Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tak czy nie? pewnie nie, ale i tak hype :D

AOoM85z.gif

h1mLNKN.png

B4CuiRpCcAAVsIr.png

ji5mwphVFKhs.png

HYPEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeee :daddy:

tumblr_mtbi95TidA1rceemjo1_500.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

3 filmy Uncharted i wy chcecie obejrzeć kolejny sequel? 

Opublikowano

ji5mwphVFKhs.png

buhahahhaha

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać gameplayu agenta i nowego bully'ego :3

Opublikowano

Ps Jeśli ktoś serio uważa że 1080 nie jest istotne, ten niech lepiej zarobi baranka w ścianę. Przypominam że mamy rok 2014 i powinniśmy mieć tę rozdzielczość jako standard, tocząc epickie batalie typu "Na którym hardwarze gra częściej zalicza drastyczne dropy do 50-53 fpsów." :<

Racje masz panie, ale pomijając kilka gier na start XO to większośc już smiga 900p/1080p i to nie są ogromne różnice, fakt na dużym ekranie wyraźne i fajnie jak coś jest full HD niż nie jest, ale pisanie, że Gra y na XO - ch.uj bo gra z na ps4 ma 1080p to jest zabawne z ust sonoklapka, który w czasach ps2 miał rozmazane gó.wno serio, a na ps3 720p nie zawsze było standardem.

Dlatego napisałem wcześniej że:

Całą minioną generację "cyferki vs cyferki" były niesamowicie ważne dla botów. Fakt czasem były aż nadto widoczne (GTA IV, Orange Box), a nagle, kiedy x1 dostaje co dostaje, co rusz ktoś z was odwołuję się do mitycznego gameplay >>>> grafika. Lol seriously? Sami sobie wyhodowaliście to monstrum, bo sami tacy byliście. 

Więc jak to do mnie (głupie pytanie, oczywiście że do mnie), to wyluzuj ziomek. Traktuję ten temat jako przyjemne bagienko do taplania, a nie bitwę o losy świata.

Zresztą nie raz nie dwa pisałem oczywistą oczywistość że x-box 360 był lepszym wyborem dla multiplatform (zaraz po odpowiedzi na urojone "większość z nich wyglądała lepiej na 360-tce"). ot, wolę line up exów ps3 (Boże jaki ten Ratchet słitaśny.  :wub:)

Btw o ile 900p naprawdę nie jest aż tak znaczące, tak dropy poniżej 30 fps w remasterze GTA na obu sprzętach, czy cross genowym Obcym in 2014, to jest kurfa dżołk. 

Opublikowano

ji5mwphVFKhs.png

buhahahhaha

Wygląda jak Yano z lepszą brodą.

Opublikowano

B4CuiRpCcAAVsIr.png

Pierwsze foto i już mega korytarz.

Opublikowano

To nie U4. Jakaś przeróbka z LOST Via Domus:

Screenshot_01_large.jpg

Identyczny cień postaci i wzór podłoża wokół. Nie wspominając o tym, że ten cień pada w złą stronę :teehee:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ja mam nadzieje ze po wydaniu Tlou, w Uncharted ten gameplay jakos rozwina. Bo brak zagadek i nudne strzelanie kolejny raz to nie dla mnie i u3 nawet nie chce mi sie z plusa sciagac.

Opublikowano

Ok, zobaczmy jakim graczem jest Maciomaniak

bla bla, jakieś guwno obesrane wykresy, dupa zbita.

Oczywiście jest jeszcze DriveClub, jest szybciej działający system, instalacje w locie, mniejsze patche.

Są też nadchodzące premiery BloodBorna i The Order o których wiadomo

Co jest na Xbox One?

Możliwość zamówienia pizzy pod dashem

Możliwość oglądania TV podczas grania

Zewnętrzny zasilacz

I troska o portfel klienta bo nie wiadomo kiedy wyjdzie kolejny ex.

Ja pier.dole i on mówi o sobie gracz.

Jeśli stać Cie na 25 tytułów z których tyle jest gorszych na Xbox One, to stać by Cie też było posiadać dwie konsole i ogrywać te lepsze tytuły na PS4, jak np. PES2015 bo przecież jesteś fanem piłki.

Ale nie, nie jestem graczem, jestem ku.rwa betonem który faworyzuje plastik, z graczem nie mam nic wspólnego.

Czekaj, pomyliłeś się, fix'd.

Chciałeś być fajny, ale nie wyszło. W spoilerze trochę pieprzenia, którego w CW nikt nie czyta, bo za długie (nie chce Klapów zmuszać do przeczytania czegoś więcej niż PlayStation 4).

Mówię o sobie gracz, bo jako gracz mam w (pipi)e to, czy gra chodzi w 900p czy 1080p. Widzisz, ja mam stos gier, przy których będę się dobrze bawić, ty z kolei musisz wmawiać sobie, że DC to najlepsze wyścigi na konsolach (XDDDD). Przykra rzeczywistość. Gdyby rzucili Horizon 2 na PlayStation, 3/4 klapów nie obejrzałaby się za DC.

Jako gracz, wybieram świadomie lepszą platformę, a taką jest Xbox. Nie dlatego, że jakaś gierka chodzi w 900p, a dlatego, że ma szereg innych zalet, które do mnie bardziej przemawiają. Lepszy kontroler, którego nie muszę ładować po 6 godzinach, tylko przynajmniej 40. Chcę posiedzieć cały dzień przed jakimś killerem, na Xboxie żaden problem, na PS4 muszę uwzględniać przerwe na piwko/sex/CW, bo padzior musi się doładować. Może to i faktycznie lepsze.

