Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ooo, dobrze czytam? Cieszę się, że powstaje RDR 2. Mniej cieszy rzekomy nacisk na coopa (lubiłem w jedynce grać jako samotny wilk na pustkowiu).

Cieszy mnie też że już za dwa dni o tej porze będę oglądał nowe materiały z U4, BB, Ratcheta i może jakieś nowe zapowiedzi :D fajnie jest.

Skąd to info ziomek?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A wlasnie widze, jeden post na gafie wiec nic wielkiego.......

.....jaram sie jak poyebany.....

Opublikowano

No właśnie jak Figaro to wszedłem na neogaf i oczywiście jest temacik. :reggie:

Pytanie tylko w który rok celują? 2015 raczej nie, bo już by była zapowiedź(chyba, że właśnie w weekend będzie), więc pewnie 2016.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Od insajdera, który został zaakceptowany przez moderację (na gafie każdego sprawdzają, czy faktycznie moze cos wiedzieć).

Opublikowano

w końcu informator maciomaniaka założył konto na gafie? czyli wszystkie plotki jakie tu czytaliśmy mogą być prawdziwe..

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Rockstar San Diego started working on it as soon as GTA V was finished. It is well into production. Do not ask me how I know this.

No to chyba sobie poczekamy. :frog:

Opublikowano

Mendrolina, takie wrażenie na mnie robią te Twoje lamerskie teksty:

Cant-Touch-This-MC-Hammer-Dance-Gif.gif

Identycznie jak z odzewem ludzi na ten wasz marketingowy bełkot. Tyle się nakombinowaliście w tym MS , zaprzęgliście community, nakupowaliście reklam i minecraftòw, a ludzie i tak nie dają się nabrać na tego szrota, bo każdy woli kepszy wygląd gier i pewność wyjątkowych exòw, jak nie dziś to w przyszłości. Taka prawda, dostaliście co wypracowaliście, zasłużone trzecie miejsce. Znowu... :)
Opublikowano

w końcu informator maciomaniaka założył konto na gafie? czyli wszystkie plotki jakie tu czytaliśmy mogą być prawdziwe..

A jak będą TO CO TERASSSS??!!

Xbox wymiecie to wasze nędzne PS4, a Sony będzie Microsoft błagać o litość, by łaskawie zgodzili się im kopsnąć z miliard czy dwa na utrzymanie.

Opublikowano

Mendrolina, takie wrażenie na mnie robią te Twoje lamerskie teksty:Cant-Touch-This-MC-Hammer-Dance-Gif.gif

Identycznie jak z odzewem ludzi na ten wasz marketingowy bełkot. Tyle się nakombinowaliście w tym MS , zaprzęgliście community, nakupowaliście reklam i minecraftòw, a ludzie i tak nie dają się nabrać na tego szrota, bo każdy woli kepszy wygląd gier i pewność wyjątkowych exòw, jak nie dziś to w przyszłości. Taka prawda, dostaliście co wypracowaliście, zasłużone trzecie miejsce. Znowu... :)

Nie wiem czy przeraza mnie bardziej wypisywanie takich bzdur czy to, ze on w to chyba naprawdę wierzy... :(

Opublikowano

Piękny dzień,

Kidnappa zaorany, nieudolne ataki / próby zmiany tematu Yetiego i jego wiernych kompanów, gry tańsze na xbox one oraz multiplatformy ładniejsze na ponoc słabszej konsoli haha

Żyć nie umierać

Czuje dumę

Tylko Xbox

Opublikowano

A jak będą TO CO TERASSSS??!!

Xbox wymiecie to wasze nędzne PS4, a Sony będzie Microsoft błagać o litość, by łaskawie zgodzili się im kopsnąć z miliard czy dwa na utrzymanie.

Kiedy wymiecie? Bo teraz to tak trochę ehkm daleko mu do tego, ale cieszę się że mòwisz w czasie przyszłym, a nie teraźniejszym, to znaczy że masz już świadomość wyboru gorszej konsoli ;)

Opublikowano

Tylko to z kidnapem się zgadza, ale chora wyobraźnia xbotów już dopowiedziała sobie reszte.

Opublikowano

Spokojnie, wszystko w swoim czasie.

btw. mój insajder głosi, że EA zaprezentuje coś z Battlefront w ten weekend, a No Man's Sky obsłuży Project Morpheus.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Czyli dla pawcia 100zl za gre na psn to tyle samo co 60zl za ta sama gre na xbl.

Zostaw juz ten ang i przysiadz do matmy.

Opublikowano

Dlatego posiadam PS4 i XO a w poprzedniej generacji bawiłem sie na PS3 i X360. ostatnio zastanawiam się nad kupnem wreszcie Wii. Ale z botków i podkonsoli zawsze można sie pośmiać.

