Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A jak dodamy do tego info o nowym Gran Turismo to zostanie z botów popiół.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czy aby przy E3 i TGS też nie było tylu tweetów, a Figaro nie mało się zatrzepał na śmierć jak wrzucał "rewelacje" z neogafa?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No i nowa gra Jeffa, no i Amplitude, ale będzie masakra botow i aktualizacja Listy Prawdy na 2015.

:banderas:

Opublikowano

balonik Sony przypomina ten balon na polską reprę w piłkę nożną. Raz się udało na e3 2013 (tak jak wyszedł mecz z niemcami), a teraz będą się niepotrzebnie spinać na każdą konfę.

Opublikowano

Masz Ty PS4

Oj observer, taki psychofan sony a nie wie nawet jak wygląda sklepik w jego ukochanej konsoli :teehee:

I reszta botów, co rzuciła się do komentowania i minusowania chociaż konsole mają wyłącznie za szybką w markecie i wierzą w marne prowokacje na YT. Sklepik na PS4 wygląda aktualnie tak:

CqZvszY.jpg

Kapusta weryfikacji dla blubera (nie miałem kalafiorka). Zupełnie inne rozłożenie przycisków niż na rzekomo aktualnym filmiku z PS4, nie mówiąc o tym że wszystko działa i śmiga z prędkością nieosiągalną dla Xboxa One. Bluber albo macio jak stoicie przy swoim zapraszam do zrobienia zdjęcia z waszych PS4 i pokazania mi jak waszym zdaniem wygląda teraz dash konsoli i sklepik. Przecież musicie mieć konsole, inaczej byście się w temacie dasha nie wymądrzali przy faktycznych posiadaczach PS4?

Opublikowano

No i pad od PS4 podpięty pod PS3.

A co w tym niezwykłego? Przecież można grac padem z PS4 na PS3. Na kablu jak i bezprzewodowo.

Opublikowano

Balonik pelen obietnic, a jak przyjdzie co do czego to:

@Observer

Aha, dash pewnie tez z PS3 ?

KtmvXtp.png

Rozumiem 1 fail, ale zeby tak od razu drugi xD ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Może dash 1.0 z początku życia konsoli. Na pewno nie ma wiele wspólnego z aktualnym, a aktualnie sklepik działa bez problemów.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Ale zdajesz sobie sprawe ze jak zjedziesz na zakladke PS+ to znika swiateczna otoczka i wszystko wyglada jak na tym filmiku ? Zauwaz tez ze filmik OD RAZU zaczyna sie z poziomu tej zakladki.

Szach mat :taknieco:

PS. Jaki dash 1.0 ? Co Ty cpales dzisiaj ? Moj wyglada identycznie a mam najnowszy update. Masz Ty w ogole te konsole w domu :/ ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Akurat Store na XO dziala bardzo szybko i sprawnie wiec nie trafiles.

Opublikowano

Może dash 1.0 z początku życia konsoli. Na pewno nie ma wiele wspólnego z aktualnym, a aktualnie sklepik działa bez problemów.

Taaaaak, na screenie powyżej widać że są ludzie z friendlisty online, ale na pewno jest to dash 1.0 z początku życia konsoli, który magicznie łączy się bez problemu z PSN :Coolface:

Opublikowano

Nie przyszło mu do tego pustego łba, że jak sklepik się zesrał to tapetka może się nie wgrać xD

Opublikowano

Nie przyszło mu do tego pustego łba, że jak sklepik się zesrał to tapetka może się nie wgrać xD

Tapetka tak czy siak sie nie wgrywa na zakladce PS+ :)

Observer piekne Failing Spree zaliczyl, ale w zaparte bedzie dalej szedl xDDD

Opublikowano

Jeszcze tylko kilka dni i mozna zamknac temat. Nowy Crash > wszystko na xbona.

Opublikowano

Nowy Crash, który jako marka należy do Activision i będzie średniej klasy plaformówką wydaną na multiplatformy? Czekam!

Opublikowano

Nowy Crash

Pomarzyc mozna, ale gdyby to byla prawda to ... Playstation ? Zawsze szanowalem :sir:

@ping

Moze by odkupili, Acti z ta marka kompletnie nic nie robi wiec pewnie jakos chciwie sie jej nie trzymaja.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nowy Crash, który jako marka należy do Activision i będzie średniej klasy plaformówką wydaną na multiplatformy? Czekam!

Sony już dawno odkupiło prawa, Crash będzie miał wiecej futra na grzbiecie niz jest trawy w gta5 na xbona. Potwierdzone info.

