Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czy w tym garniaku z avatara chodzisz do bankow i pytasz o kredyt na konsole?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Turus XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie chcieli dac kredytu na lepszy nick?

Opublikowano

http://psnprofiles.com/TurusPL

GDZIE JEST DRIVEKLAP JA SIĘ PYTAM

Watch_Dogs u Macia to guwno obesrane, ale tutaj widzę na plejstacji ładnie zaliczone xD

Ktoś tu pisał o hipokryzji? :obama:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Sony takie dobre

http://www.eurogamer.net/articles/2014-12-04-why-are-game-of-thrones-and-tales-from-the-borderlands-more-expensive-on-ps4-than-on-xbox-one

PlayStation 4 owners have criticised developer Telltale and Sony for the pricing of Game of Thrones and Tales from the Borderlands.

Both games, which went on sale this week, are more expensive on PS4 than on Xbox One.

The Game of Thrones: Season 1 Season Pass is £24.99 on PS4. It's £15.99 on Xbox One.

Opublikowano

Turus PL ostatnio grał na Xboksie w 2012. :obama:

Jaka megatona.

Opublikowano

hav3n był już zajęty. Sorry kolego.

pinguś. mam wy(pipi)ane w DC, zresztą nie lubię samochodówek.

Opublikowano

No dzięki niemu i on nie umiał zaprojektować gry z grafiką z PS3 w 60fps. XDDD

No i dobrze powiedziałem, gość od Knacka. Teraz będzie kojarzony tylko z tym guwnem obesranym. :dog:

Ty będziesz kojarzony z ultra pc za 1500zł i ściąganiem gier więc jesteś poniżej dna :)

Opublikowano

No i klamstwo wykryte, przegladam achievmenty profilu Turus PL i co widze, a raczej czego nie widze ? NAWET JEDNEJ GRY NA XO

XDDDDDD

Ale tak, masz XO xDDDDDDDD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

chlopak nie ma xbona, jakos mnie to nie dziwi

chyba ze przerobka i jedzie na piratach, oh wait...

jaki żal, jprdl

Edytowane przez kermit

Opublikowano

hav3n był już zajęty. Sorry kolego.

pinguś. mam wy(pipi)ane w DC, zresztą nie lubię samochodówek.

Na pewno? Bo ja mam hav7n  :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ty będziesz kojarzony z ultra pc za 1500zł i ściąganiem gier więc jesteś poniżej dna :)

Lepsze to niż Ty i analfabetyzm. :)

Opublikowano

klapy jako argumenty do dyskusji o grafie z drivecluba uzywaja screenow z majacego rok tytulu startowego na xbonie

bosze jaka despera  :obama:

2655645-flopza+horizon+1.5+2.gif

Co to (pipi) ma być???!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDDD

1jXj4kF.png

XKGWr03.png

A CO TO KU.RWA MA BYC XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gierki na telefon mają lepsze oceny

CnWByWW.png

Opublikowano

połowa plebsboksowego obozu nie ma XO ale nagle beka XD

WOW

to ja dla pewności przytoczę kogoś kto ma obie konsolki pod ręką:

Szału nie ma, chyba przez ten filtr  :/

Jak można być tak zakłamanym? Przecież DC graficznie zjada FH2, którym tak się podniecasz w każdym poście w "kąciku zdjęciowym"... Nie mówiąc już o dźwiękach silników. Po ograniu FH2, wróciłem do DC i w szoku byłem jak te samochody brzmią. Natomiast dźwięki z w Forzie to śpiew poprzedniej generacji. Oświetlenie tak samo.

Opublikowano

Maciuś dzisiaj nawąchany klejem lata po forumku i robi totalny damage control na polecenie centrali przed weekendowym zaoraniem dupska.

Boty bezradnie odliczają już godziny do momentu, w którym taśma się wkręci w ich cudowny magnetowid i nawet majster Bogdan spod trójki nie naprawi wideła.

Opublikowano

połowa plebsboksowego obozu nie ma XO ale nagle beka XD

:daddy:

Opublikowano

Buahaha kidnappa, co za fail xD Tyle pjerdolenia o posiadaniu dwóch konsol, kłamstwo ciągnięte przez tyle czasu, a paint ujawnił wszystko xD

Opublikowano

Ja pier.dole jaka masakra Kindappy i wszystkich klapow (w dodatku juz o 10 rano), miejcie wy godnosc i zniknijcie do czasu nowego exa na ps4 xD

Opublikowano

No dzięki niemu i on nie umiał zaprojektować gry z grafiką z PS3 w 60fps. XDDD

No i dobrze powiedziałem, gość od Knacka. Teraz będzie kojarzony tylko z tym guwnem obesranym. :dog:

zaorane :banderas:

Opublikowano

to ja dla pewności przytoczę kogoś kto ma obie konsolki pod ręką:

Mam obie konsolki, DC ssie, FH gniecie :Coolface:

http://psnprofiles.com/TurusPL

GDZIE JEST DRIVEKLAP JA SIĘ PYTAM

Watch_Dogs u Macia to guwno obesrane, ale tutaj widzę na plejstacji ładnie zaliczone xD

Ktoś tu pisał o hipokryzji? :obama:

https://account.xbox.com/pl-PL/Achievements/Compare?gamertag=Turus%20PL

Ja sie pytam gdzie ten Xbone xD ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Badaja jeszcze zdolnosc kredytowa, niedlugo bedzie :D

Klapy nawet nie widza roznicy miedzy mowieniem wprost, ze sie nie ma konsoli, a klamaniem, ze sie ja kupilo na premiere XD w sumie nic dziwnego, Sony tez coagle klamie, wiec przyzwyczajeni :/

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Chyba nie myślałeś, że kupię to guwno i postawie sobie pod TV, dlatego nie chciałem ujawniać nicka żeby nie wyszło że nie mam tego złomu. Ot tak sobie trollowałem  i pisałem, że mam XO a wy łykaliście jak pisałem, że Ryse to guwno.

edyta. Co wyście się z tym kredytem dyebali. Nigdy nie brałem i póki co nie potrzebuje.

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.