Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kidnappa żyje w alternatywnej rzeczywistości

Cholera, sprawdziło się! I w tej alternatywnej rzeczywistości ma Xone.

Najbardziej spektakularnym zwrotem akcji byłoby jednak gdyby się okazało, że w tej alternatywnej rzeczywistości jest normalnym chłopcem, gdy tak naprawdę jest kukiełką z drewna.

pinokio.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kermit zrzucił teraz atomówkę, masz Kidnappa na otarcie łez, zobacz chociaż jak ten SO na gifie wygląda.

tumblr_n73a8xFd8R1r8lde5o2_400.gif

Opublikowano

O matko a mi wypomniał, że nie mam XO :obama:

karma is a bitch :banderas:

Opublikowano

Niektorzy wmawiaja sobie ze DC to najlepsze arcade od czasow PGR, inni ze standardy w uslugach sieciowych sie zatarly, a jeszcze inni wmawiaja sobie ze maja Xboxa i dobrze sie bawia przy Sunset Overdrive.

No co zrobisz, nic nie zrobisz  :kaz:

Opublikowano

ohohohoho i jak tam xbotki kasiorka na PS4 zbierana?

ilo8ZEuf1yn7w.gif

iG4PgNmWR8Kkl.gif

bez trawy będzie ciężko chłopaki cieszyć się widokami

:czezky:

Jeah po to właśnie kupiłem nowego gtx w cenie xboxa one. Aby tak pograć w wiedźmina. Kolekcjonerka zamówiona. Save'y z 1 i 2 przygotowane. Książki ponownie w tym roku przeczytane.

Szkoda że na ps4 i xbox one nie dostaniecie najwyższej jakości. Cóż może na ps5 i xbox two zrobią remastera hd. Tak jak w tym roku dostaliście metro last light w nadal gorszej wersji od mojej na steam. :)

Opublikowano

Możesz się ze mnie śmiać Kidnappa, że nie zarabiam tyle co Ty i tyram za najniższą krajową jako dostawca pizzy, ale przynajmniej nie kłamię, że mam PS4.

Nie śmieje się, że robisz za najniższą krajową, bo sam dobrych pare lat temu tyle zarabiałem. Zresztą żadna praca nie chańbi i nic mi do tego ile zarabiasz. Chodzi mi bardziej o to, że z takimi zarobkami od kilku dni ciągle się naśmiewasz, z brania rzekomych kredytów przez klapów na konsole. ja wiem, że to CW ale to trochę śmiesznie mimo wszzstko brzmi.

Daje kilo cebuli, że ten mocny PC Kidnappy to też bajka

Nie przypominam sobie abym pisał, ze mam jakiś super mocny PC. Kompa mam dobrego, nie narzekam, co ma pójść to pójdzie, ale o jakichś bajerach typu 4k w grach to mogę raczej zapomnieć.

O teraz demage control o tym, że sam tyle zarabiał :banderas: i że nie przypomina sobie, że pisał iż ma mocnego PC xD

ezgif-1497902141.gif

Opublikowano

Wypominasz komuś, że jedzie po grze, której nie skończył albo ledwo zaczął a sam jedziesz po DC, którego nawet na oczy nie widziałeś. Hipokryzja over 900000.

Widzę, że musi powstać dla ciebie jakieś nowe pojęcie, bo tego co dziś wyszło nie da sie nawet określić hipokryzją, pętlokryzją ani niczym takim :yao:

Opublikowano

O teraz demage control o tym, że sam tyle zarabiał :banderas: i że nie przypomina sobie, że pisał iż ma mocnego PC xD

Dawaj link gdzie pisałem, że mam mocnego kompa

Opublikowano

Linka jak pisales, ze masz xbone tez chcesz?

Opublikowano

masz ty honor i godność człowieka?

bo, że nie masz xboxa to już wiemy

Opublikowano

A Kosa w tvn biznes kto wczoraj ogladal? ;D

Opublikowano

moze przy okazji odejdziemy od CW i wyjasnimy raz na zawsze kwestie Pinga - dawaj fote najwiekszej kolekcji gierek w Polsce (obowiazkowo z forumkiem w tle) albo kidnappa

Opublikowano

PS4 takie za(pipi)iste, ze przez miesiąc więcej grałem na Xbonie niż na tej chińskiej zabawce Sony od momentu premiery.

Popatrz u mnie wręcz odwrotnie. Gdyby nie Super Time Force nie odpalilbym X-boxa łan od lutego.

PS4>Xo

Dziękuję, zamykam temat.

Bluber, ty to myślisz, że każdy klapek ogranicza się do jednej platformy. Ja na dzień dobry kupiłem PS4 i XO chociaż wiem, że to guwna obesrane i spokojnie mogłem się wstrzymać z ich kupnem do 2015 roku.

Działa bardzo dobrze. Dusta dziś ściągnąłem błyskawicznie. Za pisanie takich głupot powinieneś dostać bana.

Ban się należy jak mniemam.

