Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie przypominam sobie, żeby któryś z moich znajomych graczy nie miał X360 po premierze. Byłem jedyną osobą, która twardo stała przy PS3 i nie miałem w co i z kim grać ;(

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Xboty już się tak zaperzyły, że teraz insynuują że w 2008 - 2012 granie na niespiraconym klocku z opłatą za golda było popularne ????? z czym do ludzi, ja nawet nie

A jak mieli grać po sieci NIE płacąc za golda? :P Piraci normalnie trzaskali online, stać ich było co dwa lata wymieniać konsolę po banie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

10% kupujących gry Ubisoftu to i tak o 10% za dużo, te ich "gry" nie zasługują nawet na thepiratebay.

Rayman Legends kupiłem w preorderze. Ty tą grę ograsz jak będzie za 15 zł w używce

"Ubi chujowe, jak można kupować te ich gry" -  "O! Rayman! Biere w preorderze!" :teehee:

:teehee: :teehee: :teehee: ale mi dowaliłeś ;):)

Mogłeś zostać w tej swojej norze zamiast pisać tego posta. Pewnie myślałeś, że o tak, wreszcie mu dogryzę, ale przykro mi, znowu się nie udało. Chyba nawet na tej samej stronie tłumaczę easye, że ten głupi tekst jest tylko głupią odpowiedzą na inny głupi tekst. Naprawdę masz mnie za takiego debila, że nieświadomie bym przeczył sam sobie w ciągu kilku minut? Pisałem to już raz, ale skoro powyższy post powstał, to albo nie widziałeś albo nie zrozumiałeś (oba wydają mi się równie prawdopodobne). To, że gra jest od Ubi jej nie skreśla, bo dlaczego miałoby? Dawno temu ograłem FC3 i sam tej gry broniłem przed bluberem, wziąłem RL w preorderze bo czemu (pipi) nie, Origins było świetne. Child of Light też chętnie obadam ale na serię Assassin's Creed czy Watch_Dogs na starcie mam hejta, bo są ch,ujowe.

Boże, ten niezręczny moment, kiedy trzeba komuś tłumaczyć, że jesteśmy w console wars i nie wszystko trzeba brać ze stuprocentową dokładnością. I potem tłumaczyć oczywistości jak małym dzieciom.

Opublikowano

Nie przypominam sobie, żeby któryś z moich znajomych graczy nie miał X360 po premierze. Byłem jedyną osobą, która twardo stała przy PS3 i nie miałem w co i z kim grać ;(

Pewnie byłeś jednym z tych Januszy z PS3, do których musiałem jeździć z moim X360 ;)

Opublikowano

Pamiętam jakby to było wczoraj - wpadam do ziomka w odwiedziny, patrzę Xbox, no nic gramy, lekkie zdziwienie bo katował PS2 latami, akurat wbija matka typa i gadka szmatka, ofc chwali się że syn ma nowego Plejsteszyn, a kumpel na to - no co ty, PS3 się nie da spiracić, a matka ( myślałem że (pipi)nie gadkę o kradzieży czy coś )

- TO NIE JEST PLEJSZTYN, NO NIE GADAJ !!!!!!!!!  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:  :angry2:

a już miałem chwalić MS, że klocek nie potrzebuje płyty w napędzie :X

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Naprawdę masz mnie za takiego debila

Z grzeczności nie odpowiem.

Opublikowano

Ostatni dobre Halo miało numerek  3, później już tylko tendencja spadkowa i ludzie przerzucili się na CODy( w tym ja, mowa o COD4 genialny tytuł) oczywiście laniki w H1 dalej się odbywały do dziś się odbywają LOL :D

Co do multiplatform to czas pokażę, nikt nie wie jakie będą różnice, może to będzie rozdzielczość może to będzie ilość klatek a może będą to dwa kwiatki więcej przy płocie, wszystkiego dowiemy się w swoim czasie. Ja wole dobre i grywalne gry, zamiast lepszej rozdzielczości, to nie era PS3/360 gdzie 720p było cudem i jakoś każdy na swoich wypasiony TV full hd grał i nie płakał, teraz nagle 900p ludzi szczypie po oczach, byli nawet tacy którzy grali w zblurowanego RDR i nie narzekali potrafili czerpać radochę z gry to czemu teraz nagle miało by to stanowić jakiś problem ?  Też chcę full hd w każdej grze, jeżeli w przyszłości wszystko na PS4 będzie w full hd a ONE z duchem czasu dalej będzie miał ten problem to kupi się PS4.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

kotlet_schabowy czy ty kiedyś masz zamiar poprzeć swojego minusa jakimkolwiek postem czy do końca życia będziesz trwał w przekonaniu, że w jakikolwiek sposób robisz coś fajnego, dogryzasz mi czy coś w tym stylu?

w sumie tego posta mógłbym posłać do innych minusowych ninja typu compaq, areka czy kilku innych randomów, ale do powyższego mam jakikolwiek szacunek jeszcze z czasów PS2, kiedy dość rozsądnie pisał i od niego jedynego mogę otrzymać coś, co będzie miało pozory sensu

ten temat nawet mnie ostatnio do mdłości doprowadza, chyba powinienem pójść za przykładem 95% wartościowych userów i dać sobie spokój z jakąkolwiek dyskusją tutaj, bo sensowne posty skończyły się gdzieś na drugiej edycji, ale nawet sensowny trolling chyba umarł już gdzieś koło szóstej

są ludzie typu waldus, YETI czy Figaro którzy doskonale rozumieją założenia tego tematu i trzepią posty pierwszej klasy

są nawet Irasy czy easye, z którymi można się w śmieszny sposób podroczyć

i są pozostali, którzy spinają dup,kę i biorą to wszystko na poważnie (przy czym ostatnie co od nich usłyszysz, to że biorą to na poważnie)

@Observer

Odpowiesz, że nie odpowiesz. ty, który mi próbujesz wytknąć sprzeczności. Och, ironio.

