Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

MJNo2js.png

A oto moje robione sekunde temu za pomoca naszej ulubionej funkcji SZER:

10682456_822105221184652_588760871628456

Przyciski wygladaja tak samo.

Identycznie lol na pierwszym masz pięć przycisków na belce dolnej, nie masz belki po lewej, ani listy gier. Udowodniłeś sam strzelając sobie po jajcach, że sklepik działa, że filmik nie pokazywał prawdy i że ja miałem od początku rację. Weź przemyśl swoje działanie, bo chciałeś udowodnić ze sklepik PS Store na PS4 nie działa, a już wrzuciłeś filmik i skrin, udowadniający że również u ciebie działa bez problemu, a filmik wrzucony przez boty pokazywał farmazon. Przecież ty sobie liścia za liściem strzelasz, przestań zanim sobie zrobisz krzywdę :/

Belka po lewej jest na początku filmu :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Ping

nie powiem, niezły szoker.

@Mendrek

argh, już lepiej spraw sobie vitę.

Edit: i tak po zrobieniu full screen obraz ma niewielkie czarne pasy po bokach, więc aspekt ratio nie jest aż taki s(pipi)y.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Beka z zielonych paziow jak sie rzucili na filmik xD mam wam wrzucić filmik jak mi szuka graczy w halo przez 30 minut czy sami grzecznie wrocicie do budy?

http://gameclipscontent-d3001.xboxlive.com/asset-cbb1a67d-e274-40b7-8394-dfbb59985551/GameClip-Original.MP4?sv=2012-02-12&st=2014-12-03T20%3A44%3A03Z&se=2014-12-03T21%3A49%3A03Z&sr=c&sp=r&sig=iaMxhx2uo0Kd2RA5oiUnrxIwFiBIkRr8JB7xVUPHZw4%3D&__gda__=1417643343_ee72fe6e22bd69ea52cdc97fed7c5125

pfff

Ja wiem, fotomontaż, dash 0.1 albo filmik z Halo 2 na oryginalnym xboxie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Identycznie lol na pierwszym masz pięć przycisków na belce dolnej, nie masz belki po lewej, ani listy gier. Udowodniłeś sam strzelając sobie po jajcach, że sklepik działa, że filmik nie pokazywał prawdy i że ja miałem od początku rację. Weź przemyśl swoje działanie, bo chciałeś udowodnić ze sklepik PS Store na PS4 nie działa, a już wrzuciłeś filmik i skrin, udowadniający że również u ciebie działa bez problemu, a filmik wrzucony przez boty pokazywał farmazon. Przecież ty sobie liścia za liściem strzelasz, przestań zanim sobie zrobisz krzywdę :/

I znowu fail ...

a)Jedyne co chcialem udowodnic, to to ze zblazniles sie piszac ze jest to filmik z PS3 - zadanie wykonane

b)Nigdzie nie pisalem ze mi sklepik nie dziala (choc nie sprawdzalem jak rzucili te gry, tylko kilka godzin po, wiec mogli to rownie dobrze ogarnac do czasu mojego filmiku)

c)Tutaj masz zdjecie ze wszystkimi przyciskami ORAZ BEZ BELKI:

2uHA9l4.png

HBf3E88.jpg

Typkowi na filmiku nie wczytala sie ta lista gier, a przyciski sie pojawily - spowodowane to bylo najpewniej faktem ze ... sklepik zamulal :)

Ile jeszcze chcesz ciagnac te porazki XD ?

PS3 - fail

Soft 1.0 - fail

Przyciski - fail

Chciales udowodnic ze sklepik nie dzialal no i cos tam cos tam belka !!!!11 - fail

Co nastepne ? XDDDD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Belka po lewej jest na początku filmu :obama:

Spytaj bansaia czemu wybrał takie skriny do szukania różnic. On na obu różnic nie widzi i według niego belka jest na obu xD

Bansai jaki fail - sklepik działa, na filmiku chcieli udowodnić że jest inaczej - czy nagrali fejkowy filmik na starym sofcie, na PS3 czy na Adobe After Effects to nie jest istotne - ważne że ja miałem rację, a sklepik działa bez problemu, a boty jak zwykle konfabulowały. Dzięki za pomoc w pokazaniu mojej racji i udowodnienie niezawodności Sony. Dałbym plusa, ale... nie, jednak nie. Pozdrawiam.

