Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szału nie ma, chyba przez ten filtr :/

Jak można być tak zakłamanym? Przecież DC graficznie zjada FH2, którym tak się podniecasz w każdym poście w "kąciku zdjęciowym"... Nie mówiąc już o dźwiękach silników. Po ograniu FH2, wróciłem do DC i w szoku byłem jak te samochody brzmią. Natomiast dźwięki z w Forzie to śpiew poprzedniej generacji. Oświetlenie tak samo.

Tak tak, już dobrze, nie stresuj się, może mama da jakiś syropek na uspokojenie.

Porównywanie DC do Horizon 2 to dla klapów ostatnia deska ratunku, w końcu dostali zamknięte trasy i całe 50 samochodów z multi problemami.

Ale otwarty świat, dużo fur, masa rzeczy do zrobienia w H2 przy genialnej grafice to gdzie tam.

Ahh te klapy, świat byłby taki nudny bez was.

Ależ ja jestem spokojny, tylko nie ogarniam takich ludzi jak ty. Teraz po części przyznałeś, że grafika jest lepsza w DC (bo zamknięte trasy - ok), ale przed chwilą kręciłeś głową na grafikę ze screenów, gdzie i tak jest ona za(pipi)ista, a w między czasie podniecasz się fotkami z FH2.  :whistling:

I nie porównuję grafiki w DC i FH2, tylko wytykam twoje reakcje na te dwa tytuły.

btw.

A zamknięte trasy to teraz jakiś minus gier wyścigowych? xD

Ta masa rzeczy do zrobienia w FH2, to co to jest? Ciągle te same wyścigi, które nudzą po pierwszym festiwalu? Jedynie online daje frajdę na dłuższą metę. 

Edytowane przez Marcin_wawa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Macio dostarczył :fsg:

Jak tam nowoklapy? Kredycik w providencie spłacony?

Nie martw się, nam przynajmniej bank jest w stanie zaoferować duży kredyt, ty ze swoimi zarobkami na poziomie minimalnej krajowej nie masz czego tam szukać, możesz co najwyżej pójść od vivusa aby dostać te 1000 zł pożyczki :D

Kredyt na zakup konsoli, o jak gniję :teehee:

W sumie nie dziwie się zatwardziałym klapom racjonalizującym sobie zakup tego nieudanego sprzętu - comiesięczna rata przypominająca o kredycie na tego bubla musi boleć.

Edytowane przez ping

Opublikowano

FH2 > Drajwsraka jeżeli chodzi o technikalia.

jIDPmzo.gif

bez kitu no comments 

Opublikowano

A zamknięte trasy to teraz jakiś minus gier wyścigowych? xD

Tak, az do premiery Forzy 6.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Macio dostarczył :fsg:

Jak tam nowoklapy? Kredycik w providencie spłacony?

Nie martw się, nam przynajmniej bank jest w stanie zaoferować duży kredyt, ty ze swoimi zarobkami na poziomie minimalnej krajowej nie masz czego tam szukać, możesz co najwyżej pójść od vivusa aby dostać te 1000 zł pożyczki :D

Kredyt na zakup konsoli, o jak gniję :teehee:

Taki kredyt to możesz sobie wziąć w vivusie na zakup x-sraki. nam banki oferują kredyty opiewające na sumy o których możesz pomarzyć z tą swoją śmieszną minimalną krajową.

Jakim to betonem trzeba być żeby naśmiewać się z innych że biorą kredyty na konsole a samemu zarabiać minimalną krajową. :) Ale spoko, nie wezmę pożyczki w vivusie, będę 3 miesiące odkładał hajs za rozwożenie pizzy to sobie kupię X-boska za gotówkę, niech sprzedawca w MM zobaczy jaki ja bogaty jestem. :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Dawaj ten psn id, a nie pier.dolisz.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Maciomaniak ciebie już się czytać nie da. Mam nadzieję że to trolling bo inaczej zniechęcasz mnie do zakupu xboxa bardziej niż Mendrek do ps4 :)

Jak można być taką tubą propagandową ms i nie dostawać za to kasy? Chyba że pracujesz w marketingu ms? Przyznaj się:)

Opublikowano

Da jak kupi ps4 i xone.

AHA, OK. :dog:

Opublikowano

Macio w formie :D

wkleja zdjecie swojej kolekcji 25 gier z czego całe CZTERY to exy!!!!!!!! ino xbox

zestawia ladne zdjecia z Horizon2 z tymi brzydkimi z Driveclub, ino xbox

jara sie i zestawia gry, ktore wyjda za rok lub chuuj wie kiedy ale klapki robic tak nie moga bo beka z grania w zapowiedzi, ino xbox

HIPOKRYZJA

Bardziej zabawny od jego narkotycznego bełkotu jest tylko jego narkotyczny bełkot okraszony zdjęciami z komórki. Tyle spuszczania się nad aktualizacjami systemu, a screeny może w 2015 będą mogli robić :yao:

Biedne dziecko miało to PS4, a nawet nie wie, że wiadomości, internet czy youtube można przeglądać bez wychodzenia z gry.

