Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A gra taka nie będzie? Brak multi jest potwierdzony. 7 minut custescenek na 10 zabawy tez potwierdzone. Zamknięte korytarze i szyny widoczne na materiałach, brak fizyki też dało się zaobserwować. To będzie mieć jakiekolwiek replayability? Klimat jest kapitalny, setting epoki wiktoriańskiej ze steampunkiem to (pipi)one mistrzostwo świata, graficznie też kosmos, ale cała reszta... meh.

Przekonany się w weekend jaka ta gra będzie, żebyś tylko nie wystawił xbona na pchlim, bo już ci mówiłem, ze nie masz co wracać do Królestwa Niebieskiego, jestes z niego wygnany na wieki. :kaz:

Do tej pory niewiele widzieliśmy gameplayu, wiadomo tylko tyle, ze mocno wzorując się na serii Uncharted. Brak multi boli, ale x drugiej strony, lepiej dopasiony singiel niż średni z równie średnim multi.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oj Yeti prawda taka, że gdyby The Order zmierzał na xboxa to byś pękał ze smiechu z filmiku z QTE i wypowiedzi twórców, że chcą zrobić film bardziej niż grę i pasów.

Opublikowano

YETI

A dlaczego nie mogłoby być dobry singiel z równie dobrym multi? To się wyklucza na plejstejszyn czy co?

TLOU jakoś pokazało, że dobry singiel+dobre multi jest możliwe na tej platformie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Do tej pory niewiele widzieliśmy gameplayu, wiadomo tylko tyle, ze mocno wzorując się na serii Uncharted. Brak multi boli, ale x drugiej strony, lepiej dopasiony singiel niż średni z równie średnim multi.

Wystarczy być xbotem, wtedy dostajesz genialny multi i genialny singiel w Gearsach czy Halo, a nie jakieś półprodukty na 7 godzin :kaz:

Opublikowano

Przekonany się w weekend jaka ta gra będzie, żebyś tylko nie wystawił xbona na pchlim, bo już ci mówiłem, ze nie masz co wracać do Królestwa Niebieskiego, jestes z niego wygnany na wieki. :kaz:

Jeżeli PS4 kiedykolwiek do mnie trafi, to z całą pewnością nie kosztem Xboxa ;)

Jak oglądam tę konsolę w edycji z PSX to rany, świetna... i ten motyw. Sony jest przeokrutne, że tak działa na wspomnienia i jedzie na sentymencie ;(

Opublikowano

A dlaczego nie mogłoby być dobry singiel z równie dobrym multi? To się wyklucza na plejstejszyn czy co?

TLOU jakoś pokazało, że dobry singiel+dobre multi jest możliwe na tej platformie.

To jest pierwsza taka gra dla RaD, więc widocznie jeszcze nie czują się na tyle dobrze w tym gatunku żeby robić multi. Dla przykładu, pierwsze Uncharted też nie miało multi.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Suteq, pewnie ze mozna, tylko niewielu developerom to wychodzi. Jest masa gier ze średnim singlem i multi, już wolę opcję z tylko świetnym singlem (np. Re4, GoW czy Bioshock)

Bluber, ja nic nie mam do gier typu Uncharted i QB też mi się podoba, a po drugie RAD nigdy nie mówili, ze to ma być film z elementami gameplayu. Jedyne co mówili, ze od strony technicznej używają różnych filtrów, które do tej pory nie były stosowane w grach, a są znane z taśm filmowych.

Opublikowano

Pierwsze Uncharted wychodziło w 2007 roku, to była pierwsza generacja dla PS z normalnym multi więc nie wiem czy to taki dobry przykład.

Z racji tego, że na PS raczej ciężko o exy z dobrym multi studia powinny pójść właśnie w tę stronę. Chociaż już się nie mogę doczekać aż zagram znowu w multi TLOU z moją ukochaną snajperką. <3

Opublikowano

Wystarczy być xbotem, wtedy dostajesz genialny multi i genialny singiel w Gearsach czy Halo, a nie jakieś półprodukty na 7 godzin :kaz:

Na plejstejszyn też mamy takie rzeczy, TLoU, U2, U3.
Opublikowano

RAD mówili też o jakiejś genialniej fizyce, ale chyba ją gdzieś wcięło w czasie produkcji.