Edytowane przez Observer

Opublikowano
 nagrali fejkowy filmik na starym sofcie, na PS3 czy na Adobe After Effects to nie jest istotne

hahahaa

<conspiracy theory keanu reeves>

Masz zdjecia bez belki po lewej, wedle zyczenia, zaliczyles dzisiaj tyle porazek ze chyba rekord w CW padl.

Pomijam juz w ogole te glupote ze na starym sofcie mozna odpalic playstation store - zarzuc swoj psn id lepiej bo nie chce mi sie wierzyc ze ty te konsole w domu masz

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ej, ale Obsi trolluje nie? Powiedzcie, że on trolluje. :scratch_one-s_head:

Opublikowano

On nie troluje, to jest typowy klap, który nie przyznaje się do popełnienia błędu:

ważne że ja miałem rację

W pierwszej kolejności napisałeś, że to filmik z PS3 i twierdzisz, że miałeś rację ? xD Jezu jakie to jest smutne.

Opublikowano

Wkręca botki

:yes2:

"haha, no co wy chlopaki, tylko trollowalem"

Opublikowano

@Ping

nie powiem, niezły szoker.

@Mendrek

argh, już lepiej spraw sobie vitę.

Edit: i tak po zrobieniu full screen obraz ma niewielkie czarne pasy po bokach, więc aspekt ratio nie jest aż taki s(pipi)y.

IMO full screen to tylko dla hardkoròw. Na PS3 w ustawieniach gry jadę na normalnym zwiększaniu rozdzielczości, a potem w opcjach po odpaleniu gry pod ps button upewniam się że tryb ekranu mam normalny. W takie Front Mission 3 granie na full screen to masochizm. Na PSP o dziwo najbardziej mi z kolei podchodzi zoom choć czasami ucina coś istotnego... :/

Opublikowano

To się zwie "prowo dzifki", Raikoh aka Jerome tak robi. Widzę, że Obsi wybrał zły przykład do naśladowania. :/

Jak to mówią: jaki mistrz, taki uczeń. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Beka z zielonych paziow jak sie rzucili na filmik xD mam wam wrzucić filmik jak mi szuka graczy w halo przez 30 minut czy sami grzecznie wrocicie do budy?

http://gameclipscontent-d3001.xboxlive.com/asset-cbb1a67d-e274-40b7-8394-dfbb59985551/GameClip-Original.MP4?sv=2012-02-12&st=2014-12-03T20%3A44%3A03Z&se=2014-12-03T21%3A49%3A03Z&sr=c&sp=r&sig=iaMxhx2uo0Kd2RA5oiUnrxIwFiBIkRr8JB7xVUPHZw4%3D&__gda__=1417643343_ee72fe6e22bd69ea52cdc97fed7c5125

pfff

Ja wiem, fotomontaż, dash 0.1 albo filmik z Halo 2 na oryginalnym xboxie.

observer zmasakrowany, stunik zmasakrowany i wrócił pod kamień, podsumowując:

boom-headshot-o.gif

Opublikowano

Wkręca botki

Tak jak ty z 60 fpsami 30 klatkowym materiale i przyciskami w wiedźminie ? 

Opublikowano

fajnie blubciu, że bronisz 10 letniej gierki, która cudem wreszcie odpala online, jednak naprawdę, Baronów to słabo obchodzi w jakie szity gracie na tym zielonym crapie.

TenseCaringChickadee.gif

Dziś święto graczy, a nie pseudo hobbistów. 

Gdzie był xbox 20 lat temu? 

Nie bylo Xboxa 20 lat temu. Natomiast wiem, kto bedzie sponsorowal Sony i marke Playstation za kilka lat, jezeli ta nie znajdzie nowego właściciela:

z14827816Q,Provident-kusi-na-swojej-stro

Opublikowano

fajnie blubciu, że bronisz 10 letniej gierki, która cudem wreszcie odpala online, jednak naprawdę, Baronów to słabo obchodzi w jakie szity gracie na tym zielonym crapie.

