Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

i za 1/3 ceny. Nikt Ci kodu nie za 2 stowki nie kupi.

Chyba na głowę upadłeś.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fifa 15 wychodzi kilka tygodni po premierze Xboxa w nowych krajach to ciekawe co tam mieli do pudelka wlozyc xD. Chyba wlasnie cebule zeby dogodzic co niektorym.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Oczywiście, że nie ma, jak gra jest dobra to rozdzielczość jest nie istotna, o tym samym mówię. 

Zawsze była będzie i jest istotna. Może powiem inaczej - gdybyś miał do wyboru ograć TLoU, Halo 2 czy innego Wind Wakera to dobrowolnie wybierzesz remaster 1080p60p czy oryginał ?

Mówimy o tym co jest teraz, a nie o tym co było kiedyś, wiadomo, że jak masz opcję zagrania w tą samą grę w lepsze rozdzielczości to takową wybierzesz, ale jak gra jest tylko na jedną platformę i śmiga w takiej a nie innej rozdzielczości,  za to nadrabia gameplayem, to w takiej sytuacji rozdzielczość jest nie istotna. IMO nie istotna nie mam na myśli, tu 640p  :teehee:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Różnice pomiędzy PS4 i Xone zawsze będą, kwestia tylko w jaki sposób devi będą "równać" wersje na Xone, czy będą zmniejszać rozdziałkę, a samą grę zostawiać taką samą, czy będą koniecznie dawali 1080p i obcinali efekty i jakość w samej grze.

Don ostatnio mówi mądrzej podczas gdy Maciomaniak głupiej.

Powiedział ten, który nie potrafił ogarnąć komend głosowych na konsoli i nie wie, jak obsługiwać Xboxa ;)

Jesteś tak strasznie zaslepiony tym plastikiem że aż mi cię żal, dobrze wiesz że to nie była moja wina tylko M$, bo M$ każe użytkownikom z Irlandii w której była oficjalna premiera zmieniać lokalizację na UK, Ty tego problemu nie miałeś bo nasmarowales wazelinka tyleczek i ustawiles UK/USA, bo wiesz że M$ ma głęboko takich użytkowników jak Ty co za tym idzie premiery w Polsce nie było.

Opublikowano

ehh no dobra koledzy

Dałem ci plusika, je.bać hejterów. ;)

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Chyba na głowę upadłeś.

A za ile - przeciez ludzi kupuja kody/konta juz z polowe ceny, skladaja sie zarowno na PS4 jak i Xbox One. Przy premierze wersje cyfrowa FIFY cebula wyrwie za 100 zł.

Pudelko bedzie trzymac cene do lipca przyszlego roku, dlatego tez oferta srednia.

W Empiku te Xy za 1900 zl z TitanFall to takze wersja cyfrowa ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Różnice pomiędzy PS4 i Xone zawsze będą, kwestia tylko w jaki sposób devi będą "równać" wersje na Xone, czy będą zmniejszać rozdziałkę, a samą grę zostawiać taką samą, czy będą koniecznie dawali 1080p i obcinali efekty i jakość w samej grze.

Powiedział ten, który nie potrafił ogarnąć komend głosowych na konsoli i nie wie, jak obsługiwać Xboxa ;)

Jesteś tak strasznie zaslepiony tym plastikiem że aż mi cię żal, dobrze wiesz że to nie była moja wina tylko M$, bo M$ każe użytkownikom z Irlandii w której była oficjalna premiera zmieniać lokalizację na UK, Ty tego problemu nie miałeś bo nasmarowales wazelinka tyleczek i ustawiles UK/USA, bo wiesz że M$ ma głęboko takich użytkowników jak Ty co za tym idzie premiery w Polsce nie było.

Mocno zapiekło jak widzę.

Nie jestem zaślepiony tym plastikiem, ale nie nauczę Cię czytać ze zrozumieniem niestety. Przeinaczasz dziesiątki rzeczy, bo ktoś uważa, że Xbox One jest lepszy, a mieszkając w Irlandii masz się za pana świata.

Opublikowano

Chyba na głowę upadłeś.

A za ile - przeciez ludzi kupuja kody/konta juz z polowe ceny, skladaja sie zarowno na PS4 jak i Xbox One. Przy premierze wersje cyfrowa FIFY cebula wyrwie za 100 zł.

Pudelko bedzie trzymac cene do lipca przyszlego roku, dlatego tez oferta srednia.

1/3 nie, bo co innego konto cebulowe a co innego zdrapka, ale myślę że za 149zl,zdrapka z Fifa 15 będzie do wyrwania.

Mocno zapiekło jak widzę.

Nie jestem zaślepiony tym plastikiem, ale nie nauczę Cię czytać ze zrozumieniem niestety. Przeinaczasz dziesiątki rzeczy, bo ktoś uważa, że Xbox One jest lepszy, a mieszkając w Irlandii masz się za pana świata.

Kto tu przeinacza pisząc bzdury że nie ogarniam komend głosowych czy obsługi xboxa, tak zapiekło bo nie lubię jak ktoś pisze takie bzdury, nie wiem też co ma mieszkanie w Irlandii do tej dyskusji.
Opublikowano

no to oferta srednia, do PS4 przy premierze w zestawach z Killzonem/Assasinem, FIFA 14 i BF4 dawali zwykle gry pudelkowe, po sprzedazy gier konsola kosztowala 1400 zl.