Opublikowano

A gdzie podczas jakiegokolwiek dema miało by tą fizyke być widac?

Opublikowano

Skoro jest taka uber za(pipi)ista, to chyba wypadałoby ją pokazać na 3-minutowym materiale, nie? Chociaż trochę. Da się to zrobić.

Opublikowano

Ja szukałem tego nowego thema związanego z rocznicą i nie umiem go znaleźć. A ma być ponoć na PS3/4/Vitę :/

PSS -> Games -> Themes & Avatars

Opublikowano

Skoro jest taka uber za(pipi)ista, to chyba wypadałoby ją pokazać na 3-minutowym materiale, nie? Chociaż trochę. Da się to zrobić.

Dali takie demo a nie inne i faktycznie nie ma tam gdzie tej fizyki pokazać. Ale, że jej nie ma skoro jest to potwierdzone przez osoby, które w grę grały ( i to zapewne nie w to samo demo) to po cholerę panikowac?

Opublikowano

Tak w ogóle parę stron temu ktoś pisał o QB i The order "obie niewiadome, od uznanych developerów". Kur.wa co? RAD nigdy nawet nie zrobił gry na dużą konsolę. Teraz odpalcie sobie ten kawałek i przypomnijcie jak graliście w jedną z najlepszych gier jakiekolwiek powstały.

:banderas: Kolejne arcydzieło elektronicznej rozrywki od tego genialnego developera zmierza na Xbox one. Szach mat. 

Opublikowano

No max pejny goty szkoda że teraz robią takie góvna obesrane, stoczyli się jak naughty kundle.  :Coolface:

Opublikowano

stoczyli się jak naughty kundle.  :Coolface:

ej serio wiem że chciałeś być śmieszny, ale no naprawde, zachowaj jakieś cząstki poczytalności

Opublikowano

15750688977_904870d139_k-600x245.jpg

ten pad od 4 jest piękny, oby sprzedawali go osobno

Opublikowano

Ej fani Nintendo, może się trochę pona,pierdalamy? Wyzywam Was jako xbot. Wyzywam Nintendo, bo ciężko mi wyzywać fanów Xboksa jako blacharz, bo mimo wszystko jesteśmy kuzynami, w naszych żyłach płynie ta sama szlachecka krew.

Bo z fanami PlayStation to już po prostu się nie da, nudno tu jest jak ja pier,dolę. Przez chwilę to jaranie się zapowiedziami i życie w alternatywnej rzeczywistości było śmieszne (gdzie magia PlayStation wciąż istnieje, PlayStation wciąż jest konsolą (wkładasz płytę i grasz), a PS4 kupuje ktoś inny niż janusz do FIFY i Buterfilda) ale mi osobiście jest już Was tylko żal, życie w kłamstwie zniszczyło Wam percepcję doszczętnie i nie mogę już więcej się z Was śmiać, bo to jest niehumanitarne.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Szkoda ze mam juz biala, bo ta limitowana wersja spoko.

Opublikowano

I to sie nazywa niezawodna, wieloletnia, sprawdzona i najlepsza konstrukcja pada ever. 20 lat tradycji. Dualschock

A jak sie nazywa pad od Xa? Ups, ch.uj wie w końcu dziś jest, a jutro go nie ma c'nie

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

I to sie nazywa niezawodna, wieloletnia, sprawdzona i najlepsza konstrukcja pada ever. 20 lat tradycji. Dualschock

A jak sie nazywa pad na Xa? Ups, ch.uj wie w końcu dziś C jest, jutro go nie ma c'nie

Xbox Controller

Xbox Controller S

Xbox 360 Controller

Xbox One Controller

Bez żadnych dziwnych nazw typu Dual Shock czy Dual Analog - wystarczy jedna konstrukcja żeby było doskonale.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Fikuśne te nazwy pada od xboxa.  :dog:

Opublikowano

Comtroller xD

Mój pilot od klimatyzacji tez sie nazywa Controller :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.