Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wyzywanie od daunów? Szpagacik zrobiony. :dog:

Insa też pod(pipi)ales za pusty łeb, czy ja mam to zrobić?

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gjerki z psxa na ps3 dało się ogrywać bez zrzygania, trzeba było jedynie poddać je opcji smooth screen, czy jak to się to nazywało. Jasne to nie crt, ale mimo wszystko nie straszyły pikselami gigantami. Vita pozostaje jednak najlepszym rozwiązaniem.

Najlepszym rozwiązaniem pozostaje sprzęt dla baronów retrogamingu.

m_xrgb3.jpg

Tyle że 90% klapów grających tylko w gierki z plusa by się obesrało na sam widok ceny, zabawka kosztuje więcej niż słabiutkie PS4 :fsg:

Opublikowano

A ty masz dałna? Właśnie ci wrzuciłem nowo zrobiony skrin z konsoli, który pokazuje jak wygląda aktualnie PS Store, a ty pytasz czy mam konsole. Naprawdę mam ci wrzucić jeszcze jeden skrin z zakładką PS+ żeby pokazać ze sklepik działa bez problemów, a na filmiku jest farmazon?

A ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem ? Napisalem przeciez wyraznie:

Ale zdajesz sobie sprawe ze jak zjedziesz na zakladke PS+ to znika swiateczna otoczka i wszystko wyglada jak na tym filmiku ?

Ale skoro ewidentnie masz problemy to wrzuce Ci filmik ktory wszystko wyjasnia:

JEST TAPETA - NIE MA TAPETY

No ale wyzywaj mnie od daunow i kompromituj sie dalej

Opublikowano

Ale numer, Ty, Bansai, weź mi napisz priv jak to zrobiłeś, bo wygląda mi to na sprytny fotomontaż tak jak na tamtym filmiku!

Opublikowano

Najlepsze jest to, ze napisal:

Naprawdę mam ci wrzucić jeszcze jeden skrin z zakładką PS+

Kiedy na screenie ewidentnie widac podswietlona zakladke "Playstation Store" :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Insa też pod(pipi)ales za pusty łeb, czy ja mam to zrobić?

Ty zrób. :dog:

Opublikowano

tapeta

Ale gdzie ja coś piszę o jakiejś tapecie? Pokaż chociaż jedno miejsce. Ja mówię że sklepik działa, i jest inne rozłożenie przycisków na filmiku, a ty w kółko o jakiejś tapecie. Jeśli faktycznie masz konsole to zjedź sobie (klikasz "down", czytasz "dałn") na zakładkę PS+ i powiedz czy wygląda jak na filmiku, czy nie? Bo ja mam inną legendę przycisków na dole i inne opcje na belce. I zostaw tę tapetę, nikt o niej nie rozmawia.

Opublikowano

bluber, kidnappa podał w końcu ten psn id?

nie myślę, że ban na cw sie należy

Opublikowano

observer zmasakrowany, sam nie wie co ma w złomie ps4 xD  

Opublikowano

Gjerki z psxa na ps3 dało się ogrywać bez zrzygania, trzeba było jedynie poddać je opcji smooth screen, czy jak to się to nazywało. Jasne to nie crt, ale mimo wszystko nie straszyły pikselami gigantami. Vita pozostaje jednak najlepszym rozwiązaniem.

m_xrgb3.jpg

Tyle że 90% klapów grających tylko w gierki z plusa by się obesrało na sam widok ceny, zabawka kosztuje więcej niż słabiutkie PS4 :fsg:

What sorcery is this Ping? Testowałeś to w ogóle?

Niech zgadnę, pewnie masz w kolekcji. :reggie:

Opublikowano

Fajnie też, że udowodniłeś tym filmikiem, że sklepik idealnie działa :D

Opublikowano

m_xrgb3.jpg

What sorcery is this Ping? Testowałeś to w ogóle?

Niech zgadnę, pewnie masz w kolekcji. :reggie:

To prawdopodobnie najlepszy upscaler na rynku, równie zacny jest jego tańszy odpowiednik, XRGB Mini, którego można wyrwać za 1200zł już z wysyłką. Sprzęty produkuje japońska firma Micomsoft, wyłącznie na rynek japoński, stąd trzymające się od lat ceny. Dzięki tej zabawce, możesz ogrywac stareńkie tytuły w 1080p z jakością wyrwaną rodem z kineskopowca. Do tego masz masę ficzerów typu filtry wygładzające obraz (działa lepiej niż opcja smooth na PS3 robiąca ciapkę z PSXowych gier), czy możliwość ustawienia sobie scanlines, żeby ograć automatowe hity jak w starej, śmierdzącej fajami budzie. Sprzęcik stanowi też zacny hub do analogowych połączeń. Ogólnie trudno na rynku o coś lepszego, to sprzęt dla prawdziwych miłośników tematu.