Opublikowano

Nowy Crash

Pomarzyc mozna, ale gdyby to byla prawda to ... Playstation ? Zawsze szanowalem :sir:

Ja bym ostro bił konia pod kompilację HD Crash 1-3, THPS 1-3, Matt Hoffman, Dave Mirra, FFI-FFXII HD Collection, Gran Turismo 1&2 Value Pack, Chrono Cross Essentials + Trigger jako bonus, Spyro TRILOGY i jeszcze setka innych, wszystko z osobnymi trophy setami, no ale nie stanie się.

Sejwy z wymasterowanymi grami które wymieniłem powyżej, kopiowane na dwie memorki dla bezpieczeństwa i umieszczane w "growym archiwum" były warte więcej niż gów.niane trofea i punkciki :fsg: - tak samo zeszyty, kilka lat temu, przy którejś przeprowadzce znalazłem mój zeszyt z rozkminianym na sto sposobów harvest moonem i legend of mana, trudno wtedy było o opisy, to wszystko skrzętnie notowałem w opasłych zeszytach, a artworki wycinałem z gazet i wklejałem do zeszyciku na klej w sztyfcie. Kur.wa, PlayStation zdefiniowało moje growe dzieciństwo (choć A2600/C64/Pegaz/SMD były wcześniej, to dopiero moc Sony sprawiła, że wsiąkłem na dobre, kiedy to Squaresoft wydawał w ciągu roku kilka potężnych jRPG). Ech, wspominam sobie dobre czasy z okazji 20-lecia i smutno mi, że ta firma tak się skur.wiła. Skur.wiła się do tego stopnia, że dziś muszę grać na amerykańskim wynalazku.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ale zdajesz sobie sprawe ze jak zjedziesz na zakladke PS+ to znika swiateczna otoczka i wszystko wyglada jak na tym filmiku ? Zauwaz tez ze filmik OD RAZU zaczyna sie z poziomu tej zakladki.

Masz Ty w ogole te konsole w domu :/ ?

A ty masz dałna? Właśnie ci wrzuciłem nowo zrobiony skrin z konsoli, który pokazuje jak wygląda aktualnie PS Store, a ty pytasz czy mam konsole. Naprawdę mam ci wrzucić jeszcze jeden skrin z zakładką PS+ żeby pokazać ze sklepik działa bez problemów, a na filmiku jest farmazon?

Opublikowano

Chrono Cross na duzym ekranie ? Obsralbym sie ze szczescia, na PS3 koszmarnie sie to prezentowalo, wiekszosc gier z szaraczka musialem na vicie ogrywac zeby jakos sensownie wygladaly.

THPSy juz troche skostnialy, dalej mozna by pograc, ale nie sa tak dobrze zakonserwowane jak turowe jrpgi.

Ale nie ma co rozpaczac, ponoc Tony Hawk pracuje z Acti nad jakas nowa gra, here's hoping.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Masz Ty w ogole te konsole w domu :/ ?

A ty masz dałna? Właśnie ci wrzuciłem nowo zrobiony skrin z konsoli, który pokazuje jak wygląda aktualnie PS Store, a ty pytasz czy mam konsole. Naprawdę mam ci wrzucić jeszcze jeden skrin z zakładką PS+ żeby pokazać ze sklepik działa bez problemów, a na filmiku jest farmazon?

Noooo... Farmazon, na pewno sprytnie zmontowany. To nie może być sklepik na PS4, w końcu u Observera działa jak ta lala xD.

Opublikowano

Wyzywanie od daunów? Szpagacik zrobiony. :dog:

Opublikowano

Gjerki z psxa na ps3 dało się ogrywać bez zrzygania, trzeba było jedynie poddać je opcji smooth screen, czy jak to się to nazywało. Jasne to nie crt, ale mimo wszystko nie straszyły pikselami gigantami. Vita pozostaje jednak najlepszym rozwiązaniem.

Opublikowano

Masz Ty PS4

Oj observer, taki psychofan sony a nie wie nawet jak wygląda sklepik w jego ukochanej konsoli :teehee:

I reszta botów, co rzuciła się do komentowania i minusowania chociaż konsole mają wyłącznie za szybką w markecie i wierzą w marne prowokacje na YT. Sklepik na PS4 wygląda aktualnie tak:

CqZvszY.jpg

Kapusta weryfikacji dla blubera (nie miałem kalafiorka). Zupełnie inne rozłożenie przycisków niż na rzekomo aktualnym filmiku z PS4, nie mówiąc o tym że wszystko działa i śmiga z prędkością nieosiągalną dla Xboxa One. Bluber albo macio jak stoicie przy swoim zapraszam do zrobienia zdjęcia z waszych PS4 i pokazania mi jak waszym zdaniem wygląda teraz dash konsoli i sklepik. Przecież musicie mieć konsole, inaczej byście się w temacie dasha nie wymądrzali przy faktycznych posiadaczach PS4?

jaki typ xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.