Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Buahahaha EX NA PS4 I PC A KLAPY PODNIETA JAKBY DOSTALI GTA VI TYLKO NA PS4 :yao:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Daigo's comeback powinno rozpoczynać każdego Street Fighter'a. :banderas: Pamiętam jeszcze to - mniej znane, ale świetne:

Opublikowano

SFV? (pipi)AAAA TAK

Opublikowano

Nie znam ani 1 osoby, która kupiła SFIV więc taka tania exowość była w zasięgu Sony.

To wlasnie pokazuje w jakich januszowych kręgach gamingu obraca sie bociarnia

Teraz bedzie fala: SF? "A komu to poczebne"?

:D

No zapomniałam wspomnieć, że sama posiadam SFIV na 3DS i blachę i podoba mi się ta gra od czasów gdy oglądałam grających w SF1 na Amidze na giełdzie komputerowej. Ale jednak polskie Janusze pogrzebali ten tytuł bardzo dawno temu.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

juz paru uzytkownikow ps4 napisalo, ze to nie prawdziwy ex bo jest tez na pc - a co robia te zaklamane smieszne botki - jak zahipnotyzowane rycza jak dzieci z przedszkola "ze podwojne standardy bo to nie ex"

powtorze (pipi)a jeszcze raz w imieniu niebieskiej szlachty - z racji, ze to na pc to nie jest to ex, ale wy go ogracie tylko na youtubie na tym waszym szrocie, do tego najlepszy pad do bijatyk wsrod konsol - tylko na playstation, no ale wiadomo zaraz sie zacznie pisanie ze SF skonczylo sie po drugiej czesci na amidze

Opublikowano

SF jest za trudny dla przeciętnego grajka. Ja osobiście nie grywam w bijatyki 2D , wole Tekkena ( Do Tekkena 5 DR / T6 kupa )

Opublikowano

Czasowy konsolowy ex. Jak będę chciał zagrać to kupie na PC (arcade stick jest :) ), ale SF nigdy mnie nie kręcił za bardzo. Tak czy inaczej Sony coraz bardziej przypomina MS ;)

Opublikowano

Oczywiscie ze nie ex ale sama zapowiedz że tylko na ps4 na konsolach to juz spore wydarzenie. Szkoda ze wycieklo.

Opublikowano

Mówisz xbot myślisz podwójne standardy.  :reggie:

Opublikowano

gdzie napisali ze czasowy?

Opublikowano

This is waiting.

Opublikowano

NFS Underground ma być na TGA podobno.

Ciekawy kawałek leaku:

" I also forgot to add, EA is now jumping on the whole Frame rate craze and the game will run at 60 fps on all systems although the Ps4 and Xbone version are a pain in the ass to make it run well, the trailer we will show will look slightly better than the endgame, 900p on PS4 and 720p on xbone, altough the xbone version is struggling to stay at 60 and MS is pressuring us to lower the Ps4 version to 720p too, EA will probably make that call, so if they say it runs at 1080p 60 fps, its damage control"

Opublikowano

Ciekawy kawałek leaku:

" I also forgot to add, EA is now jumping on the whole Frame rate craze and the game will run at 60 fps on all systems although the Ps4 and Xbone version are a pain in the ass to make it run well, the trailer we will show will look slightly better than the endgame, 900p on PS4 and 720p on xbone, altough the xbone version is struggling to stay at 60 and MS is pressuring us to lower the Ps4 version to 720p too, EA will probably make that call, so if they say it runs at 1080p 60 fps, its damage control"

:banderas:

Konsole jakie ścierwo xD. Dobrze mieć porządnego PC.

Opublikowano

juz paru uzytkownikow ps4 napisalo, ze to nie prawdziwy ex bo jest tez na pc - a co robia te zaklamane smieszne botki - jak zahipnotyzowane rycza jak dzieci z przedszkola "ze podwojne standardy bo to nie ex"

powtorze (pipi)a jeszcze raz w imieniu niebieskiej szlachty - z racji, ze to na pc to nie jest to ex, ale wy go ogracie tylko na youtubie na tym waszym szrocie, do tego najlepszy pad do bijatyk wsrod konsol - tylko na playstation, no ale wiadomo zaraz sie zacznie pisanie ze SF skonczylo sie po drugiej czesci na amidze

Beka z was i tyle, piania, że xbox to jest konsola do trzech eksów a reszta na PC a nagle teraz no my mówimy, że to nie pełny ex, ale jednak duże wydarzenie. Ficek ten brak gier ekskluzywnych gier na vite już ci siadł na mózg srogo

Z ciekawości rzuciłem okiem na profile psn baronów, z wszystkich czołowych klapów tylko figaro grał w SF IV a Ficek jaranko uskutecznia a grał tylko w SFxTekken więc no typowo dla klapów, gify wrzucicie a potem nikt tego nie kupi.

