Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ESeJ0ke.png

Cieszmy się kochac boty, bo weekendu nie przetrwa żaden.

Czekam głównie na trailer Uncharted właśnie, a to już niedługo, zaraz, za chwilę :dance:

Opublikowano

Jesli 31 godzin to dla klapow chwila to nic dziwnego ze nie przeszkadza im czekanie na gry :Coolface:

Opublikowano

ja jestem rozdarty przed weekendem - racjonalna czesc mnie wie zeby sie nie napalac bo z reguly to sie konczy zawodem, druga marzy by sony wyciaglo takie megatony (wkoncu to 20lecie marki i nigdy w jednym miejscu nie bylo tylu gosci) ze w poniedzialek boty beda wstydzily sie tu pisac i beda usuwac konta i zakladac altery wielbiace playstation

Opublikowano

ja jestem rozdarty przed weekendem - racjonalna czesc mnie wie zeby sie nie napalac bo z reguly to sie konczy zawodem, druga marzy by sony wyciaglo takie megatony (wkoncu to 20lecie marki i nigdy w jednym miejscu nie bylo tylu gosci) ze w poniedzialek boty beda wstydzily sie tu pisac i beda usuwac konta i zakladac altery wielbiace playstation

już od kilku lat przed każdą konfą Sony macie te mokre sny  :cray:

jeszcze wam się nie znudziło?  :teehee:

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

mi nie chodzi tyle o nowe niezapowiedziane ale udowodnienie,ze te obecne to sa megatony - umowmy sie taki order ma mega duzo do udowodnienia, until down tez jawil mi sie dotyczhas jako crap na 6/10, a taki tearaway by nie okazal sie chamskim portem z vity. Chce tez jakis amazing pokazow ratcheta, uncharted4, rime czy no man's sky, ktore udowodnia, ze to beda kandydatki do gier roku

Opublikowano

Mam nadzieję, że mikołajki się dobrze zakończą i na konfie coś będzie ciekawego... Bo, aż mam zamiar się szarpnąć na pizze,  żeby "przyjemnie" ją obejrzeć  :frog:

Opublikowano

Grzejecie się jak mohery na boże ciało. "-Kamil, idziesz na miasto? -Nie, jest konfa sONY! Zapodadzą nowe obrazki i minutowe filmiki ze zmienną pogoda w drajvklubie. Potem pomasakruje botki na forumku."

Opublikowano

Kilka pytań, bo chcę się wczuć w temat, a nie chce mi się czytać miliona zaległych stron:

1. Czy była beka z Halo MCC? Zieloni próbowali jakoś to bronić?

2. Czy ktoś wspomniał o tym, że WiiU dostało kolejne EKSY POWYŻEJ 80?

3. Tasowanie przed zapowiedziami Sony jest uskuteczniane?

Serdecznie pozdrawiam.

fajniejsze były codzienne kompromitacje każdego klapka z osobna typu Observer czy kidnappa (bo z YETI to beka jest że tak powiem trwała z każdym dniem, kiedy wciąż nie ograł np. Demon's Souls i inFamous SS)

Opublikowano

bo z YETI to beka jest że tak powiem trwała z każdym dniem, kiedy wciąż nie ograł np. Demon's Souls i inFamous SS)

Wczoraj padł Manewater, dziś może znajdę trochę czasu to pęknie kolejny świat, a po przejściu DS zabieram się za pedała w rurkach, który już czeka na dysku. Jak już ogram te gry, to możesz się śmiać, że nie grałem w symulator kozy na platformie dla złodzieju gimnazjalnych.

Opublikowano

ooo SF5 ex to by byla mega tona patrzac na to jak seria jest popularna ale jakos w to nie wierze

Opublikowano

Myspałem ze to plota a tu już oficjalnie, Hahahahahahaha boty boty

Opublikowano

A ja DMC 5.

Robi się, robi. :banderas:

Opublikowano

Street Fighter 5 exem na PS4. Więcej na PSExperience.

Exem na PS4 aż do E3, kiedy pojawi się info, że to multiplatforma. Trudno, żeby na PSExperience nie próbowali lansować tego tytułu jako ex, biorąc pod uwagę, że nie nadchodzi zbyt wiele exów na PS4 i jakoś muszą się ratować. Tonący brzytwy się chwyta!

Gierka wychodzi też na PC, więc kwestią czasu jest zapowiedzenie wersji na XBone, oczywiście na PSExperience tego nie będą mówić, bo posypano capcomowi hajs za milczenie :fsg:.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Exem na PS4 aż do E3, kiedy pojawi się info, że to multiplatforma. Trudno, żeby na PSExperience nie próbowali lansować tego tytułu jako ex, biorąc pod uwagę, że nie nadchodzi zbyt wiele exów na PS4 i jakoś muszą się ratować. Tonący brzytwy się chwyta!

Nawet się zaśmiałem :kaz:

Opublikowano

Etap 1: zaprzeczenie.

Opublikowano

Jest tez na PC wiec ogram sobie na moim tablecie Microsoft Surface 3  :banderas:

Opublikowano

SFV będzie exem na PS4, ale już SSF na pewno wyjdzie i na łoniaka.

Opublikowano

Etap 1: zaprzeczenie.

Ale po co miałbym bronić Xboksa? Dzięki poradom kidnappy wziąłem kredycik w providencie i mam zarówno PS4 jak i XBone.

Po prostu zrzucam bomby prawdy. Skoro wychodzi też na PC, wyjdzie również na Boniacza, z którym Capcom zawsze dobrze żył.

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.