Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zmusiłem się żeby zagrać w dwa wiedźminy na pc, jezusie chrystusie nigdy więcej takiego poświęcenia, nie życze grania na pc nawet wrogom.

4JsH39a.gif

Po raz kolejny powtórzę, że granie w Wiedźmina 3 bez znajomości 1 i 2 to głupota i beczka.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

i ta sie wstydz ze dales soba taka pozywke dla botow, a tak dzis pieknie od rana masakrowalismy Maciomaniaka, juz byl o krok od samobojstwa, a tu im taki orez dales do reki :frog:

Watch Dogs czy Wolfenstein? Na Inosa! Giereczki idealne na nadkonsole! 

ale juz jak Maciomaniak w nie gra i umieszcza na focie z dopiskiem ze jest w co grac na xbonie i ma super gry to juz mozna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy wy mozecie aby przez jeden post nie walic tak jawnie podwojnymi standardami????????!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Czuje ze kidnappa bedzie miał teraz tak klawe życie jak Maciomaniak na tym forum.

Musicie ogarnąć panowie ze internet a w szczególności Console Wars to sirius biznes, tu nie ma potknięć, tu nie ma kłamstw, tu każde słowo jest notowane w notatnikach żeby na wszelki wypadek za 2 lata wyciągnąć.

Nie zmienia to faktu ze kidnappe moge pod trolling podciągnąć ale poziom Maciomaniaka z jego lepszymi grami zasługuje na żenue roku.

Jesteś jak widzę mocno nieogarnięty niestety, a co jeszcze gorsze, dopowiadasz sobie to, czego tam nie było. Powinieneś mieć ban na CW razem z kidnappą.

Przykro mi nie znam Twojego dilera
Opublikowano

Kurde, a ja myslalem, ze kidnappa wzielo sie od dziecka lysego z dragonballa :(

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nie zmienia to faktu ze kidnappe moge pod trolling podciągnąć 

Tak jak Twoje 60 FPS na dżutubie c'nie?

:facepalmz:

Opublikowano

Czuje ze kidnappa bedzie miał teraz tak klawe życie jak Maciomaniak na tym forum.

Musicie ogarnąć panowie ze internet a w szczególności Console Wars to sirius biznes, tu nie ma potknięć, tu nie ma kłamstw, tu każde słowo jest notowane w notatnikach żeby na wszelki wypadek za 2 lata wyciągnąć.

Nie zmienia to faktu ze kidnappe moge pod trolling podciągnąć ale poziom Maciomaniaka z jego lepszymi grami zasługuje na żenue roku.

Ale wiesz, ze mnie to nie rusza. Ja się na tym forum po za tym tematem się nie udzielam. (napisałem może kilka postów w innych tematach) Innych tematów tak na dobrą sprawę właściwie nawet nie czytam. Siedzę na forum od 2008 i tak na dobrą sprawę tylko czytałem CW zawsze. Jakiś rok temu czy dwa może zacząłem się udzielać w tym temacie i dla beki pisac głupie i prowokujące posty. Tyle. Więc ze mnie żaden użytkownik tego forum. To, że odkryliście moje kłamstewka, trudno. Nawet nick którym się tu posługuje wymyślony był z dupy. Leciał na głośnikach akurat Kb Da Kidnappa to sobie wpisałem ten nick o tak, bo mi się nie chciało nic wymyślać. Nigdzie z niego nie korzystam i nie zamierzam.

hejt mi

Oj Kamil, ale nie tłumacz się, to tylko CW, tu wszystko jest z przymrużeniem oka :Coolface:.

Opublikowano

Kurde, a ja myslalem, ze kidnappa wzielo sie od dziecka lysego z dragonballa :(

Ha, dobre. Nigdy o tym nie myślałem w ten sposób, Wybacz, że cię zawiodłem.

Opublikowano

Ale wiesz, ze mnie to nie rusza. Ja się na tym forum po za tym tematem się nie udzielam. (napisałem może kilka postów w innych tematach) Innych tematów tak na dobrą sprawę właściwie nawet nie czytam. Siedzę na forum od 2008 i tak na dobrą sprawę tylko czytałem CW zawsze. Jakiś rok temu czy dwa może zacząłem się udzielać w tym temacie i dla beki pisac głupie i prowokujące posty. Tyle. Więc ze mnie żaden użytkownik tego forum. To, że odkryliście moje kłamstewka, trudno. Nawet nick którym się tu posługuje wymyślony był z dupy. Leciał na głośnikach akurat Kb Da Kidnappa to sobie wpisałem ten nick o tak, bo mi się nie chciało nic wymyślać. Nigdzie z niego nie korzystam i nie zamierzam.

hejt mi

Żebyś chociaż śmieszny był w tym trollingu a pisałeś tak, żeby wyjsc na obiektywnego posiadacza obu konsol i że ps4 górą xbox kanałami. Zniknij akysz :mage:

Opublikowano

Najpierw First Light w pudelku, zeby zatrzec slady braku eksow, teraz cyfrowa Lara Croft w boksie, zeby ps4 tez mialo swojego Tomb Raidera, niezle Sony cisnie frajerow :reggie:

Opublikowano

Ta jaka będzie beka jak tego nie ogłoszą, identyko jak z Conkerem będzie. Kto niby miałby zrobić nowego Crasha? ND zajmuje się teraz strzelankami a nie platformerami.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Na megahajp evencie nie zapowiedzą crasha, a na E3 zapowiedzą Banjo Kazooie na Xbona, wtedy będzie niezła beka.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

I battletoads!!!!!!!!!!

ZDYCHAJCIE KLAPY, HAHAHAHHAHAH!

Opublikowano

kidnappa to taki poziom trolingu jak przyjazd na zlot pana kanabisa 

Opublikowano

Jesli ktoś był na tyle głupi by pomysleć ze mówiłem to na serio to przecież nie ja powinienem iść do lekarza.
Opublikowano

Jesli ktoś był na tyle głupi by pomysleć ze mówiłem to na serio to przecież nie ja powinienem iść do lekarza.

Z wiedźminem też trollowałeś?

Opublikowano

Ta jaka będzie beka jak tego nie ogłoszą, identyko jak z Conkerem będzie. Kto niby miałby zrobić nowego Crasha? ND zajmuje się teraz strzelankami a nie platformerami.

ogolnie od dluzszego czasu rozni wydawcy lubia wydawac podobne gry i je konfrontowac w podobnym okresie:

watch dogs = gta5

lbp3 = project spark

sunset = second son

uncharted4 = nowy tomb raider

horizon2 = driveclub

nie pogniewalbym sie na walke dwoch reaktywowanych klasykow platformowek, choc osobiscie bardziej wierze w Coonkera niz w reaktywacje Crasha, z drugiej strony skoro to event na 20 lecia marki i tak podkreslaja stare tytuly to wrecz wypadaloby w weekend uzywic jakas legende

Opublikowano

Nie licząc Crasha to chciałbym zobaczyć remake Omega Boost <3 lub Colony Wars, ale szanse zerowe.

Opublikowano

A nie bo sony takie dobre zamknęło studio i ch.uj trzeba trzepać kolejnego Uncharted i Killzłoma :teehee:

Opublikowano

Nie licząc Crasha to chciałbym zobaczyć remake Omega Boost <3 lub Colony Wars, ale szanse zerowe.

OH YES

tfhCiH2.gif

Rollcage :fsg:

yaaaas.gif

Opublikowano

Sanzaru ma potencjał.Ich Sly był bardzo dobry i nie ich wina, że dostali od sony groszowy budżet i gra była technologicznie zakorzeniona w trylogii z ps2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.