Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szału nie ma, chyba przez ten filtr :/

Jak można być tak zakłamanym? Przecież DC graficznie zjada FH2, którym tak się podniecasz w każdym poście w "kąciku zdjęciowym"... Nie mówiąc już o dźwiękach silników. Po ograniu FH2, wróciłem do DC i w szoku byłem jak te samochody brzmią. Natomiast dźwięki z w Forzie to śpiew poprzedniej generacji. Oświetlenie tak samo.

Ale on przecież ma te swoje screeny nie oddające w połowie jak ta gra niszczy graficznie na żywo.

7O0.png

2643762-5876070271-H1wpr.jpg
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

beczułka, czytając kapiszonowe "boomy" prawdy maciomaniaka czułem żal, zażenowanie i współczucie dla xbotów, bronią się rękami i nogami przed ostateczną dewastacją, myślałem że stać was xboty na coś więcej, no ale czego się spodziewać, zielony zawsze = niższość, plebs, bieda, piraci, złodzieje :yao:

Opublikowano

klapy jako argumenty do dyskusji o grafie z drivecluba uzywaja screenow z majacego rok tytulu startowego na xbonie

bosze jaka despera  :obama:

Opublikowano

Jak można być tak zakłamanym? Przecież DC graficznie zjada FH2, którym tak się podniecasz w każdym poście w "kąciku zdjęciowym"... Nie mówiąc już o dźwiękach silników. Po ograniu FH2, wróciłem do DC i w szoku byłem jak te samochody brzmią. Natomiast dźwięki z w Forzie to śpiew poprzedniej generacji. Oświetlenie tak samo.

Tak tak, już dobrze, nie stresuj się, może mama da jakiś syropek na uspokojenie.

Porównywanie DC do Horizon 2 to dla klapów ostatnia deska ratunku, w końcu dostali zamknięte trasy i całe 50 samochodów z multi problemami.

Ale otwarty świat, dużo fur, masa rzeczy do zrobienia w H2 przy genialnej grafice to gdzie tam.

Ahh te klapy, świat byłby taki nudny bez was.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

klapy jako argumenty do dyskusji o grafie z drivecluba uzywaja screenow z majacego rok tytulu startowego na xbonie

bosze jaka despera  :obama:

2655645-flopza+horizon+1.5+2.gif

Co to (pipi)a ma być???!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

7O0.png

2643762-5876070271-H1wpr.jpg

sztuczka udajaca kibicow u konkurencji na fotach powyzej

vs

sztuczka udajaca liscie u szlachty

http://youtu.be/KsKJ_qkpv90

:shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun::kaz: :kaz: :kaz: :kaz:

Opublikowano

Niestety w trybie photo nie ma żadnych filtrów

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Yeti oceniasz grafike po gifach? Wiesz, ze w tym temacie przewijal sie gif z PGR4, na ktorym wygladal lepiej od DC? Widziales w ogole FH2 na zywo?

Opublikowano

bosze jaka despera :obama:

2655645-flopza+horizon+1.5+2.gif

Co to (pipi) ma być???!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDD

GTA V
Opublikowano

gdyby nie licznik po prawo wszyscy myśleliby że to gta v :kaz:

Opublikowano

Niestety w trybie photo nie ma żadnych filtrów

Są i i to sporo.

ssxx1, widziałem FH2, nawet grałem, po prostu Macio prezentuje poziom bruku, pisząc najpierw, że DC nie powala, po chwili dodając, że FH2 ma genialną grafikę. Co on ćpie? Przecież te gry dzieli mila jeżeli chodzi o poziom techniczny, o czym wspomniał Marcin, posiadając next gena od Sony i smartfona od microsoftu. Macio jedynie posiada to drugie, a to pierwsze widział na screenach.

gdyby nie licznik po prawo wszyscy myśleliby że to gta v :kaz:

Nie ubliżaj R*.

Opublikowano

FH2 > Drajwsraka jeżeli chodzi o technikalia.

No ale nie dziwie się, że na klapach robi wrażenie oprawa z DC, dzieciom też bardziej podobają się kolorowe gówna z bazaru za 5zł niż prawdziwe diamenty.