Opublikowano

Dobra zniknij z tego forum na jakiś czas dobrze ci radzę.

Opublikowano
Beka z sony, gry droższe niż na XO a nawet w tej samej rodzince czyli ps3-ps4 są droższe od siebie gdzie na 360/XO ceny są takie same. ZŁO-DZI-JE!

No to wiadomo już na co poszła kasa, którą Microsoft wisi developerom od 3 miesięcy. :potter:

Opublikowano

Czuje ze kidnappa bedzie miał teraz tak klawe życie jak Maciomaniak na tym forum.

Musicie ogarnąć panowie ze internet a w szczególności Console Wars to sirius biznes, tu nie ma potknięć, tu nie ma kłamstw, tu każde słowo jest notowane w notatnikach żeby na wszelki wypadek za 2 lata wyciągnąć.

Nie zmienia to faktu ze kidnappe moge pod trolling podciągnąć ale poziom Maciomaniaka z jego lepszymi grami zasługuje na żenue roku.

Opublikowano

ohohohoho i jak tam xbotki kasiorka na PS4 zbierana?

ilo8ZEuf1yn7w.gif

iG4PgNmWR8Kkl.gif

bez trawy będzie ciężko chłopaki cieszyć się widokami

:czezky:

Jeah po to właśnie kupiłem nowego gtx w cenie xboxa one. Aby tak pograć w wiedźmina. Kolekcjonerka zamówiona. Save'y z 1 i 2 przygotowane. Książki ponownie w tym roku przeczytane.

Szkoda że na ps4 i xbox one nie dostaniecie najwyższej jakości. Cóż może na ps5 i xbox two zrobią remastera hd. Tak jak w tym roku dostaliście metro last light w nadal gorszej wersji od mojej na steam. :)

Prawdopodobnie masz racje, wersja PS4 i PC bedzie identyczna i pójdzie buła od MS i nagle zobaczymy downgrade wersji PS4

Smutne ale prawdziwe :(

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Oj nie klapy, nie umniejszajcie faila kidnappy, nawet nie próbujcie :) Podobny poziom beki jak do tej, w której okazało się, że zwyrodnialec sam się plusuje. 

wersja PS4 i PC bedzie identyczna

:Coolface:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zmusiłem się żeby zagrać w dwa wiedźminy na pc, jezusie chrystusie nigdy więcej takiego poświęcenia, nie życze grania na pc nawet wrogom.

Opublikowano

Czuje ze kidnappa bedzie miał teraz tak klawe życie jak Maciomaniak na tym forum.

Musicie ogarnąć panowie ze internet a w szczególności Console Wars to sirius biznes, tu nie ma potknięć, tu nie ma kłamstw, tu każde słowo jest notowane w notatnikach żeby na wszelki wypadek za 2 lata wyciągnąć.

Nie zmienia to faktu ze kidnappe moge pod trolling podciągnąć ale poziom Maciomaniaka z jego lepszymi grami zasługuje na żenue roku.

Jesteś jak widzę mocno nieogarnięty niestety, a co jeszcze gorsze, dopowiadasz sobie to, czego tam nie było. Powinieneś mieć ban na CW razem z kidnappą.

Opublikowano

Zmusiłem się żeby zagrać w dwa wiedźminy na pc, jezusie chrystusie nigdy więcej takiego poświęcenia, nie życze grania na pc nawet wrogom.

Aby grać na PC wpierw trzeba mieć PC do grania. Także tryharduj dalej :reggie:

Opublikowano

Prawdopodobnie masz racje, wersja PS4 i PC bedzie identyczna i pójdzie buła od MS i nagle zobaczymy downgrade wersji PS4

Smutne ale prawdziwe :(

masz racje, smutne te czasy nastały, a pomyśleć że za czasów psx i ps2 microsoft mógł jedynie klęknąć do pauki a nie przekupywać devów :/

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Ale wiesz, ze mnie to nie rusza. Ja się na tym forum po za tym tematem się nie udzielam. (napisałem może kilka postów w innych tematach) Innych tematów tak na dobrą sprawę właściwie nawet nie czytam. Siedzę na forum od 2008 i tak na dobrą sprawę tylko czytałem CW zawsze. Jakiś rok temu czy dwa może zacząłem się udzielać w tym temacie i dla beki pisac głupie i prowokujące posty. Tyle. Więc ze mnie żaden użytkownik tego forum. To, że odkryliście moje kłamstewka, trudno. Nawet nick którym się tu posługuje wymyślony był z dupy. Leciał na głośnikach akurat Kb Da Kidnappa to sobie wpisałem ten nick o tak, bo mi się nie chciało nic wymyślać. Nigdzie z niego nie korzystam i nie zamierzam.

hejt mi

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Kidnappa nie ma bardzo mocnego PC, takiego w sam raz aby ograc Ryse, Dead Rising 3 albo Titanfalla.

Watch Dogs czy Wolfenstein? Na Inosa! Giereczki idealne na nadkonsole! 

#Ps4niestygnie #PS4sieniekurzy

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.