Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I battletoads!!!!!!!!!!

Przeszedłeś?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jakies byla plota ze Bend wezmie sie za Syphon Filter, ogolnie ciekawe co robia, dwa lata mija od golden abyss i ich projekt powinien juz byc w zaawansowanej fazie, chyba ze stosunkowo pozno sony skasowalo ich niezapowiedziny projekt na vite bo pierwotnie to wlasnie na nia mieli robic kolejna gre

Opublikowano

Oj Syphony na psp były mega dobre :fsg: ale na stacjonarki coś cięzko mi sobie wyobrazić co mogli by zrobić żeby było lepsze niż np Splinter Cell.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu ze kidnappe moge pod trolling podciągnąć

Tak jak Twoje 60 FPS na dżutubie c'nie?

:facepalmz:

Jesli ktoś był na tyle głupi by pomysleć ze mówiłem to na serio to przecież nie ja powinienem iść do lekarza.

Z wiedźminem też trollowałeś?

Nie, tłumaczyłem milion razy ze zrobiłem kopiuj wklej z gafa, nie miałem styczności z ta seria.
Opublikowano

Bend nie robi horroru jakiegoś?. No własnie z tym oddaniem Crasha Senzaru to dobry pomysł tylko niech budżet ta gra ma odpowiedni.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu ze kidnappe moge pod trolling podciągnąć

Tak jak Twoje 60 FPS na dżutubie c'nie?

:facepalmz:

Jesli ktoś był na tyle głupi by pomysleć ze mówiłem to na serio to przecież nie ja powinienem iść do lekarza.

Z wiedźminem też trollowałeś?

Nie, tłumaczyłem milion razy ze zrobiłem kopiuj wklej z gafa, nie miałem styczności z ta seria.

Dobra już dzisiaj nie mam serca smiać się z klapków (wczoraj observer epic fail, dzisiaj kidnappa mega uber epiczny fail) , macie swoje święto cieszcie się :kaz:

Opublikowano

To jest nauczka, żeby nie bawić się w Figara. :usmiech:

Opublikowano

eX4cT_PL czekasz/kupisz wiedźmina 3?

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Gatunek osobiście mnie zainteresował po krótkim kontakcie z Dark Souls II u kolegi.Z tego tez powodu chce kupić Bloodborne, jesli w jakiś ciekawy sposób rozwiążą wprowadzenie do części trzeciej dla osób ktore nie grały w 1 i 2 to myśle ze chciałbym spróbować, w szczególności ze Polaków trzeba doceniać.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

kidnappa rozjebany na atomy, pięknie Zieloni Bracia, Ping GOTY 2014! Turus pl ? czaje go z forum xboxa. Nie ma XO ?  :rofl2:  ja pierdole najlepsza afera od czasu 5 kont zwyrodnialca.

kidnappa jeszcze 30minut przed tym zanim go zniszczył Ping pocisnął Maciomanikowi że małą/słabą kolekcje gier ma na XO

8bdw2cfa5czj.jpg

a co ma kidnappa na szrota ps4?

bf4

fifa14

ac 4

killzone shadow fail

infamous 3

watch dogs

wolfenstein

KONIEC  

100% janusza i 5 na 7 gier to pif pafy xD. A tak mu leciała piana jak ktoś mu zarzucił że jest januszem w nowej generacji i że to Zieloni Bracia grają tylko w pif pafy.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Gatunek osobiście mnie zainteresował po krótkim kontakcie z Dark Souls II u kolegi.Z tego tez powodu chce kupić Bloodborne, jesli w jakiś ciekawy sposób rozwiążą wprowadzenie do części trzeciej dla osób ktore nie grały w 1 i 2 to myśle ze chciałbym spróbować, w szczególności ze Polaków trzeba doceniać.

Edit:

Fakt, dlatego kupuj Sniper Elite III i Lords of The Fallen ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

No napisał, że przez DkS II zainteresował się rpgami, dlatego chce kupić BB. A jeśli w Wiedźminie fajnie wprowadzą co było w 1 i 2 części to też kupi. Czego tu można nie skumać? :sorcerer:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No, że w sumie Dks i Wiedźmin to zupełnie inne gry.

Opublikowano

Edit:

Fakt, dlatego kupuj Sniper Elite III i Lords of The Fallen ;)

Tez mam w planach, tylko czasu na gry tyle nie ma co kiedyś.
Opublikowano

Co ma Sniper Elite III do polskich twórców?

Opublikowano

W koncu jest moj system seler_t.jpg

guilty_gear_xrd_wallpaper_by_faretis-d6w

Zdrapka na ¥10000 kupiona jak skoncze prace to ze szczescia bede chyba walil kapiszonem w umywalke podczas downloadu ;f

( Tak to ta bijatyka tylko na Playstation co jest spokojnie 9/10 ale Yeti nie kupi )

Opublikowano

Co ma Sniper Elite III do polskich twórców?

Hmm...

Byłem przekonany że to od City Interactive, ale widze, że pokręciłem z Ghost Warrior, mój błąd :/

btw. The Crew nikogo, ale wersja na Xone lepsza ponoć.

pHZBV2X.jpg

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

To może wrzuć to zdjęcie z artykułu gdzie wersja na PS4 wypada lepiej?

Na obydwu konsolach jest gówno obesrane.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

To cut to the chase, both versions hand in fairly solid 30fps performance levels, each operating at a native resolution of 1080p. An adaptive v-sync is in play on both systems, meaning that when the engine runs over its render budget, screen-tear manifests on-screen. It isn't consistently impactful to the experience by any stretch of the imagination, but what's clear is that tearing is more frequent on PlayStation 4.

ale nadkonsola :teehee: o ku.rwa a te zęby XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jak z psxa

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To może wrzuć to zdjęcie z artykułu gdzie wersja na PS4 wypada lepiej?

Na obydwu konsolach jest gówno obesrane.

Ta gra na PS4 nie wypada lepiej.

Ale tak, to guwno obesrane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.