Ja gram na wszystkim.a ze ostatnio mało co ciekawego na konsolach to nic nie poradzę. Zastanawiam się nad kupnem Wii i na nadrobieniem genialnych produkcji od ninny.

Już tłumaczę, jestem posiadaczem oby dwu next genów i mam w co grać. Nie mam czasu na wypociny tutaj kiedy właśnie skończyłem bardzo fajnego Wolfensteina na nadkonsoli, a teraz gram w również bardzo dobre SO na podkonsoli. Różnica między mną a większością botków jest taka, że ja w przeciwieństwie do nich mam XO i ogrywam te gry, którymi tak się tutaj non stop jarają. Pozdro 600

Nikt tu po za botami nie kłamie.

plus, że w ogóle chciało ci się tego szukać :D

Opublikowano

Mendrek jakie 3 miejsce? Poprzdnia generacja to ex equo 2 z 360 (co i tak jest sromotną porażka biorąc pod uwagę sukces ps2) a w tej generacji xbox jest drugi i pewnie tak skończy, ale przynajmniej nie bez walki i to dla graczy wyjdzie na dobre. A ty grając całą poprzednia generacje w gorsze wersję mutliplatform i jarajac sie jakimś kapeluszem w dlc w zamian qypadasz teraz śmiesznie. Ale rozumiem cię, kupisz ps4 za 4 lata więc pewnie nigdy nie znajdziesz czasu na sprawdzenie dobrych gier u konkurencji bo będziesz zapominane perełki z plusa ogrywal.

Opublikowano

Czyli dla pawcia 100zl za gre na psn to tyle samo co 60zl za ta sama gre na xbl.

:D co to za xbocka propaganda?

Opublikowano

Od insajdera, który został zaakceptowany przez moderację (na gafie każdego sprawdzają, czy faktycznie moze cos wiedzieć).

v1JehSQ.gif

Opublikowano

c

:D co to za xbocka propaganda?

Nowe gry od telltale są droższe na konsolach sony

Opublikowano

multiplatformy ładniejsze na ponoc słabszej konsoli haha

trzeba będzie zrobić jakąś listę na 2014 która multiplatforma była ładniejsza na ps4 a która na x1. Przypominam że raki branży Ubi i Act i lepiej skoszona trawa w GTA V to żaden powód do dumy.  :reggie:

Opublikowano

no rob listy, mozesz nawet wszystko w tabelki excelu wrzucic tylko powiedz mi co z tego ? przeciez ps4 jest 50% mocniejsze wiec beka bedzie o 150% wieksza skoro multiplatformy dzialaja lepiej na xbox one. 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

no rob listy, mozesz nawet wszystko w tabelki excelu wrzucic tylko powiedz mi co z tego ? przeciez ps4 jest 150% mocniejsze wiec beka bedzie o 50% wieksza skoro multiplatformy dzialaja lepiej na xbox one. 

PES 2015 - 1080p vs 720

MGS V GZ - 1080 vs 720

GTA R - gorszy framerate na śródmieściach i podczas strzelanin, a na ps4 w korkach. to jest 2:1 w kwestii płynności animacji + #grassgate

Alien na x1 nie osiąga podczas gameplayu stałych 30 fps. na ps3 stałe 30 fps.

TEW ma niższą rozdziałke i obrzydliwy blur.

TR Remastered "pływające" 60 fps vs "raczej stabilne"30 fps

Shadow of Mordor - nieznacznie wygrywa na ps4.

Destiny - wygląda i działa identiko.

To są wg Ciebie te lepsze muliplatformy gdzie mniej niż 30% działa lepiej na bonerze, skupiajac takie raki jak AC i COD? 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

multiplatformy ładniejsze na ponoc słabszej konsoli haha

trzeba będzie zrobić jakąś listę na 2014 która multiplatforma była ładniejsza na ps4 a która na x1. Przypominam że raki branży Ubi i Act i lepiej skoszona trawa w GTA V to żaden powód do dumy.  :reggie:

No ale jak brakowało trawy w Mafii na PS3 to już była duma jak nie wiem co i beka przez całą poprzednią generację.

Hipokryzja u botów...... no co zrobisz, nic nie zrobisz. Sony jednak zrobi, już w niedzielę, żegnajcie botki, było miło czytać wasze wypociny w CW, może w następnej generacji xbox coś będzie znaczył. Tak naprawdę to będzie mi brakowało xbotów, nie są niczemu winni, to M$ dał dupy.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

no rob listy, mozesz nawet wszystko w tabelki excelu wrzucic tylko powiedz mi co z tego ? przeciez ps4 jest 50% mocniejsze wiec beka bedzie o 150% wieksza skoro multiplatformy dzialaja lepiej na xbox one. 

bla bla bla cyferki vs cyferki

pHZBV2X.jpg

xDDDDD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Alien na x1 nie nie osiąga podczas gameplayu stałych 30 fps i chodzi w 900p.

Nope, 1080p na obu platformach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.