Mam też lepszą usługę sieciową, która gwarantuje mi stabilność i szybkość działania. Niezależnie od wszystkiego, wiem że Microsoft zdoła to naprawić w bardzo szybkim tempie. Mam snapa, którego wykorzystuję czy to do osiągnięć, czy do słuchania muzyki, czy do odpalenia meczu w tle, czy może do podejrzenia czegoś na Twitchu - tak, jestem świadomym graczem, bo korzystam z uroków tego wszystkiego.

Mam też normalny headset, a nie sznurówkę, którą na ruskim bazarze dodawaliby gratis do paczki fajek. Mam też powiadomienie, jak któryś z moich GOTY znajomych pojawi się online i mam komendy głosowe, którymi mogę obsługiwać konsolę i odpalać ją dwa słowami. Mam opcję wznowienia gry tam, gdzie ją skończyłem, jak wrócę następnego dnia i mam tej samej wielkości patche, które też pobierają się w tle (w ogóle co za bzdura, mniejsze patche?).

Mam stos gier tam, gdzie bardziej mi to odpowiada. Ty nie jesteś graczem, a co najwyżej wielbicielem "magicznego" 1080p, które tak zlasowało już twój mózg, że w gównie obesranym szukasz najlepszych wyścigów generacji. Chociaż Horizon 2 też chodzi w 1080p, więc musiał wystąpić jakiś error.

Botom już tak się pod kopułą poprzestawiało,że starają się wszystkim wmówić,że xbox był lepszy od ps2  :facepalmz:

Bo technicznie był, ale...

Opublikowano

ji5mwphVFKhs.png

buhahahhaha

Wygląda jak Yano z lepszą brodą.

Nieeeeee, on wygląda jak mieciu M z brodą. Jak na początku zobaczyłem tą fotkę (bez tego grubaska powyżej) to byłem pewien że to nasz "szopnhałer".

Opublikowano

Odkopuję, ale nadrabiam poprzednie strony CW dopiero :

(...)

W sprawie DRMu spieszę by doinformować - gra miała w kodzie zaimplementowany ficzer, sprawdzający, czy w konsoli jest zamontowany chip. Problemy zaczynały się po wielu godzinach grania, wiec scenowcy nieświadomi zabezpieczenia, wypuścili na IRCach nie złamaną wersję, która zdążyła się rozejść po giełdach wszelakich, a wiadomo jak wtedy to działało. Dopiero potem wszedł update oraz modchipy z funkcją stealth, które dezaktywowały się po przejściu przez ekran bootowania, dzięki czemu pirackie Spyro 3 działało bez problemu.

Tutaj ja muszę doinformować : na konsoli bez chipa zabezpieczenie też działało (np. gra puszczona swapem). Tu jest fajny artykuł o tym, choć może czytałeś :

http://www.gamasutra.com/view/feature/131439/keeping_the_pirates_at_bay.php

A jedyna słuszna opcja na odpalanie staroci z szaraka na PS3 to zwyczajny CRT i kabel RGB. Wtedy też dopiero widać, że konsola poprawia trochę wygląd owych gier.

Opublikowano

Kurde, ale się będzie działo. Klapki na potęgę kupują konsole z gifami i p, a jak jeszcze łaskawe SONY rzuci im jakąś dobrą gierkę, to każdy z nich poleci po PS4 na zapas.

Opublikowano

Ja mam nadzieje ze po wydaniu Tlou, w Uncharted ten gameplay jakos rozwina. Bo brak zagadek i nudne strzelanie kolejny raz to nie dla mnie i u3 nawet nie chce mi sie z plusa sciagac.

już samo ściąganie u3 z plusa to dosyć traumatyczna przygoda, spróbuj chociaż

Opublikowano

Dzieeeeeeeeń Dobry wszystkim!!!

I jak tam kolejny dzień przepełniony megatonami prawdy? 

untitledrekxxy.png

DA IST WUNDERBAR!

ev43rb.jpgdzi

o boziu dziś już 5-ty grudnia. 

:banderas:

Opublikowano

B4CuiRpCcAAVsIr.png

Pierwsze foto i już mega korytarz.

Juz widze downgrade  :obama:

Opublikowano

Łezka się w oku kręci czytajac posty w temacie o 20-leciu PlayStation. Oczywiscie brak tam postów czolowych botow, bo w tamtych czasach na chleb mowili bep, albo grali na komunijnych kompach i nie wiedzieli co to konsola.

Opublikowano

Bluber, Maciomaniak i Daddy vs waldus i jeden filmik Yetiego xD Coś ci nie wyszło ;] Czołowe klapy jeszcze gorzej wypadają. Forum opanowane przez klapy, a tak słabo temat się rozwija.

EDIT:

PS2 wygrywa z PSX'em ? xD Jaki wstyd.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

przeciez ta fota z Uncharted to fake :D od paru dni smiga w sieci :D ostatcznio nawet goscila na innym tv :D :D

Opublikowano

Ficek ile stawiasz na 1080p i 60 k/s w pokazie mocy PS4 zwanym U4?

Opublikowano

0zł , wg mnie z grafika z trailera z e3 to niemozliwe na ps4, jesli serio ma byc 1080p i 60fps to kosztem ciacia oprawy, choc jakbym im sie jakims cudem udalo w takiej konfiguracji utrzymac taka jakosc to bedzie maly przelom

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.