Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

kidnappa mode on 

( NIE KUPUJE YENOW NA GG I NIE MAM NAWET PS4 !!!! )

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Walduś, jesteś ostatnią osobą która może cokolwiek komentować, tak więc lepiej skup się na pisaniu tych swoich bredni dla januszów i plusików ;]

Klapy są tak mało inteligentne, że nie odróżniają stwierdzenia "grafika bardziej mi sie podoba" od "technicznie bardziej mi się podoba".

Sorry, dla mnie większym wyzwaniem i osiągnięciem jest zrobionienie takiej oprawy:

2684716-5207639083-ibsEb.jpg

Niż takiej:

2684717-8746993455-IpBpT.jpg

W zwykłej ścigałce.

Dodatkowo openworld ma 4xMSAA czyli dwukrotnie więcej, a wygładzanie strasznie dużo mocy wpierdziela.

boom-headshot-o.gif

obie gry mają swoje momenty ale całościowo oprawa graficzna FH2 >>> dc

Co post to wklejasz tego gifa do zrzygania

Podoba Ci się ten koleś? Masz problem z orientacją?

Opublikowano

kidnappa rozjebany na atomy, pięknie Zieloni Bracia, Ping GOTY 2014! Turus pl ? czaje go z forum xboxa. Nie ma XO ?  :rofl2:  ja pierdole najlepsza afera od czasu 5 kont zwyrodnialca.

kidnappa jeszcze 30minut przed tym zanim go zniszczył Ping pocisnął Maciomanikowi że małą/słabą kolekcje gier ma na XO

8bdw2cfa5czj.jpg

a co ma kidnappa na szrota ps4?

bf4

fifa14

ac 4

killzone shadow fail

infamous 3

watch dogs

wolfenstein

KONIEC  

100% janusza i 5 na 7 gier to pif pafy xD. A tak mu leciała piana jak ktoś mu zarzucił że jest januszem w nowej generacji i że to Zieloni Bracia grają tylko w pif pafy.

> śmiej się, że kidnappa 5/7 pifpaf

>wrzuć zdjęcie stosu gier gdzie 3 gry to nie pifpafy

> siądź w kącie i zapłacz mocno

Opublikowano

Nie wiem jak z twoją matematyką, ale tam naliczyłem 13 nie pifpafów

Opublikowano

Nie wiem jak z twoją matematyką, ale tam naliczyłem 13 nie pifpafów

czego spodziewasz się po sonybotach ? skoro przy jednej posiadanej konsoli gubią się w obliczeniach i na forumku piszą że mają dwie konsole xD

Opublikowano

Co post to wklejasz tego gifa do zrzygania

Podoba Ci się ten koleś? Masz problem z orientacją?

nie dość że xboty mają podwójne standardy to okazuje się jeszcze, że są w dodatku... cieplejsi? :mog: :mog: :mog: :mog: :mog:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

kidnappa rozjebany na atomy, pięknie Zieloni Bracia, Ping GOTY 2014! Turus pl ? czaje go z forum xboxa. Nie ma XO ?  :rofl2:  ja pierdole najlepsza afera od czasu 5 kont zwyrodnialca.

kidnappa jeszcze 30minut przed tym zanim go zniszczył Ping pocisnął Maciomanikowi że małą/słabą kolekcje gier ma na XO

8bdw2cfa5czj.jpg

a co ma kidnappa na szrota ps4?

bf4

fifa14

ac 4

killzone shadow fail

infamous 3

watch dogs

wolfenstein

KONIEC  

100% janusza i 5 na 7 gier to pif pafy xD. A tak mu leciała piana jak ktoś mu zarzucił że jest januszem w nowej generacji i że to Zieloni Bracia grają tylko w pif pafy.

> śmiej się, że kidnappa 5/7 pifpaf

>wrzuć zdjęcie stosu gier gdzie 3 gry to nie pifpafy

> siądź w kącie i zapłacz mocno

Ty chociaż przeczytałeś tytuły na grzbietach tych pudełek?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jakby umial czytac nie wzialby konsoli z napisem playstation.

