Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie czaje tego albo będzie mega wysyp tytułów w weekend albo wtf z tym EMAGON :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bylem pierwszy :P zawsze ps4 pierwsze nad xbonem

Opublikowano

nie czaje tego albo będzie mega wysyp tytułów w weekend albo wtf z tym EMAGON :D

Fanek ostatnia linia obrony, nadzieja ciagle sie tli :reggie:

Bedzie konfa 1,5h wspominek, a potem gameplay z 1 niezapowiedzianej gry. Oto wasze 20lecie plejstejszyn.

Opublikowano

Jak myslicie, co bedzie w gorszym stanie po premierze SFV? PSN czy Dual Shock4?  :yao:

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie gameplay U4, bo jak nie to (pipi)a będzie beka w uj.

Opublikowano

Tworcy Kingdom Hearts3 na twicie pisza, ze nie moga doczekac sie weekendu....wrrrrrrr

Opublikowano

Był jakiś trailer SFV? Ktoś w statusach wrzucał, ale już nie bangla.

Opublikowano

sony zrzuca bomby, najpierw SFV, potem EMAGON

jedno nie ex, drugie to nawet nie gra ale chuy tam kolejne gwozdzie do trumny xboxa xDDD

Opublikowano

wiekszy ex z SFV niz z nowego Tomb Raidera :sir:

Opublikowano

gameplay z U4 będzie for sure, był wpis na główym twiterze PlayStation tydzień temu

fragment z gry, nie trailer, dodatkowo można było rozumieć to dwuznacznie "jak wersja grywalna dla ludzi"  - coś w rodzaju alphy BB na stoiskach

ale to nie jest pewne

ee nie popsujecie mi dobrego nastroju w ten weekend :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek (pipi)a to bylo fanowskie konto, wracaj lepiej grac w drivecluba

Opublikowano

Boty były przekonane że nie będzie żadnej megatony, same indyki itd, a jak wychodzi SF 5, to dla nich wciąż za mało xD a konfa się jeszcze ku.rwa nie zaczęła xDDDDD

TEN BÓL CZTERECH LITER, PYCHOTKA, MNIAM MNIAM

Opublikowano

:yao:

Opublikowano

gameplay z U4 będzie for sure, był wpis na główym twiterze PlayStation tydzień temu

fragment z gry, nie trailer, dodatkowo można było rozumieć to dwuznacznie "jak wersja grywalna dla ludzi"  - coś w rodzaju alphy BB na stoiskach

ale to nie jest pewne

ee nie popsujecie mi dobrego nastroju w ten weekend :D

Piszesz o tym Playstation Germany, które jest fake kontem?

Opublikowano

Ficus - znalazłbym to, ale jestem w pracy

nie, nie PlayStation Germany

Ficus - tak jak Twoje wpisy o texturach drogi DriveClub 3 dni przed premierą :P :P

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

:yao:

jeszcze sie kiedys wyrobi chlopak, dalej wierze :P :P

Opublikowano

Huh, ciesze się, ze Ficus zachowuje resztki rozsadku.

Ja ogolem podziwiam Fanka, od psxa gral na pececie, teraz kupil ps4 w momencie, gdy sony ma najbardziej wy(pipi)ane na graczy od 20lat i jest najwiekszym rycerzem plejstejszyn grajac w wykastrowanego drajwkluba.

Podziwiam, serio. Powinni go wybrac na jakiegos papieza playstation czy cos.

Opublikowano

SFV oczywiście nie ex, a za jakieś dwa miesiące będą trzepać do Ori z okrzykiem "tylko xbox". Nie nudzi was to jeszcze?

Boty, nie martwcie się - na Guilty Geara dostaliście drugi sezon KI, to na premierę SFV może się z trzecim wyrobią :yao:

Opublikowano

btw ciekawe czy wzorem ps2 wiekszosc japonii bedzie miec wy.(pipi)ane na xboxa - deep down, persona5, sf5, kojima i jego fox engine - jest coraz ciekawiej, wtedy to sony nawet nie musialo dealow zaklepywac, po prostu tworzono gry z ominieciem amerykanskiej konsoli, ciekawe czy wrocimy do tego trendu

Opublikowano

Sezon 2gi ma o 7 pp wieksza srednia od sezonu 1, jak tempo wzrostu zostanie zachowane to bijatyka na 89% juz wkrotce tylko na xbox one :reggie:

Opublikowano
Emagon’s anagram is “No Game”, which I believe refers to certain Xbox One fans who have been trolling gaming forums. We all know these types of fans, the ones that come onto the forums or any article regarding the PlayStation 4 (PS4) or Xbox One and say that the opposing console has “no games coming out” or for example, “the PS4/ Xbox One has no games to play”. These fans, which are on both sides of the console war, are but a vocal minority. However, it is my belief that Emagon is just a codename of a project that cleverly taunts the Xbox One.

Wlasnie w takim smutnym swiecie zyja klapy  :yao:

Opublikowano

SFV oczywiście nie ex, a za jakieś dwa miesiące będą trzepać do Ori z okrzykiem "tylko xbox". Nie nudzi was to jeszcze?

Boty, nie martwcie się - na Guilty Geara dostaliście drugi sezon KI, to na premierę SFV może się z trzecim wyrobią :yao:

W pierwszym poście CW powinno być wytłumaczone, co jest exem, a co nie jest ;)

Opublikowano

Bluber, Maciomaniak i Daddy vs waldus i jeden filmik Yetiego xD Coś ci nie wyszło ;] Czołowe klapy jeszcze gorzej wypadają. Forum opanowane przez klapy, a tak słabo temat się rozwija.

EDIT:

PS2 wygrywa z PSX'em ? xD Jaki wstyd.

PESy, SSXy, Burnouty, MGSy, DQ8, VP2, Xenosaga, GTA 3, VC, SA, Amplitude, DMC3, Onimushe, Tk5, Fatal Frame 2, Forbidden Siren, Okami, trylogie Jak, Ratchet, Sly.

Masz jakiś problem synek? taknie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.