Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

waldus jaki tryhard xD

A jeszcze niedawno placz ze CDPR sprzedal sie MS, a to przeciez oznacza tylko jedno, PARITY :diablo:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kidnappa rowniez ciebie lubie, spoko ziomek z ciebie ale no faila dzis zaliczasz przeogromnego niestety :frog: :frog: :frog:

Opublikowano

ohohohoho i jak tam xbotki kasiorka na PS4 zbierana?

ilo8ZEuf1yn7w.gif

iG4PgNmWR8Kkl.gif

bez trawy będzie ciężko chłopaki cieszyć się widokami 

:czezky:

Panie te gify z W3 już dawno nieaktualne tak będzie się prezentował na waszym ps4

Vs3ne6l.jpg

Opublikowano

Ja w takiej jakości zagram, walduś nie ;]

Opublikowano

Może jakaś forumowa składka dla kidnappy ?

Proponuje w pierwszej kolejności składkę dla Dona i Blubera.

Opublikowano

j424TaN.png

6BM2Lyv.jpg

beka z xbotów, nie dość że mają chuyową konsole z grami i zostaną zaorani po weekendzie to jedynie co ich stać to ciśnięcie teraz bezbeki, DESPERACJA TO MAŁO POWIEDZIANE :fsg:

Opublikowano

Zresztą po co mi ten złom teraz. Sam go sobie kupie przy premierze QB.

Opublikowano

O, przyleciał kolejny błękitny failman Yeti i chce odwracać kota ogonem :P

Opublikowano

Sam go sobie kupie przy premierze QB.

52870765.jpg

Opublikowano

Ciekawe czy z laptopem tez trollowal? 

Opublikowano

Panie te gify z W3 już dawno nieaktualne tak będzie się prezentował na waszym ps4

A wszystko dzięki specjalnemu programowi microsyfu, "Równość dla mniejszości botowksiej". Najpierw zapłacili za karty w limitce, to później dorzucili, aby wersja na x-złoma nie odstawa od tej na PS4

Proponuje aby każdy bot wrzucił sobie do avatara.

teczowa_flaga_550.jpeg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A co ja takiego z laptopem pisałem ?

Opublikowano

PlayStation 4 owners have criticised developer Telltale and Sony for the pricing of Game of Thrones and Tales from the Borderlands.

Both games, which went on sale this week, are more expensive on PS4 than on Xbox One.

The Game of Thrones: Season 1 Season Pass is £24.99 on PS4. It's £15.99 on Xbox One.

Confusingly for the customer, the season pass on Xbox One includes only episodes 2-6, but even if you add on the £3.99 price of the first episode on Xbox One, there's a £5 difference. It's worth noting that Episode 1 is £4.99 on PS4 - £1 more expensive than on Xbox One.

It's a similar deal for Tales from the Borderlands. The Season Pass is £18.99 on PS4 and £11.99 on Xbox One. Again, the Season Pass on Xbox One only includes episodes 2-5. But even if you add the £3.99 price of the first episode on Xbox One, there's still a £3 difference.

What appears to be the situation is that the season pass price differences are caused by the fact that individual episodes are £1 more expensive on PS4 than they are on Xbox One.

So, if you were to buy all six Game of Thrones episodes on PS4, it would cost you £30. Get the season pass and you save a fiver - the equivalent of getting one episode free.

But if you were to buy all six Game of Thrones episodes on Xbox One, it would cost you £24. You only get episodes 2-5 with the Xbox One season pass - buy those individually and it would cost you £20. Buy the season pass and you save four quid - again, the equivalent of getting one episode free.

Tales from the Borderlands is a five-part series, so it's cheaper by default. But the working out is the same as for Game of Thrones. The PS4 season pass amounts to a saving of £6 versus buying the episodes individually. The Xbox One season pass nets you a saving of £4 versus buying episodes 2-5 individually.

This, as you'd expect, hasn't gone down well. We've been contacted by a number of angry PS4 owners who have slammed the pricing, calling it a rip-off. And there are a number of comments on the PlayStation Blog with similar complaints.

"Digital games are often priced more highly than they should be (just look at The Crew for example) but there should at least be parity on price between platforms," wrote "Caress77".

Meanwhile, PS4 owners are also complaining that the PS4 versions of the games are more expensive than the PS3 versions.

The Game of Thrones season pass is £24.99 on PS4. It's £19.99 on PS3. Tales from the Borderlands season pass is £18.99 on PS4. It's £15.99 on PS3. The episodes are a pound cheaper on PS3, too.

Both games are the same price on Xbox One as they are on Xbox 360, however.