Wersja z Infamousem, WD i nadchodzacym Destiny to tez wersje z grami pudelkowymi.

Do dziś jestem w szoku, bo jak odliczyć od mojej edycji gracza dodatkowy pad, kamerkę i grę, to faktycznie 1400 zł wychodziło za konsole z padem, super cena :)

Opublikowano

Po prostu wyszlo ze easyego nik nigdy nie lubial :empathy2:

No takiego oszoloma i casuala to się nie dziwię.

Opublikowano

Co sprawia ? Po pierwsze pad ale to tak BTW. Po drugie , z tego co mówił mi kumpel który ma dwie konsole , party w ps4 działa gorzej niż na xbonie. Headset od ps4 to jest chuynia. Microsoft ma dedykowane serwery, na sonce ciągle są jakieś problemy z połączeniem , często zrywa itd.

Kolejny się przybłąkał który swoją wiedze opiera ba twierdzi że wiem lepiej bo mu kumpel mówił :pinch:

No sorry ale jakoś wierze mojemu kumplowi który ma obydwie konsole i gra na nich nie od dzisiaj. Jak Ty masz chuyowych znajomych to współczuję hehe

O ja biedy , jaka szkoda że ja wyrabiam własne zdanie na własnych doświadczeniach w przeciwieństwie do oświeconego Figoss'a który swoją opinie opiera na tym co mu kumple pewnie jeszcze ze szkolnej ławki powiedzą. Oj straszny mój los...

Opublikowano

Co sprawia ? Po pierwsze pad ale to tak BTW. Po drugie , z tego co mówił mi kumpel który ma dwie konsole , party w ps4 działa gorzej niż na xbonie. Headset od ps4 to jest chuynia. Microsoft ma dedykowane serwery, na sonce ciągle są jakieś problemy z połączeniem , często zrywa itd.

Kolejny się przybłąkał który swoją wiedze opiera ba twierdzi że wiem lepiej bo mu kumpel mówił :pinch:
No sorry ale jakoś wierze mojemu kumplowi który ma obydwie konsole i gra na nich nie od dzisiaj. Jak Ty masz chuyowych znajomych to współczuję hehe

O ja biedy , jaka szkoda że ja wyrabiam własne zdanie na własnych doświadczeniach w przeciwieństwie do oświeconego Figoss'a który swoją opinie opiera na tym co mu kumple pewnie jeszcze ze szkolnej ławki powiedzą. Oj straszny mój los...

Oj nie płacz juz tak , po prostu w interesujacych mnie sprawach zasięgam opinii innych, aby mieć jasny przegląd sytuacji. Swoje doświadczenia tez mam, nie bój się tak o to ;-)

Opublikowano

Może i tak tyle że twoje wypowiedzi sugerowały że w całości opierasz się na tym co ci inni powiedzą i niby czemu mam płakać ?chyba jedynie ze śmiechu ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

no to oferta srednia, do PS4 przy premierze w zestawach z Killzonem/Assasinem, FIFA 14 i BF4 dawali zwykle gry pudelkowe, po sprzedazy gier konsola kosztowala 1400 zl.

Wersja z Infamousem, WD i nadchodzacym Destiny to tez wersje z grami pudelkowymi.

No nie ma to jak kupić na premierę PS4 z gierkami i te gierki odsprzedać zostając w sumie z 4 kilogramami plastiku i krzemu bez gier.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

This is living ! 

Opublikowano

Sprzedaj gry, siedź przed TV i szanuj sprzęt 2h dziennie ;)

Opublikowano

No nie ma to jak kupić na premierę PS4 z gierkami i te gierki odsprzedać zostając w sumie z 4 kilogramami plastiku i krzemu bez gier.

Zawsze mozna PS4 uzyc jako grilla.

PicsArt_1392327220705.jpg

Opublikowano

tu raczej chodziło o realny koszt konsoli, ale "kościowa szlachta" jak zwykle po swojemu.

Opublikowano

Dokladnie tak.

Bluber, idz zjedz kalafiorka, albo pyknij sobie w Fifke na najgorszej konsoli ever ^^

Tyle lat grasz juz w ta FIFE, a wciaz wszyscy Ciebie loja.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak samo mocni są agenci co kupią sobie next gena na premierze, przejdą jedną grę, sprzedadzą, potem kupią drugiego next gena, przejdą jedną grę, sprzedadzą, a potem znowu zaczynają proces od początku. Byle tylko przyciąć na każdej takiej akcji 50zł, byle tylko zarobić tą równowartość obiadu z dwoma piwami na mieście. Nikomu w portfel nie zaglądam, ale rozbraja mnie za każdym razem jak widzę taką akcję.

Opublikowano

Tak jak Jaczes przycebulił na PS4 na starcie, to nikt na forumku nie może z nim się równać :P

Opublikowano

Ale w dziale xboxa podnieta nieziemsko bo może do konsoli za 399€ dodadzą Fife i Forze, przyjdzie czas że udlawicie się tą hipokryzja
Opublikowano

Ale w dziale xboxa podnieta nieziemsko bo może do konsoli za 399€ dodadzą Fife i Forze, przyjdzie czas że udlawicie się tą hipokryzja

Co te dwie rzeczy maja wspolnego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.