Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Masz najlepsze, najładniejsze i najlepiej skonstruowane pady:

6xi8b47hotzp.jpg

Gdzie jakiemuś pokracznemu DS4 do tej rewelacyjnej konstrukcji? Gałki w powyższych kontrolerach nie zetrą się, choćby grać na nich do końca życia. A u konkurencji...

Faulty-Dualshock-4-analog-sticks.jpg

Dość wspomnieć, że moja pierwsza PS4 zaliczyła cudowny Blue Light of Death na wejściu. Japońska myśl techniczna!

Masz też znakomicie działającą sieć, świetny snap, rewelacyjne aplikacje. Możesz odpalić w oknie to, co chcesz, nawet włączyć TV jak masz ochotę, czy podpiąć tego niebieskiego szrota i grać w gry na PS4, mając dojście do GOTY znajomych na Xbox Live w tym samym momencie.

Chcesz przejrzeć forumek w czasie grania? Czekasz na mecz w Halo? Boom - żaden problem :daddy:

k0ihi4xfdcym.jpg

Chcesz wiedzieć, co się dzieje na świecie? Boom :daddy:

0kwuxjgp1mwm.jpg

Chcesz obczaić, co ciekawego jest na YouTube? Boom :daddy:

k2ski7hu63y8.jpg

Masz ochotę odpisać na wiadomość? Boom :daddy:

ca373nb2zi93.jpg

Chcesz sprawdzić achievy w czasie grania (które są aktualizowane w czasie rzeczywistym wraz z postępami?) Boom! :daddy:

bkighm8kqkw6.jpg

Masz za(pipi)istą płytkę i chcesz jej posłuchać w trakcie grania? Żaden problem. Boom :daddy: (tu akurat wyskakuje, że nie może odczytać płyty, bo w środku siedzi Horizon 2).

r1911khfa186.jpg

Chcesz zobaczyć inne aplikacje? Nic prostrzego. Działa Forza Hub, Halo Channel, działa też Twitch, Ustream - zdecydowania większość aplikacji. Bez wychodzenia z gry. W jednym momencie (każda oczywiście dostępna na pełnym ekranie).

x10rafj9gkog.jpg

A co masz na PS4? Chcesz sprawdzić YouTube? Wychodzimy do menu. Chcesz odpalić przeglądarkę? Wychodzimy do menu. Odpisać na wiadomość, wychodzimy do menu. Takie rzeczy były modne w czasach PS3.

Chcesz zrobić screena z możliwości Xboxa, żaden problem, użyj aparatu w telefonie.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podsumujmy poranek

Jesli nie chcesz skończyć jak Maciomaniak kup PlayStation 4

Co słabsze boty po weekendzie mogą skończyć tak.

0.jpg

albo tak

kaenpesa003.jpg

Bansai, tak szczerze mówiąc, to jeśli nowego Crasha miałby robić ND, to wolę aby zajęli się TLoU2.

A potem dać info, że robi je Media Molecule i będzie beka przez 2 lata, aż do ukazania się gry.

Później będzie beka z pracy tego żenującego studia.

Jeżeli nowy Crash powstaje, to na pewnoe nie robią go ludzie od oryginału, z tego prostego względu, że nie pracują już w ND, może znalazłoby się kilku pracowników.

Opublikowano

heh już xboty były w ogródku i witały się z gąską, już podnieta jak to podjechały blisko, ale niestety chłopcy radarowcy nie ta liga

UcjFi2W.gif

a dzień się dopiero zaczyna

Opublikowano
Bansai, tak szczerze mówiąc, to jeśli nowego Crasha miałby robić ND, to wolę aby zajęli się TLoU2.

:frog:

Et tu Yeti ?

Przeciez Crash to jest wrecz ikoniczna marka dla Playstation sprzed 20 lat, jeden z glownych motorow calej tej nostalgii, a Ty bys wolal TLOU !?

<Son I am Disappointed meme>

@waldus

UcjFi2W.gif

Baroni Playstation jak mniemam ? :ph34r:

Nie zauwazyles tylko jednego malego szczegolu w krzakach tego gifa:

Greek%20ARMY%20%20Bazooka.gif

Opublikowano

Bansai, Crasha szanuje, bo to definicji platformówki idealnej wypełnionej miodem i w swoim gatunku to jest 10/10, ale gdybym platformówki stawiał wyżej od gier typu TLoU... to bym był nintendozboczkiem.