A testować nie testowałem, w kolekcji również nie mam, nie stać mnie na takie zabawki - gram na kineskopie :reggie:

BTW. trójeczka ze zdjęcia nie ma HDMI więc w TV musi być wejście D-Sub, ewentualnie można sobie kupić przejściówkę D-Terminal na coś europejskiego (D-Terminal = japoński standard analogowych połączeń dających sygnał HD).

Opublikowano

Fajnie też, że udowodniłeś tym filmikiem, że sklepik idealnie działa :D

Mi dziala wiec nie narzekam, komus nie dziala narzeka, ma prawo :D

@Observer

Ty co chwile mowisz co innego, najpierw ze to filmik z PS3, potem ze sklepik odpalony zostal na sofcie 1.0, teraz mowisz ze jest inne rozlozenie przyciskow - ciezko nadazyc o czym ty mowisz.

No ale ok, wezmy pod uwage "przyciski na dole", oto te na filmiku:

MJNo2js.png

A oto moje robione sekunde temu za pomoca naszej ulubionej funkcji SZER:

10682456_822105221184652_588760871628456

Przyciski wygladaja tak samo.

To co, dalej bedziesz mi mowil ze jestem dalnem czy moze ogarniesz w koncu ze strzeliles samoboja, skonczysz temat i znikniesz na tydzien ?  :yao:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

observer zmasakrowany, sam nie wie co ma w złomie ps4 xD  

Przecież to jest filmik z PS3 wg observera xD

Opublikowano

Ja odpalam je smoothowane plus w oknie, by mi nie rozciągało obrazu. Wyglądają wtedy normalnie, dzięki temu mogę np. docenić Spyro 3 jako absolutny maks graficzny 3d wyciągnięty z PS One , a swoją drogą ponoć gra miała DRM tak silny, że dopiero w 2010 został złamany, a powodował uniemožliwienie przejšcie gry piratom. Gdyby ten DRM powstał kilka lat wcześniej, prawdopodobnie Playstation nie byłoby tak tu popularne ;)

Opublikowano

Czyim klaperskim alterem jest Omen? :dog:

Opublikowano

Indie developerzy z obozu Microsoftu nie dostali wypłaty od września.

Widać jak MS dba o swoich devów ;] a potem się dziwimy że wszyscy uciekają.

Figaro

nieumiemwklejaćnewsów

Masz. Temat o tym, włącznie z wypowiedziami paru developerów będących na GAFie, którzy to potwierdzają.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=944494

Opublikowano

Beka z zielonych paziow jak sie rzucili na filmik xD mam wam wrzucić filmik jak mi szuka graczy w halo przez 30 minut czy sami grzecznie wrocicie do budy?

Opublikowano

Ja odpalam je smoothowane plus w oknie, by mi nie rozciągało obrazu. Wyglądają wtedy normalnie, dzięki temu mogę np. docenić Spyro 3 jako absolutny maks geafimi 3d wyciągnięty z PS One , swoją drogą ponoć gra miała DRM tak silny, że dopiero w 2010 został złamany, a powodował uniemožliwienie przejšcie gry piratom. Gdyby ten DRM powstał kilka lat wcześniej, prawdopodobnie Playstation nie byłoby tak tu popularne ;)

Jedyna słuszna opcja na odpalanie gier PSX - trzymanie się starego aspect ratio.

W sprawie DRMu spieszę by doinformować - gra miała w kodzie zaimplementowany ficzer, sprawdzający, czy w konsoli jest zamontowany chip. Problemy zaczynały się po wielu godzinach grania, wiec scenowcy nieświadomi zabezpieczenia, wypuścili na IRCach nie złamaną wersję, która zdążyła się rozejść po giełdach wszelakich, a wiadomo jak wtedy to działało. Dopiero potem wszedł update oraz modchipy z funkcją stealth, które dezaktywowały się po przejściu przez ekran bootowania, dzięki czemu pirackie Spyro 3 działało bez problemu.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Micro rak branzy. Potem sie dziwia ze tego ich szrota tylko zaslepieni fanboye kupuja.

Opublikowano

MJNo2js.png

A oto moje robione sekunde temu za pomoca naszej ulubionej funkcji SZER:

10682456_822105221184652_588760871628456

Przyciski wygladaja tak samo.

Identycznie lol na pierwszym masz pięć przycisków na belce dolnej, nie masz belki po lewej, ani listy gier. Udowodniłeś sam strzelając sobie po jajcach, że sklepik działa, że filmik nie pokazywał prawdy i że ja miałem od początku rację. Weź przemyśl swoje działanie, bo chciałeś udowodnić ze sklepik PS Store na PS4 nie działa, a już wrzuciłeś filmik i skrin, udowadniający że również u ciebie działa bez problemu, a filmik wrzucony przez boty pokazywał farmazon. Przecież ty sobie liścia za liściem strzelasz, przestań zanim sobie zrobisz krzywdę :/

Opublikowano

GAF, GAF, GAF - nie chce mi się tamnw ogóle zaglądać bo wieje taką hipokryzją, że głowa boli. A wszyscy insajderzy się na to powołują xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.