Opublikowano

Macio w formie :D

wkleja zdjecie swojej kolekcji 25 gier z czego całe CZTERY to exy!!!!!!!! ino xbox

zestawia ladne zdjecia z Horizon2 z tymi brzydkimi z Driveclub, ino xbox

jara sie i zestawia gry, ktore wyjda za rok lub chuuj wie kiedy ale klapki robic tak nie moga bo beka z grania w zapowiedzi, ino xbox

HIPOKRYZJA

Bardziej zabawny od jego narkotycznego bełkotu jest tylko jego narkotyczny bełkot okraszony zdjęciami z komórki. Tyle spuszczania się nad aktualizacjami systemu, a screeny może w 2015 będą mogli robić :yao:

Biedne dziecko miało to PS4, a nawet nie wie, że wiadomości, internet czy youtube można przeglądać bez wychodzenia z gry.

Można, ale trzeba się przełączać jak alt+tabem na komputerze. Snapowanie lepsze.

Opublikowano

Walduś, jesteś ostatnią osobą która może cokolwiek komentować, tak więc lepiej skup się na pisaniu tych swoich bredni dla januszów i plusików ;]

Klapy są tak mało inteligentne, że nie odróżniają stwierdzenia "grafika bardziej mi sie podoba" od "technicznie bardziej mi się podoba".

Sorry, dla mnie większym wyzwaniem i osiągnięciem jest zrobionienie takiej oprawy:

2684716-5207639083-ibsEb.jpg

Niż takiej:

2684717-8746993455-IpBpT.jpg

W zwykłej ścigałce.

Dodatkowo openworld ma 4xMSAA czyli dwukrotnie więcej, a wygładzanie strasznie dużo mocy wpierdziela.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak byście panowie nie mieli problemów ze zrozumieniem to byście wiedzieli, że nie mam zamiaru go pokazywać. A tak w ogóle co Ficuś zaorał Maciomaniaka. Ten wysmarował posta na 250 słów, przyszedł Ficuś wytknął mu hipokryzje i zakłamanie i zniszczył chłopaka. Nie mam pytań :D

ten fragment jest boski

Masz najlepsze gry:

8bdw2cfa5czj.jpg

Ryse, Unity, Destiny, Watch_Dogs,  :D

Multiplatformy, guwna obesrane, raki branży i remaster. Boska kolekcja

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Brac kredyt na konsole XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie śmiej się z pinga, jak byś robił za minimalną krajową też byś nie miał wyboru.

Opublikowano

Kidnappa podaj swoje id to zobaczymy jak u Ciebie wygladaja najlepsze gry, ok?

Opublikowano

Maciomaniak ciebie już się czytać nie da. Mam nadzieję że to trolling bo inaczej zniechęcasz mnie do zakupu xboxa bardziej niż Mendrek do ps4 :)

Jak można być taką tubą propagandową ms i nie dostawać za to kasy? Chyba że pracujesz w marketingu ms? Przyznaj się :)

Nie, to nie trolling, skąd, jesteśmy w CW, tu się toczy WOJNA, a nie żaden trolling czy jak to tam nazywasz.

Jak byście panowie nie mieli problemów ze zrozumieniem to byście wiedzieli, że nie mam zamiaru go pokazywać. A tak w ogóle co Ficuś zaorał Maciomaniaka. Ten wysmarował posta na 250 słów, przyszedł Ficuś wytknął mu hipokryzje i zakłamanie i zniszczył chłopaka. Nie mam pytań :D

ten fragment jest boski

Multiplatformy, guwna obesrane, raki branży i remaster. Boska kolekcja

Ja przynajmniej mam konsole, gry i gamertag.

btw. co do Ficusia, to nie zrozumiał on ani słowa z mojego postu, ale nic dziwnego :/ chłopak dostał palpitacji serca i uświadomił sobie, że musi uciekać z tego niebieskiego padołu.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Bo w te możesz zagrać na plejsejszonce. Ryse, FH2 niedobre?

Opublikowano

Walduś, jesteś ostatnią osobą która może cokolwiek komentować, tak więc lepiej skup się na pisaniu tych swoich bredni dla januszów i plusików ;]

oho lecimy z b,ólem d,upy....zaraz się dowiem, że mam tak grubą matkę, że w okół niej orbitują inne grube matki

kaz-hirai.jpg

Opublikowano

Brac kredyt na konsole XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#justsonythings

Nie śmiej się z pinga, jak byś robił za minimalną krajową też byś nie miał wyboru.

Ej, ale swoją miarą nie oceniaj, na nic nigdy nie musiałem brać rat :fsg:

Nie stac mnie na dawanie zarobku bankom.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Co to w ogole za klaperska przypadłość, dowalać się do czyichś zarobków? To ten tzw. baronowy poziom ©humoru?

Opublikowano

Ja przynajmniej mam konsole, gry i gamertag.

Ale pocisk, masz gamertag. jesteś koleś. Pa ja tez mam, zostaniemy kolegami?

xsrakapng_whewxpe.png

edyta. Ale naśmiewanie się przez pinga z ludzi co rzekomo biorą kredyty na konsole jest fajne c'nie?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Skąd mam wiedzieć że to twój? Mogłeś wrzucić dowolne zdjęcie.

Zdjęcie konsol, podpis obok, a w tle odpalony forumek jako dowód, inaczej ban na CW.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Turus PL :obama:

Wiesz, że te czarne paski da się przy odrobinie umiejętności usunąć? :Coolface:

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.