Opublikowano

Ja wole dobre i grywalne gry, zamiast lepszej rozdzielczości,

Mistyfikacja niczym  fan Nintendo.

i ty się nazywasz xbotem ?

lepsza rozdzielczość nie ma nic do dobrych/grywalnych gier. To jest po prostu lepsza estetyka/ wrażenie wizualne i tyle. Dobra gra jest dobra i w subHD, ale od next genów chyba ,, czegoś " można wymagać, cnie ? Dobre gry były też na PS2.

@raven - masz plusa na otarcie łez.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Pewnie byłeś jednym z tych Januszy z PS3, do których musiałem jeździć z moim X360 ;)

Niestety tak, więcej gier przeszedłem i ograłem na X360 u znajomych niż na swojej PS3 i to dlatego, że wszystko na X360 było lepsze (w tamtym okresie), a moja rodzina i bracia szczególnie byli zawsze za PlayStation i tylko PlayStation bo mocniejsze, bo marka, bo Sony, bo coś tam. Sprzedawałem PS3, PSP czy części do kompa by kupić X360 wielokrotnie i za każdym razem coś wychodziło nie tak. Raz konsole wykupili na godzinę przed moim przyjazdem do sklepu, innym razem gość na allegro mnie oszukał, później jakieś zdarzenie losowe, później inny psikus, później wreszcie dorwałem X360 to mi go pies obsikał i przestał działać (serio no, przypadki takie, że to było jakieś fatum).

Opublikowano

Co sprawia ? Po pierwsze pad ale to tak BTW. Po drugie , z tego co mówił mi kumpel który ma dwie konsole , party w ps4 działa gorzej niż na xbonie. Headset od ps4 to jest chuynia. Microsoft ma dedykowane serwery, na sonce ciągle są jakieś problemy z połączeniem , często zrywa itd.

Kolejny się przybłąkał który swoją wiedze opiera ba twierdzi że wiem lepiej bo mu kumpel mówił :pinch:

No sorry ale jakoś wierze mojemu kumplowi który ma obydwie konsole i gra na nich nie od dzisiaj. Jak Ty masz chuyowych znajomych to współczuję hehe

Opublikowano

później wreszcie dorwałem X360 to mi go pies obsikał i przestał działać (serio no, przypadki takie, że to było jakieś fatum).

Pies Maciomaniaka to pierwszy pies, który został #sonyslave !!!!!!

super_pies_2013-10-06_14-30-36.jpg

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Mistyfikacja niczym  fan Nintendo.

i ty się nazywasz xbotem ?

Nigdy tak sam siebie nie nazywałem.

ps:

Też chcę full hd w każdej grze, jeżeli w przyszłości wszystko na PS4 będzie w full hd a ONE z duchem czasu dalej będzie miał ten problem to kupi się PS4.

lepsza rozdzielczość nie ma nic do dobrych/grywalnych gier. To jest po prostu lepsza estetyka/ wrażenie wizualne i tyle. Dobra gra jest dobra i w subHD, ale od next genów chyba ,, czegoś " można wymagać, cnie ? Dobre gry były też na PS2.

Oczywiście, że nie ma, jak gra jest dobra to rozdzielczość jest nie istotna, o tym samym mówię. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Raven nie pękaj, dasz radę! Dam ci plusika na zachętę jak mi wrócą. Ładnie się wytłumaczyłeś z softmodów i innych takich. Kolekcję masz ładną więc luzik.

Opublikowano

Oczywiście, że nie ma, jak gra jest dobra to rozdzielczość jest nie istotna, o tym samym mówię. 

Zawsze była będzie i jest istotna. Może powiem inaczej - gdybyś miał do wyboru ograć TLoU, Halo 2 czy innego Wind Wakera to dobrowolnie wybierzesz remaster 1080p60p czy oryginał ?

Opublikowano

Co myślicie o ofercie MS dla niektórych (może wszystkich) krajów regionu PAL - Fifa 15 i Forza 5 w cenie konsoli:

10444721_755028967880883_867833334108481

Opublikowano

swietna oferta o ile nie beda to gry cyfrowe.

A co ma piernik do wiatraka? Cyfrowe wersje.

Opublikowano

Pewnie chciał odsprzedać. ;>
Opublikowano

no to oferta srednia, do PS4 przy premierze w zestawach z Killzonem/Assasinem, FIFA 14 i BF4 dawali zwykle gry pudelkowe, po sprzedazy gier konsola kosztowala 1400 zl.

Wersja z Infamousem, WD i nadchodzacym Destiny to tez wersje z grami pudelkowymi.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pewnie chciał odsprzedać. ;>

Kod też można, tylko nie wolno wcześniej przycebulić ;)

Opublikowano

Co myślicie o ofercie MS dla niektórych (może wszystkich) krajów regionu PAL - Fifa 15 i Forza 5 w cenie konsoli:

"Bardzo prosimy, kupcie naszą konsolę" ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.