So what's going on? Current-gen versions of cross-generation games are often more expensive than their last generation counterparts, so perhaps Microsoft struck a deal to take a hit on Game of Thrones and Tales from the Borderlands, price-matching the Xbox One versions with the Xbox 360 versions in a bid to undercut the PS4 versions.

We've asked both Telltale and Sony for comment, and will update this article if they respond.

Beka z sony, gry droższe niż na XO a nawet w tej samej rodzince czyli ps3-ps4 są droższe od siebie gdzie na 360/XO ceny są takie same. ZŁO-DZI-JE!

No tego Titanfalla podobno ograłeś xd Czy laptop z biedronki żeby indyki z XBLA za dolara ogrywać?

Opublikowano

No tego Titanfalla podobno ograłeś xd Czy laptop z biedronki żeby indyki z XBLA za dolara ogrywać?

Pisałem tylko, że każdy może sobie ograć to na lapku a nie, że ja gram na nim. Ja gram na normalnym PC.

Opublikowano

A ja mam dylemat. Nie wiem czy kupować na PC czy XO. Z jednej strony na PC będzie pewnie o połowę taniej, ale ta gra wygląda tak ślicznie, że aż szkoda nie ograć tego na dużym TV.

Ah te dylematy  :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No kidnapa nieźle został zaorany ale i tak dzisiejsze cw to zdecydowanie klapy>> boty 

Opublikowano

Możesz się ze mnie śmiać Kidnappa, że nie zarabiam tyle co Ty i tyram za najniższą krajową jako dostawca pizzy, ale przynajmniej nie kłamię, że mam PS4.

dA7Tvj5.jpg

:obama:

Opublikowano

Macio w formie :D

wkleja zdjecie swojej kolekcji 25 gier z czego całe CZTERY to exy!!!!!!!! ino xbox

zestawia ladne zdjecia z Horizon2 z tymi brzydkimi z Driveclub, ino xbox

jara sie i zestawia gry, ktore wyjda za rok lub chuuj wie kiedy ale klapki robic tak nie moga bo beka z grania w zapowiedzi, ino xbox

HIPOKRYZJA

Bardziej zabawny od jego narkotycznego bełkotu jest tylko jego narkotyczny bełkot okraszony zdjęciami z komórki. Tyle spuszczania się nad aktualizacjami systemu, a screeny może w 2015 będą mogli robić :yao:

Biedne dziecko miało to PS4, a nawet nie wie, że wiadomości, internet czy youtube można przeglądać bez wychodzenia z gry.

Można, ale trzeba się przełączać jak alt+tabem na komputerze. Snapowanie lepsze.

Jesli masz projektor to pełna zgoda

Opublikowano

Daje kilo cebuli, że ten mocny PC Kidnappy to też bajka 

Opublikowano

Dlatego posiadam PS4 i XO a w poprzedniej generacji bawiłem sie na PS3 i X360. ostatnio zastanawiam się nad kupnem wreszcie Wii. Ale z botków i podkonsoli zawsze można sie pośmiać.

Ja gram na wszystkim.a ze ostatnio mało co ciekawego na konsolach to nic nie poradzę. Zastanawiam się nad kupnem Wii i na nadrobieniem genialnych produkcji od ninny.

Już tłumaczę, jestem posiadaczem oby dwu next genów i mam w co grać. Nie mam czasu na wypociny tutaj kiedy właśnie skończyłem bardzo fajnego Wolfensteina na nadkonsoli, a teraz gram w również bardzo dobre SO na podkonsoli. Różnica między mną a większością botków jest taka, że ja w przeciwieństwie do nich mam XO i ogrywam te gry, którymi tak się tutaj non stop jarają. Pozdro 600

Nikt tu po za botami nie kłamie.

53543553.jpg

Opublikowano

Możesz się ze mnie śmiać Kidnappa, że nie zarabiam tyle co Ty i tyram za najniższą krajową jako dostawca pizzy, ale przynajmniej nie kłamię, że mam PS4.

Nie śmieje się, że robisz za najniższą krajową, bo sam dobrych pare lat temu tyle zarabiałem. Zresztą żadna praca nie chańbi i nic mi do tego ile zarabiasz. Chodzi mi bardziej o to, że z takimi zarobkami od kilku dni ciągle się naśmiewasz, z brania rzekomych kredytów przez klapów na konsole. ja wiem, że to CW ale to trochę śmiesznie mimo wszzstko brzmi.

Daje kilo cebuli, że ten mocny PC Kidnappy to też bajka

Nie przypominam sobie abym pisał, ze mam jakiś super mocny PC. Kompa mam dobrego, nie narzekam, co ma pójść to pójdzie, ale o jakichś bajerach typu 4k w grach to mogę raczej zapomnieć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.