Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W przypadku Maciomaniaka to nawet zdjęcie ps4 w poniedziałek w zakupach mnie nie zdziwi.

Nie ma drugiej takiej choragiewki.

jak tam granie na PC? czy dalej jesteś betonem, który faworyzuje jeden plastik a nie gry?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W przypadku Maciomaniaka to nawet zdjęcie ps4 w poniedziałek w zakupach mnie nie zdziwi.

Nie ma drugiej takiej choragiewki.

Ale lokomotywa to dobry gość :-D

Czekaj niech matka sie dowie ze nie pisałeś do gimnazjum.

Dobrze, że taki expert jak Ty jest tylko jeden, bo inaczej uciekałbym z tej planety.

Opublikowano

19:00 - główne wystąpienie na PS Experience

tutaj powinien być U4, BB, The Order

plus nowa gra Sony San Diego, nowa gra Jeffa, Emagon (stawiam coś związane z morpheuszem).

Boty juz przyszykowane na pokaz gier, które prezentują poziom nowej generacji, a nie guwna rozmazanego w 900p?

Opublikowano

Order i Bloodborne maja byc na tym Vga pokazywane wiec raczej drugi raz ich na konfie nie beda pokazywac.

Opublikowano

A morpheusz nie jest związany z PS4?

Order i Bloodborne maja byc na tym Vga pokazywane wiec raczej drugi raz ich na konfie nie beda pokazywac.

Wydaje mi się, że trailery na VGA, a na PSE jakaś prezentacja.

Opublikowano

Skonczy sie tak że przez cala konfe beda wspominac historie playstation na koniec pokaza dwa nowe trailery i koniec. A wszyscy developerzy zjezdzaja sie zeby razem pic sake :).

Opublikowano

no Morfeusz to pewnie 21:30 - panel dyskusyjny o wirtualnej rzeczywistości "Nowa era grania"

Order i BB to flagowe tytuły PS4, wiec co najmniej dziwnie by było, gdyby nie pokazano ich na świecie PlayStation

Opublikowano

W przypadku Maciomaniaka to nawet zdjęcie ps4 w poniedziałek w zakupach mnie nie zdziwi.Nie ma drugiej takiej choragiewki.

jak tam granie na PC? czy dalej jesteś betonem, który faworyzuje jeden plastik a nie gry?

PC nikogo, tu rozmowa toczy sie tylko konsol a konsole sa tylko dwie słuszne PS4 i WiiU
Opublikowano

Uhu, skonczyla sie linia obrony nowymi grami wiec teraz bedzie "morfeusz !!!!!!!" - ale to dla mnie taka sama padaka jak kinect, VR i 99% gier stworzone z mysla o tej technologii mozna sobie wsadzic tam gdzie slonce nie swieci.

EMAGON - NOGAME :banderas:

No co by nie mowic, szacuneczek do Sony za samokrytyke i umiejetnosc przyznania sie do porazki, co prawda troche podtekstem to zrobili, ale niemniej jednak sie przyznali :kaz:

Tyla hajpowania i bedzie taki niewypal, podejrzewam ze mina przecietnego klapa po zobaczeniu tej rozpiski byla taka:

now-wait-a-minute-o.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai - dzieki za czapke, rozdałem póki co 8+

ok edit :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Bo CW synu.

PS. nie wszystkie, wiekszosc na PC ogrywam w glorjus 1080p/60fps :master:

Dobra znudzilo mi sie kopanie lezacego, pora pograc w cos na moim boskim plejstejszonie

ibzG4p2WboFlCL.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
ESeJ0ke.png

Cieszmy się kochac boty, bo weekendu nie przetrwa żaden.

Opublikowano

PC nikogo, tu rozmowa toczy sie tylko konsol a konsole sa tylko dwie słuszne PS4 i WiiU

aha, czyli sam przyznajesz że jesteś betonem i bardziej cenisz plastik niż gry  :empathy:

Opublikowano

Bansai przyjechac do Sosnowca na jakies piwko lub na balety do kaszmiru po weekendzie bys sie wyplakal na silnym ramieniu barona ?

Opublikowano

O ragusa widac w temacie, wreszcie wrocil zza swiatow !

@Yeti

[cw off]To jakies potwierdzone info czy jakis krzykacz na twitterze chce zwiekszysc odslony swojego profilu ?[/cw off]

Bansai przyjechac do Sosnowca na jakies piwko lub na balety do kaszmiru po weekendzie bys sie wyplakal na silnym ramieniu barona ?

Wpadnijcie razem z Mendrkiem :P

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai tylko troluje, 3/4 czasu z konsolą spędza z PS4, bo po godzinie gry z xone łapią go mdłości od tego guwan rozmazanego.

Opublikowano

Kilka pytań, bo chcę się wczuć w temat, a nie chce mi się czytać miliona zaległych stron:

1. Czy była beka z Halo MCC? Zieloni próbowali jakoś to bronić?

2. Czy ktoś wspomniał o tym, że WiiU dostało kolejne EKSY POWYŻEJ 80?

3. Tasowanie przed zapowiedziami Sony jest uskuteczniane?

Serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

@Yeti

[cw off]To jakies potwierdzone info czy jakis krzykacz na twitterze chce zwiekszysc odslony swojego profilu ?[/cw off]

Gdyby było potwierdzone, to bym wrzucił do tematu o targach, a nie do cw ;)

Opublikowano

Kilka pytań, bo chcę się wczuć w temat, a nie chce mi się czytać miliona zaległych stron:

Serdecznie pozdrawiam.

2xTak

Chyba tak

3x Tak

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Serdecznie pozdrawiam.

1. Była, teraz jest beka z Kidnappy

2. Chyba tak

3. W każdym temacie.

Opublikowano

Była, i była jeszcze z tego

UKfHYEZ.gif

B2rbzbWCAAEint9.jpg

B2rcWIpCMAAzlu5.jpg

Ominęło cię tylllllllllleeeeeeeeee beki, tyle skopanych, ośmieszonych i wdeptanych w ziemie botów. Kolejny KO juz jutro wieczorem. :kaz:

Opublikowano

Tak, ja też wchodzę na neogafa.

Opublikowano

Bardzo. Wieczorem skrobnę kilka słów w odpowiednim temacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.