Opublikowano

Idealny przyklad "swiadomego" konsumenta Playstation :yao:

Opublikowano

Jaka obrona raków branzy, pif pafow i kwadratowej piłki :-D

Podwójne standardy wchodzą na nowy level XD

Opublikowano

Smutne jest to, że Daddy ma tyle gorszych wersji gier, to tak jak w podstawòwce gdy większość popylała na gòralach, a jakiś biedak miał starego składaka po bracie. I on też wmawiał innym że ma lepszy rower, bo dynamo, bo bagażnik, bo dzwonek lepszy. I wszyscy za plecami szydzili, ale też trochę żal go było. I mi też tak trochę żal Daddiego czy Maciomaniaka, bo oni też muszą wmawiać innym że mają to, tamto, siamto. Żeby zabić choćby świadomość, że GTAV ma gorszy frame rate, grafikę i zieleń terenu. Smutne, serio...

Opublikowano

Ja (pipi)e temat "CW" i oni myśleli, że będę liczył te gry i ile tam jest pif pafów jakbym nie miał co innego do roboty a ps4 nie mam kmioty xD bluber jak tak się czepiasz liczb to lepiej powiedz ile godzin spędziłeś przy assassinach co tak codziennie nazywasz rakiem branży xD

Opublikowano

Smutne jest to, że Daddy ma tyle gorszych wersji gier, to tak jak w podstawòwce gdy większość popylała na gòralach, a jakiś biedak miał starego składaka po bracie. I on też wmawiał innym że ma lepszy rower, bo dynamo, bo bagażnik, bo dzwonek lepszy. I wszyscy za plecami szydzili, ale też trochę żal go było. I mi też tak trochę żal Daddiego czy Maciomaniaka, bo oni też muszą wmawiać innym że mają to, tamto, siamto. Żeby zabić choćby świadomość, że GTAV ma gorszy frame rate, grafikę i zieleń terenu. Smutne, serio...

ty przez całą poprzednią generację popiżdżałeś na skladaku z krzywymi kołami więc szczymryj :[

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Wypraszam sobie. Nie skalałem się Xboxem 360 , więc nie pisz takich bzdur Mazzeo proszę...

Opublikowano

Mendrkowi smutno, że ktoś ma lepiej od niego  :sir:

Robisz tu za "folklor" chłopie  :reggie:

Ja (pipi)e temat "CW" i oni myśleli, że będę liczył te gry i ile tam jest pif pafów jakbym nie miał co innego do roboty 

To po cholerę się odzywasz?

Opublikowano

Ooo, dobrze czytam? Cieszę się, że powstaje RDR 2. Mniej cieszy rzekomy nacisk na coopa (lubiłem w jedynce grać jako samotny wilk na pustkowiu).

Cieszy mnie też że już za dwa dni o tej porze będę oglądał nowe materiały z U4, BB, Ratcheta i może jakieś nowe zapowiedzi :D fajnie jest.

Opublikowano

Ja (pipi)e temat "CW" i oni myśleli, że będę liczył te gry i ile tam jest pif pafów jakbym nie miał co innego do roboty a ps4 nie mam kmioty xD bluber jak tak się czepiasz liczb to lepiej powiedz ile godzin spędziłeś przy assassinach co tak codziennie nazywasz rakiem branży xD

Z każdą cześcią conajmniej 10h, przynajmniej moge hejtować :sir: bo jak nie ograłbym to balon przyjdzie i powie, że na YT ogladałem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Donsterydo, dostaliście już przekaz dnia co pisać po Playstation Experience , czy dopiero po tej masakrze na Xboxie dostaniecie coś? :)

Opublikowano

Oj dajcie sie pocieszyc klapom, ze maja po raz pierwszy najladniejsze multiplatformy :reggie: po 2 generacjach obesranych multiplatform moga sie w koncu pokrzepic

Opublikowano

Ooo, dobrze czytam? Cieszę się, że powstaje RDR 2. Mniej cieszy rzekomy nacisk na coopa (lubiłem w jedynce grać jako samotny wilk na pustkowiu).

Cieszy mnie też że już za dwa dni o tej porze będę oglądał nowe materiały z U4, BB, Ratcheta i może jakieś nowe zapowiedzi :D fajnie jest.

Am, wut? Źródło?

Znaczy to, że powstaje to wiadomo od jakiegoś czasu, ale ten coop?

Opublikowano

Link, link, link !!!!

Opublikowano

Mendrolina, takie wrażenie na mnie robią te Twoje lamerskie teksty:

Cant-Touch-This-MC-Hammer-Dance-Gif.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.