:kaz:

Opublikowano

Ciekawy kawałek leaku:

:banderas:

Konsole jakie ścierwo xD. Dobrze mieć porządnego PC.

Ku,rwa jak tu sie nie zgodzić? M$ jaki rak branży ja pyerdolę to sie zawsze mówiło ale tutaj napisane to jest czarno na białym :(

MS is pressuring us to lower the Ps4 version to 720p too - wbijcie sobie boty do czoła z kim sie zadajecie

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

WxIjJBj.png

Aktualizacja Listy Prawdy na 2015

Order 1886

Bloodborne

Wild

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

Tomorror Children

Street Fighter V

:shotgun:

Aktualizacja jutro późnym wieczorem.

PS. Co do tego newsa o NFS, kolejny dowód na to jakie guwno wydał microsoft, niech giną jak najszybciej, wyjdzie nam to na dobre.

U botów w głowie, oprócz bólu dupy,

Edytowane przez YETI

Opublikowano

zle szukales cwaniaczku bo okok SFvsT mialem (i kupilem a nie jak wymieniona gra wpadla z plusa na vite) tez na ps3: marvel vs capcom 2 i ta odnowiona wersje street fightera 2, niestety obie nie mialy pucharkow  :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz:

Opublikowano

Ja grałem w SF IV , co prawda tylko online ale zawsze

Az sprawdziłem , 35% trofików ale zawsze to cos

Edytowane przez Welna

Opublikowano

550gs w sf IV i 120 godzin. A wy jak tam? Fabuła zrobiona?

Opublikowano

Ten leak smierdzi mi flamebaitem ostrym, jeszcze brakowalo tylko tekstu oddzial PMC MSu nadzoruje ich siedzibe 24/7.

Yeti dopisal nowego "EXa" do listy prawdy, nie wiem tez co tam hellblade robi i tabun gier ktore sa/wyjda na PC, no ale to botki majo podwojne standardy, tak Ficus, tak XDDDD

Utylizowalbym taka hipokryzje :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun: :shotgun:

Opublikowano

o tym ze na psp ogrywalem street fighter 3 alpha max itp juz moze lepiej nie bede wspominac by nie pograzyc Blubera, no ale oczywiscie beka bo na ps3 nie ogralem SF4 bo zamiast tego wolalem kupic MK9 bo wolalem grac na zywo kanapowo z kumplami, a oni wola o wiele bardziej przystepnego MK niz mega skillowego SF (choc nawiasem mowiac po czasie tez mi sie spodobala dostepneosc tego nowego MK)

Ten leak smierdzi mi flamebaitem ostrym, jeszcze brakowalo tylko tekstu oddzial PMC MSu nadzoruje ich siedzibe 24/7.

Yeti dopisal nowego "EXa" do listy prawdy, nie wiem tez co tam hellblade robi i tabun gier ktore sa/wyjda na PC, no ale to botki majo podwojne standardy, tak Ficus, tak XDDDD

Bansai jakie plany na weekend, wyjezdzasz gdzies?

2346db3c15b2.jpg

Opublikowano

O co ci chodzi, to jest forum konsole, więc nikt nie bierze pod uwage wersji na pc, jeżeli tak, to w dziale xone zostałoby kilka gier. Ustalmy, Ryse, DR3, Below, Ori, czy Spark, to eksy czy nie? Jeżeli nie to niech moderacja przenosi te tematy do działu multiplatformy.

Moje zdanie jest takie, że są to eksy konsolowe, bo to forum konsolowe.

Ale widzę, że ból dupy już jest, a to dopiero początek :))))))))))))))

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No powiem Ci ze jeśli tak nie jest, jesli naprawdę MS ciśnie za kasę devów do obniżania jakości wizualnej multiplatform to jedynym wyjściem z tej sytuacji jest zrobienie przez Was flashmoba, gdzie wszyscy razem w jednej minucie na rynku w Warszawie stolicy Polski rzucacie żydboksy na stos i spalanie wszystkiego spod znaku zielonego ku,restwa

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Teraz jaki demage control xD wolałem MK 9 niż SF IV ,  ALE JARANKO SF V USKUTECZNIONE

Opublikowano

Haha, jak obraca kota ogonem, klasyczny Ficus :sorcerer:

Sosnowiec rzondzi !

@YETI

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.