TenseCaringChickadee.gif

Dziś święto graczy, a nie pseudo hobbistów. 

Gdzie był xbox 20 lat temu? 

Nie bylo Xboxa 20 lat temu. Natomiast wiem, kto bedzie sponsorowal Sony i marke Playstation za kilka lat, jezeli ta nie znajdzie nowego właściciela:

z14827816Q,Provident-kusi-na-swojej-stro

O, ten sam kredytodawca, na którym polega cała masa klapów, chcących kupić wymarzony sprzęt.

Szkoda, że trzeba się zaciągać u tych lichwiarzy. Potem pozostaje tylko pianie peanów pochwalnych dla gier z oferty PS Plus. W sumie trochę desperatów rozumiem. :sir:

Swoją drogą na forumku było już kilku agentów, co PS4 zmieniali chyba pięć razy, za każdym razem sprzedając 50-100zł drożej niż cena zakupu, w końcu trzeba jakoś na mocno oprocentowany kredyt zarobić. Bardzo przedsiębiorcze osoby.

Opublikowano

Wkręca botki

:yes2:

"haha, no co wy chlopaki, tylko trollowalem"

Jak Maciomaniak kiedyś :D

Opublikowano

Observer pobił niechlubny rekord kompromitacji w CW, pięknie patrzeć jak klapy dzisiaj są deptane przez zielonych braci.

:daddy:

Opublikowano

Wchodze sobie na allegro, sprawdzam ile kosztuje dzienna porcja raka i co widze ?

http://allegro.pl/gry-na-konsole-sony-playstation-4-146702?order=d&string=far+cry+4&bmatch=seng-v6-p-1-ce-1106

2 miliony Januszow Biznesu...

Janusz Cebula musi wkroczyc do akcji chyba :/. Sony jak i MS powinni ukrocic jakos ten proceder na allegro, koszmarnie sie szuka przez to tanich wersji pudelkowych.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ściągnełem sobie ten motyw z okazji 20 lecia, tego zacnego kunsztu potomków kitajców z hiroshimy, ale dlaczego to guw.no ob.srane, nie działa tak jak swego czasu motywy na x360. Ten przebijajcy niebieski przy wchodzeniu do dasha albo w ustawieniach boli

Opublikowano

Tak wyglada Store na Ps3:

PSStorErrorMessage80710D36.jpg

A tak wyglada na PS4:

PS4-E8200013A-oct.jpg

Mam nadzieje ze pomoglem.

Opublikowano

O, ten sam kredytodawca, na którym polega cała masa klapów, chcących kupić wymarzony sprzęt.

Szkoda, że trzeba się zaciągać u tych lichwiarzy. Potem pozostaje tylko pianie peanów pochwalnych dla gier z oferty PS Plus. W sumie trochę desperatów rozumiem. :sir:

Powiedział koleś rozwożący pizze :D

Opublikowano

Powiedział koleś rozwożący pizze :D

Ping vel Paweł pracuje w KFC...

Opublikowano

pizzeria, KFC nie ważne. W takich miejscach nie zarabia się jakiejś dużej kasy a próbuje naśmiewać się z klapów którzy rzekomo biorą kredyty na konsole. Ciekawe czy za jedną pensję był w stanie sobie kupić PS4 czy XO za prawie dwa koła :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

pizzeria, KFC nie ważne. W takich miejscach nie zarabia się jakiejś dużej kasy a próbuje naśmiewać się z klapów którzy rzekomo biorą kredyty na konsole. Ciekawe czy za jedną pensję był w stanie sobie kupić PS4 czy XO za prawie dwa koła :)

No niestety, prawie całą minimalną na umowie na zlecenie przepier.dala na 20-letnie gierki w folii i ledwo starcza na życie. Dobrze, że chłopaczyna dostaje czasem jako premię skrzydełka w tym kfc, przynajmniej coś wrzuci na żołądek. 

Biedny pawełek. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.