Tak swoja drogą photomode z FH2 daje radę:

7jlt8hg5jjba.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

akurat jesli chodzi o kolory to wlasnie horizon2 reprezentuja ferie kolorowych przesadzonych barw vs stonowane barwy w driveclub - nawet na fotach to widac

kolejny samoboj botow

Opublikowano

Przecież to oczywiste, że sandbox będzie miał gorszą grafikę(ale nie brzydką) niż korytarzówka więc w tym wypadku nie ma dyskusji, że DC>Forza Horizon 2.

Tak samo jak GTA V jest brzydsze niż taki Uncharted. Nie wiem kto w ogóle może twierdzić inaczej. :nea:

Tylko gdzie ten deszcz w DC? :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

yVhaB4M.jpg

Trawa gorsza niz ta w GTA V na Xbonie XD

WzetYpV.jpg

Jestem przekonany ze liscie na tym screenie (prosze sobie powiekszysc) wygladaja tak:

https://www.youtube.com/watch?v=KsKJ_qkpv90

:yao: :yao: :yao: :yao:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Hahahah, skisłem xDDDDDDD

Znów obniżka na rozpuszczalnik w biedronce?  Ins, po tobie spodziewałem się trollingu na wyższym poziomie, bo nie wierze, że to na serio. To tak jakbyś napisał, że Tico jest szybsze od Audi R8. Z drugiej strony, po botach można spodziewać się wszystkiego, już były tu kwiatki pokroju, pierwszy xbox miał więcej lepszych gier niż ps2 czy remady>naughty dog.

Jestem coraz bardziej pewien, że boty siedzą w jakiś zakładzie bez klamek z dostępem do wi fi.

akurat jesli chodzi o kolory to wlasnie horizon2 reprezentuja ferie kolorowych przesadzonych barw vs stonowane barwy w driveclub - nawet na fotach to widac

kolejny samoboj botow

Nic nowego, w tym mają talent jak mało kto.

:reggie:

Opublikowano

kolejny samoboj botow

No tak, bo pisząc o technikaliach miałem na myśli kolory, widać używanie plejstejszyn powoduje raka mózgu xD

YETI:

Pewnie, że serio. Technicznie dla mnie wygrywa FH2. DC ratuje jedynie oświetlenie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

yVhaB4M.jpg

Trawa gorsza niz ta w GTA V na Xbonie XD

w DriveClubie przynajmniej jest

Opublikowano

No ale nie dziwie się, że na klapach robi wrażenie oprawa z DC, dzieciom też bardziej podobają się kolorowe gówna z bazaru za 5zł niż prawdziwe diamenty.

Co ty ćpiesz. DC ma takie efekty o których Horizon może pomarzyć.

Opublikowano

Przecież to oczywiste, że sandbox będzie miał gorszą grafikę(ale nie brzydką) niż korytarzówka więc w tym wypadku nie ma dyskusji, że DC>Forza Horizon 2.

Tak samo jak GTA V jest brzydsze niż taki Uncharted. Nie wiem kto w ogóle może twierdzić inaczej. :nea:

Ins, Macio? :rofl2:

Z drugiej strony ich rozumiem, weekend coraz bliżej, czopki na ból dupy zakupiony, więc zaczynają powoli bredzić.

Opublikowano

No właśnie te kilka efektów ratuje tą oprawę. Gdy ich nie widać (co jest dość częste) gra wygląda paskudnie. 

Jak grałem to modliłem się by była trasa w nocy gdzie nie widać słabego otoczenia tylko grę świateł i refleksy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

rozpuszczalnik-nitro-benzyna-ekstrakcyjn
Właśnie do tego zmusza xbon, aby przetrwać godzinę z rozmazanym guwnem trzeba jakoś się znieczulić.
Opublikowano

Macio dostarczył :fsg:

Jak tam nowoklapy? Kredycik w providencie spłacony?

Nie martw się, nam przynajmniej bank jest w stanie zaoferować duży kredyt, ty ze swoimi zarobkami na poziomie minimalnej krajowej nie masz czego tam szukać, możesz co najwyżej pójść od vivusa aby dostać te 1000 zł pożyczki :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.