Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Macio dostarczył :fsg:

Jak tam nowoklapy? Kredycik w providencie spłacony?

Nie martw się, nam przynajmniej bank jest w stanie zaoferować duży kredyt, ty ze swoimi zarobkami na poziomie minimalnej krajowej nie masz czego tam szukać, możesz co najwyżej pójść od vivusa aby dostać te 1000 zł pożyczki :D

Pokaż psn a nie już został ujawniony xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BEKA Z CIEBIE TYPIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

xboty jak sie uwzięły na kidnappe, szkoda ze po weekendzie znowu schowają sie do jaskiń :daddy:

Opublikowano

Chyba nie myślałeś, że kupię to guwno i postawie sobie pod TV, dlatego nie chciałem ujawniać nicka żeby nie wyszło że nie mam tego złomu. Ot tak sobie trollowałem  i pisałem, że mam XO a wy łykaliście jak pisałem, że Ryse to guwno.

edyta. Co wyście się z tym kredytem dyebali. Nigdy nie brałem i póki co nie potrzebuje.

TROLLOWALEM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Chyba nie myślałeś, że kupię to guwno i postawie sobie pod TV, dlatego nie chciałem ujawniać nicka żeby nie wyszło że nie mam tego złomu. Ot tak sobie trollowałem  i pisałem, że mam XO a wy łykaliście jak pisałem, że Ryse to guwno.

edyta. Co wyście się z tym kredytem dyebali. Nigdy nie brałem i póki co nie potrzebuje.

"hehe, no co wy chlopaki, tylko trollowalem" :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz:

Opublikowano

Teraz nagle wszystko trolling. Raikoh.gif

Błazenada na całego.

Opublikowano

JqSKkEN.png

Opublikowano

z xbonem trollowal ale kolegów w realu pewnie ma, wierze mu

wierze  :frog:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Macio dostarczył :fsg:

Jak tam nowoklapy? Kredycik w providencie spłacony?

Nie martw się, nam przynajmniej bank jest w stanie zaoferować duży kredyt, ty ze swoimi zarobkami na poziomie minimalnej krajowej nie masz czego tam szukać, możesz co najwyżej pójść od vivusa aby dostać te 1000 zł pożyczki :D

Pokaż psn a nie już został ujawniony xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BEKA Z CIEBIE TYPIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dalej lepsze to niż ogranie WSZYSTKICH ASASYNÓWWWW XDDDDDDDDDDDDXXXDDDDxddddxDXDDD RAK RAK RAK! :yao: :yao: :yao: 

Opublikowano

@kermit

nie mam jestem gruby rudy i mam trądzik. Siedzę całymi dniami przed kąsolą i gram

Opublikowano

j424TaN.png

Opublikowano

lepiej zobaczcie w jakie killery grał na PS4 xDDDDD

Opublikowano

j424TaN.png

Coś jak Maciomaniak. Pamiętamy.

Opublikowano

lepiej zobaczcie w jakie killery grał na PS4 xDDDDD

"jest w co grac, nie to co na xbonie, kurzy sie, nic ciekawgo nie ma na nim 1!11!!!!!!!"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@kermit

nie mam jestem gruby rudy i mam trądzik. Siedzę całymi dniami przed kąsolą i gram

Teraz nas juz nie strollujesz, przeciez widzimy po psntagu, ze guwno grasz XD pewnie na wiiu ciorasz i dlatego tak malo XD

Edytowane przez Copper

Opublikowano

A wystarczyła drobna prowokacja i nagle...

boom-headshot-o.gif

Widzę, że PS4 też mocno eksploatowana, ostatnie wielkie exy kupione. Oh wait...

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

A czy ja kiedykolwiek mówiłem, że kupię DC ? Zamierzam tylko kupić LBP3 i tyle.

Opublikowano

Co za roznica co mowiles, skoro mowiles tez, ze masz xbone, a nie masz XD

Edytowane przez Copper

Opublikowano

A czy ja kiedykolwiek mówiłem, że kupię DC ? Zamierzam tylko kupić LBP3 i tyle.

kidnappa, lubie Cie mimo wszystko, ale teraz masz tylko jeden prawilny ruch:

0uw2V.gif

Tak na tydzien :oh_you:

Opublikowano

ohohohoho i jak tam xbotki kasiorka na PS4 zbierana?

ilo8ZEuf1yn7w.gif

iG4PgNmWR8Kkl.gif

bez trawy będzie ciężko chłopaki cieszyć się widokami 

:czezky:

Opublikowano

Co ja czytam? Kidnappa od roku pisze, że ma Xone, powołuje się na to w dyskusjach, a w rzeczywistości kłamał?

Sorry, ale za takie akcje to perma ban powinien być.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ohohohoho i jak tam xbotki kasiorka na PS4 zbierana?

ilo8ZEuf1yn7w.gif

iG4PgNmWR8Kkl.gif

bez trawy będzie ciężko chłopaki cieszyć się widokami 

:czezky:

Po co mamy kupowac ps4 jak jej uzytkownicy tak marza o xboksie one, ze wmawiaja sobie, ze go maja? xD

Opublikowano

@waldus

Czemu wrzucasz gify z wersji pc? :dog:

Opublikowano

Może jakaś forumowa składka dla kidnappy ? Doznał takiego upokorzenia, że może oszczędzimy mu brania kredytu na konsole ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kurde, już dawno takiej afery nie było :) Komisję śledczą dawać  :reggie:

Ale fakt, faktem. Kidnappa ładnego faila wywinął, jeśli, to prawda  :facepalmz:

Edytowane przez Ferris71

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.