

Nikt mi nic nie zabiera, to nie jest pierwszy hint ktory wskazywalby na nowego Crasha, Maniek na poprzedniej stronie wkleil jedna z kilku takich zagrywek (nizej byl jeszcze kosz na tym obrazku), o Crashu juz od jakiegos czasu jest glosno, wszyscy tego chca i sony o tym wie.

A tak poza tym wiekszosc z gier ktore szczurek wymienil bedzie mialo swoja kontynuacje :reggie:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jesli teraz nie zapowiedza nowego crasha bede mial z nich prawilna beke, porownywalna do tej porazki z Conkerem.

Wczoraj na twitterze pisali też o FF VII, Tomb Raider, Tony Hawk Pro Skater, Tekken, PES, GTA VC, MGS, Resident Evil, Ridge Racer, Colin McRae Rally. To na pewno znaczy, że wkrótce je zapowiedzą na PS4!
Nie zabieraj Bansaiowi zabawek. Boty w weekend będą miały taką beke, ze nawet nie pojawią się na forum.

no ludzie w weekend zazwyczaj mają ciekawsze rzeczy do robienia niż walenie gruchy do kilku gifów pif pafów na 6/10  :)  

Idę dziś przez park i biega dwójka dzieciaków z patykami w łapie i strzelają do siebie, no spoko dzieciaki normalnie się bawią po czym jeden do drugiego ''call of duty, tratatataa!'' a drugi ''pożycz mi w końcu na plejsztejszyn''.

Typowy obraz sonybota, przykre ale prawdziwe.

Co do cen cyfrowej dystrybucji to jedne gry są w tej samej cenie inne AAA nawet 100zł różnicy na korzyść XO. Każde korpo wie na co może sobie pozwolić, $ony wie że masz pod sobą stado januszy którzy i tak kupią, 4thefrajers!

gatsby.gif?resize=640%2C272

Opublikowano

Tylko nie zapomni, ze to ty sobie wmawiasz, ze zapowiedzą Crasha. Ten tweet o niczym nie świadczy.

Opublikowano

to klapersi to w końcu dzieci na podwórku czy bogaci baronowie do dojenia?

Daddy słaba forma 3/10

Opublikowano

Jako byly klapek zostaly mi jeszcze te niefortunne impulsy nadinterpretowania newsow Sony w nadziei ze faktycznie cos ciekawego zapowiedza :reggie:

Ale teraz pomysl YETI jaka mialbys bombe gdyby jednak zapowiedzieli :oh_you:

Poza tym nie jestem jedyny ktory sobie "wmawia", na n4g najgoretszy news dzisiaj, kazdy ma nadzieje, na gafie tez nie brakuje tego typu postow: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=141442081&postcount=17153

Ludzie ot tak z dupy sobie nagle kolektywnie nie wmowili nowego Crasha, tak jak pisalem, gnoje z Sony od dluzszego czasu wodza za nos z ta marka.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

The Order będzie grą na 6/10 - mówię jak jest. Oprócz oszałamiającej grafiki to będzie korytarzyk na szynach, w dodatku bez multi - jak singiel nie dobije do 15 godzin, to chyba przebije rekord Knacka pod względem szybkości wystawienia na pchlim.

Przeciez nawet jakby ta gra dostala 8 to pewnie Ciebie akurat nie bedzie interesowac, choc gdy miales PS4 to potrafiles pisac o niej elaboraty na podstawie jednego zwiastunu  :teehee:

The Order mnie akurat cholernie interesuje, głównie przez moje zamiłowanie do czasów, w których gra jest osadzona, steampunku czy rewelacyjnie wykreowanego Galahada, swego czasu cholernie wierzyłem w te gre i był to mój podstawowy argument za kupnem PS4. Ale Sony poszło swoim torem i dało dupy, tworząc z tej gry balasa only single player.

A kto powiedział, ze ta gra taka będzie? Insajder Macia?

A co do 6/10 dla Order, przypomnę o tym w dniu premiery tej gry.

A gra taka nie będzie? Brak multi jest potwierdzony. 7 minut custescenek na 10 zabawy tez potwierdzone. Zamknięte korytarze i szyny widoczne na materiałach, brak fizyki też dało się zaobserwować. To będzie mieć jakiekolwiek replayability? Klimat jest kapitalny, setting epoki wiktoriańskiej ze steampunkiem to (pipi)one mistrzostwo świata, graficznie też kosmos, ale cała reszta... meh.

Opublikowano

no ludzie w weekend zazwyczaj mają ciekawsze rzeczy do robienia niż walenie gruchy do kilku gifów pif pafów na 6/10   :)

Idę dziś przez park i biega dwójka dzieciaków z patykami w łapie i strzelają do siebie, no spoko dzieciaki normalnie się bawią po czym jeden do drugiego ''call of duty, tratatataa!'' a drugi ''pożycz mi w końcu na plejsztejszyn''.

Typowy obraz sonybota, przykre ale prawdziwe.

Co do cen cyfrowej dystrybucji to jedne gry są w tej samej cenie inne AAA nawet 100zł różnicy na korzyść XO. Każde korpo wie na co może sobie pozwolić, $ony wie że masz pod sobą stado januszy którzy i tak kupią, 4thefrajers!

gatsby.gif?resize=640%2C272

Miałes mi podac przykłady oplaconych recek przez Sony a nie rzucac gifami.

Opublikowano

Wieksze cytaty, potrzebujemy jeszcze wiekszych cytatow a pod nimi jedno zdanie panowie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Maciomaniak a czemu nie poczekasz z osadami do weekendu?

Bo nie wierzę, że pokażą coś, co zmieni moje nastawienie do tej gry, musieliby dodać multi i przebudować rozgrywkę. Gearsy 1&2&3 wyglądają 50x ciekawiej podczas gameplayu od The Order, chociaż na pierwszy rzut oka to to samo.

Opublikowano

Idę dziś przez park i biega dwójka dzieciaków z patykami w łapie i strzelają do siebie, no spoko dzieciaki normalnie się bawią po czym jeden do drugiego ''pipaf pifpaf master chef pomusz!'' a drugi ''bziu bziu bziu blasterkiem, uciekaj marcus za murek" a pierwszy ''nie, muszę ratować planete Sera!''

FTFY.

Planeta Sera, czaisz, wojna o planetę sera, od lat z tego kisnę xD

Opublikowano

Ja szukałem tego nowego thema związanego z rocznicą i nie umiem go znaleźć. A ma być ponoć na PS3/4/Vitę :/

Opublikowano

PLANETA SERA

XD

Opublikowano

Ciekawe czy w tym roku doczekamy się tego psn id kidnappy.

Wyczuwam altera. :taknieco:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Świetny ten rocznicowy temat Playstation, myślałem że jak za darmo to będzie syf, a tu niespodzianka.

Opublikowano

Observer jaki taki kozak też by mógl ujawnic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.