Także TLoU, a zaraz za nim Crash.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

25 gier z czego CZTERY (pipi)a exy - wsrod najlepszych gier na xboxa gry od ubi, ea, pes w 720p, ryse ktorego ponoc kazdy sie wstydzi, jest nawet destiny, ktore ponoc kupuja tylko wstretne klapy bo nie maja halo

kolano i piety przestrzelone - taka jest wasza hipokryzja, od zawsze potwarzam - mityczna biblioteka super gier na xone to jedna jedyna horizon2, procz tego sredniaki takie same jak u konkurencji, a jak przychodzi co do czego to kazdy i tak gra w multiplatformy

Akurat po Tobie spodziewałem się większej błyskotliwości, niestety widzę że koks ma paskudne skutki uboczne :/

Opublikowano

Impreza trwa, same elity się zjechała, a co będzie na 20 leci marki xbon? Donsterydo i Mazzeo opowiadający swoim dzieciom, że kiedyś była taka konsola w której strzelało się do krasnali laserkami,

B37nuITCIAABmQP.jpg

Akurat po Tobie spodziewałem się większej błyskotliwości, niestety widzę że koks ma paskudne skutki uboczne :/

Większe chyba rozpuszczalnik, czym jesteś idealnym przykładem. Mogłeś zostać w świecie kawioru, wina rocznik 1886, czy czystej kokainy z Kolumbii, to wybrałeś pyry z kapustą, gumiaki, myckę i rozpuszczalnik.

Opublikowano

To ten typ od Knacka, no elita w chooj. xDD

Mogłeś nie obrażać Hideo, ba, nie powinieneś!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

25 gier z czego CZTERY (pipi)a exy - wsrod najlepszych gier na xboxa gry od ubi, ea, pes w 720p, ryse ktorego ponoc kazdy sie wstydzi, jest nawet destiny, ktore ponoc kupuja tylko wstretne klapy bo nie maja halo

kolano i piety przestrzelone - taka jest wasza hipokryzja, od zawsze potwarzam - mityczna biblioteka super gier na xone to jedna jedyna horizon2, procz tego sredniaki takie same jak u konkurencji, a jak przychodzi co do czego to kazdy i tak gra w multiplatformy

koks w sensie ze ze slaska? nie wiem czym wy palicie w innych rejonach ale na slasku od zawsze w piecach w domach pali sie weglem , wegiel i koks to co innego, podobnie zreszta jak ps4 i xone :kaz:

Opublikowano

Tak oglądam tego DriveCrapa i nie wiem czy klapy mają jakieś zaniżone standardy, ale graficznie ta gra może konkurować z jakimś Most Wanted z 2005.

seEyKhI.jpg

16TrWYV.jpg

driveclub_201411271719he9m.jpg

Chociaż z drugiej strony ta fota świetna:

15853413805_4e9c791949_o.jpg

Ta też:

ibzlV0TfA5gTUL.jpg

Opublikowano

No dzięki niemu i on nie umiał zaprojektować gry z grafiką z PS3 w 60fps. XDDD

No i dobrze powiedziałem, gość od Knacka. Teraz będzie kojarzony tylko z tym guwnem obesranym. :dog:

Opublikowano

A propos, wyjdzie kiedys ten DC PS Plus edition ? :Coolface:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

10634094_732363630181333_304155284081988

10553730_732354996848863_295414409331504

10750327_732354863515543_214487081741700

1498918_728912250526471_5805966714602693

1781042_728912180526478_1525925759082589

Opublikowano

A propos, wyjdzie kiedys ten DC PS Plus edition ? :Coolface:

Wyjdzie jak już będą pewni, że nikomu więcej tej sraki nie wcisną xD

Opublikowano

Impreza trwa, same elity się zjechała, a co będzie na 20 leci marki xbon? Donsterydo i Mazzeo opowiadający swoim dzieciom, że kiedyś była taka konsola w której strzelało się do krasnali laserkami,

B37nuITCIAABmQP.jpg

Większe chyba rozpuszczalnik, czym jesteś idealnym przykładem. Mogłeś zostać w świecie kawioru, wina rocznik 1886, czy czystej kokainy z Kolumbii, to wybrałeś pyry z kapustą, gumiaki, myckę i rozpuszczalnik.

Hahahha, to jest impreza halloweenowa, czy kojima na co dzien nosi peruke?

Ale zal, teraz juz w ogole go nie szanuje.

Opublikowano

mam zastrzezenia co do tekstur w wielu miejscach wokol trasy ale engine odpowiedzialny za oswietlenie i te filtry sprawiaja, ze przy niektorych trasach i porze dnia bardziej fotorelistycznej scigalki nie widzialem

Opublikowano

Macio dalej napierdala przysiady, mimo że jest po szyje w szambie. Życzę ci i reszcie botowskiej mniejszości, abyście dostali tak wyglądającą grę jak DriveClub, bo na razie to jedynie u was takie standardy

74863223555990667710.jpg

a najładniejszy race według DF tylko na Nadkonsoli, ale oni podobno przekupieni :)

Opublikowano

Szału nie ma, chyba przez ten filtr :/

Jak można być tak zakłamanym? Przecież DC graficznie zjada FH2, którym tak się podniecasz w każdym poście w "kąciku zdjęciowym"... Nie mówiąc już o dźwiękach silników. Po ograniu FH2, wróciłem do DC i w szoku byłem jak te samochody brzmią. Natomiast dźwięki z w Forzie to śpiew poprzedniej generacji. Oświetlenie tak samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.