Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Comtroller xD

Mój pilot od klimatyzacji tez sie nazywa Controller :D

Pilot do klimatyzacji? Z czym do botów, przecież oni nie wiedzą co to - chcą mieć chłodniej w swoim mieszkaniu komunalnym to krzyczą do starej żeby skręciła cug w piecu kaflowym.

To wiele wyjaśnia podobno Xbone swietnie nadaje sie do grzania pomieszczeń do 10m2, czyli idealna piwnica xbota

fail, ps4 bierze więcej prądu i produkuje więcej ciepła (oraz niestety hałasu)

naprawde? a wiesz że literka "P" w nazwie Playstation nie jest wcale przypadkowa? powstała ona od pierwszej litery słowa Playstation.

Edytowane przez mersi

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wystarczy dobra prezentacja No Man's Sky i można PSE zakończyć.

Opublikowano

Boty ciągle żyją przeszłością. Max Payne 2 wyszedł 11 lat temu, a współczesne Remedy to jakieś nędzne popłuczyny po tamtym geniuszu. Ich ostatnia gra?

1668b586415ab2301a37823f54f5ee3c.png

Guwno obesrane na 7, które nadawało się tylko do cyfrowej dystrybucji :yao:

HvLS1K6.png

Guwno obesrane na 7, ale ze Sony nie ma co wydawac to wypuszcza w pudelku :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Zielone na metacritic czyli można zagrać, ale to żółte gó.wno obesrane to ja nie wiem kto by chciał kupić.

Opublikowano

Indie developerzy z obozu Microsoftu nie dostali wypłaty od września.

Widać jak MS dba o swoich devów ;] a potem się dziwimy że wszyscy uciekają.

Opublikowano

Sprzątaczki w Sony nie dostały wypłaty od sierpnia.

Opublikowano

Kanał: XboxKrul. Zdemaskowaliśmy daddyego?

Opublikowano

Ludzie od The Last Guardian nie dostali wypłaty od 2011.

Opublikowano

Doskonałe te PS4!

Tylko że to jest sklepik na PS3.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

No i pad od PS4 podpięty pod PS3. A na ekranie przycisk options. Seems legit!

Edytowane przez ping

Opublikowano

Doskonałe te PS4!

Masz Ty PS4, rozum i godność człowieka?

Opublikowano

Doskonałe te PS4!

:facepalmz:

Opublikowano

r0EgwxB.jpg

ahhhhhhh jak doskonale, widać, że wszyscy celebrują 20-lecie.

Opublikowano

Boty ciągle żyją przeszłością. Max Payne 2 wyszedł 11 lat temu, a współczesne Remedy to jakieś nędzne popłuczyny po tamtym geniuszu. Ich ostatnia gra?

1668b586415ab2301a37823f54f5ee3c.png

Guwno obesrane na 7, które nadawało się tylko do cyfrowej dystrybucji :yao:

HvLS1K6.png

Guwno obesrane na 7, ale ze Sony nie ma co wydawac to wypuszcza w pudelku :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

sonybociarnia znowu wdeptana w ziemie, pysznie!

giphy.gif

Doskonałe te PS4!

pshit4 bez gier, nic nowego  :)

Opublikowano

Doskonałe te PS4!

:obama:

Opublikowano

Oj observer, taki psychofan sony a nie wie nawet jak wygląda sklepik w jego ukochanej konsoli :teehee:

Opublikowano

Mogliby zmienić wreszcie system walki w gowie, może wtedy te gry byłby grywalne.

. Pamietam jak wyszedł God of War 2 to na grilla do kumpla przyniosłem ps2 i katowałem aż skończyłem mimo, że do okoła ludzie imprezowali ja jak typowy nerd siedze i gram w nowego Kratosa a pózniej to padł mi laser w ps2 i już tylko okazjonalniej na slimce brata grałem

xD

Opublikowano

bluber, kidnappa podał w końcu ten psn id?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Oj observer, taki psychofan sony a nie wie nawet jak wygląda sklepik w jego ukochanej konsoli :teehee:

Jaka konsola tacy psychofani  :reggie:

Opublikowano

Mogliby zmienić wreszcie system walki w gowie, może wtedy te gry byłby grywalne.

. Pamietam jak wyszedł God of War 2 to na grilla do kumpla przyniosłem ps2 i katowałem aż skończyłem mimo, że do okoła ludzie imprezowali ja jak typowy nerd siedze i gram w nowego Kratosa a pózniej to padł mi laser w ps2 i już tylko okazjonalniej na slimce brata grałem

xD

xD

Opublikowano

Chłopczyku Ty tez nie wiesz jak wyglada sklepik bekaboksa, no chyba ze z YT

:D

Opublikowano

xD

xD
XD
Opublikowano

xD

xD
XD
xD
Opublikowano

Zostawcie chlopaka, na PS3 taz jakis dluzszy okres czasu nie dziala Store to kazdemu by sie moglo pomylic.

Opublikowano

No to prosze, co Sony zapowie, czym zmasakruja MS ?

Przecież już dziś wiadomo, ze boty w weekend będą zaorane. BB, Order, No Man's Sky i U4, tyle wystarczy aby pokazać, która firma wypuściła na rynek next gena, a nie smartfona w pudełku po dekoderze.
Opublikowano

No to prosze, co Sony zapowie, czym zmasakruja MS ?

BB, Order, No Man's Sky i U4, tyle wystarczy aby pokazać,

wystarczy, ale będzie tego dużo więcej, coraz więcej twittów z różnych zakątków, że jest jeszcze jakaś mega bomba i ten EMAGON <---  jeszcze :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.