Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Rany, klapy to w necie tłumaczą, że Microsoft sprowokował Sony do takiego działania :blink: :facepalmz:

A co, miałeś nadzieję, że Sony będzie grzecznie stać z boku i patrzeć, jak m$ wykupuje na własność kolejne multiplatformy? Nie Sony ten trend zaczęło. Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie.

Przy okazji podziękujmy mikrym i miękkim za przywleczenie na konsole grania po sieci. Dwa dni temu sequel Red Dead Redemption skupiony na kooperacji, a dzisiaj plotki o Dragon's Dogma Online.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Rany, klapy to w necie tłumaczą, że Microsoft sprowokował Sony do takiego działania :blink: :facepalmz:

A co, miałeś nadzieję, że Sony będzie grzecznie stać z boku i patrzeć, jak m$ wykupuje na własność kolejne multiplatformy? Nie Sony ten trend zaczęło. Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie.

Przy okazji podziękujmy mikrym i miękkim za przywleczenie na konsole grania po sieci. Dwa dni temu sequel Red Dead Redemption skupiony na kooperacji, a dzisiaj plotki o Dragon's Dogma Online.

Kolega widzę nowy, aż folijka szeleści. Na Dreamcaście w Phantasy Star Online nie grał, na PS2 też nie, prawda?

Microsoftowi można podziękować za to, że chociaż ogarnął usługę sieciową tak, że ma to wszystko ręce i nogi - konkurencja do dziś tego nie potrafi.

Opublikowano

Moja teoria dlaczego Street Fighter V będzie exem:

Capcom ma coś takiego jak capcom cup(liga street fightera).Być może planują zrobić ją na większą skalę razem przy współpracy z SONY i stąd ta ekskluzywność. Wersja na pc to pewnie taka ciekawostka zrobiona z racji tego,że port wymaga mało pracy.

IMO bitki powinny być ekskluzywne,bo dużo osób odbija się od online po kilku w(pipi)ach i nie ma nic gorszego niż rozbicie ogarniętych graczy między kilkoma platformami jak np. w SF4.

Opublikowano

Tak po co komu dopracowany multiplayer na lata, wazne, ze mamy singiel na 7 godzin xD Lem aktualnie jeden z gorszych klapow w temacie.

Opublikowano

W końcu z gejonly. :reggie:

Opublikowano

Kolega widzę nowy, aż folijka szeleści. Na Dreamcaście w Phantasy Star Online nie grał, na PS2 też nie, prawda?

Microsoftowi można podziękować za to, że chociaż ogarnął usługę sieciową tak, że ma to wszystko ręce i nogi - konkurencja do dziś tego nie potrafi.

:daddy:

ależ lemansky został wdeptany, pewnie nie ma pojecia co to bo ps3 było pierwszą konsolą

networkadapter.jpg

partyjek w socoma też pewnie nie pamieta

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co do Street Fightera V - według kidnappy aka "trollowalem" to nie ex, bo będzie na PC. Ale z drugiej strony zdaje mi się, że skoro będzie na PC to trafi też na Xone.

Tak Macio, aka "grałem w PGRY, ale nie mam ich na gamercardzie, bo to było na starym koncie, do którego hasła nie pamiętam" SFV to nie ex.

Opublikowano

Co do Street Fightera V - według kidnappy aka "trollowalem" to nie ex, bo będzie na PC. Ale z drugiej strony zdaje mi się, że skoro będzie na PC to trafi też na Xone.

Tak Macio, aka "grałem w PGRY, ale nie mam ich na gamercardzie, bo to było na starym koncie, do którego hasła nie pamiętam" SFV to nie ex.

No co może trollował?

Opublikowano

:daddy:

ależ lemansky został wdeptany, pewnie nie ma pojecia co to bo ps3 było pierwszą konsolą

networkadapter.jpg

partyjek w socoma też pewnie nie pamietam

W sumie w Polsce networkadapter.jpg kojarzy się raczej z reklamami w gazetach, ewentualnie odpalaniem piratów z dysku twardego.

Opublikowano

Tylko mnie bawi jak w analogicznej sytuacji z TR klapki dostały wścieklizny spamując jednocześnie temat o grze, a w przypadku SFV boty przeszły nad tym praktycznie do porządku dziennego? :P

#wyższakulturakonsolowości

Opublikowano

No gier, który mialy online to pamietam wlasnie Socoma, Killzone coś miał i chyba jakieś wyscigi. W socoma się grało ku.rwa jaka frajda była jak plejkę udało się połączyć z netem :obama: a potem już mega super standard xbox live :banderas: a klapy będą pieprzyć coś o zabiciu grania kanapowego czy online syf, szkoda, że nieogarniają iż granie online już od dawna było na PC i gimbaza ciorająca w Medal of Honor AA albo CS 1.6 była jeszcze przed premierą xboxa360.

No, ale co się dziwić ludziom, którzy party chat i luksus voice chata poznali dopiero na PS4 :frog:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tylko mnie bawi jak w analogicznej sytuacji z TR klapki dostały wścieklizny spamując jednocześnie temat o grze, a w przypadku SFV boty przeszły nad tym praktycznie do porządku dziennego? :P

No niestety Baroni kochają grać, xbotów gierki obchodzą tyle co nic wiec u nich zero emocji

A tym bardziej o pro gierkę nie-dla-januszy

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

to proste, TR był z ps zawsze od 1996, a SF na sprzęcie Sony jest w swoim naturalnym środowisku. w końcu dual shock jest najlepszym padem do bijatyk, co potwierdził nawet naczelny seba x-boxa alias Bolek z Cyfrologa.  :lapka: 

Opublikowano

to proste, TR był z ps zawsze od 1996, a SF na sprzęcie Sony jest w swoim naturalnym środowisku. w końcu dual shock jest najlepszym padem do bijatyk, co potwierdził nawet naczelny seba x-boxa alias Bolek z Cyfrologa.  :lapka: 

Ta, wersje na Sege Saturn czy PC to co?

Opublikowano

a to taki szczegół :sleep: wiadomo o co chodzi - ten sam układ krzyżaka do klawiszy po prawej najlepszy do bijatyk (moja trauma z TTT2 na 360-tce to przykład idealny)

njCDs.png

psx.jpg

Opublikowano

Ale co wy mi wymieniacie jakieś pojedyncze gierki z online? Fakty są takie, że dzięki m$, live i zburgeryzowanej dzieciarni online wciskają wszędzie gdzie się da i tam gdzie się nie da również - na siłę. Nastały takie smutne czasy, kiedy każda gra dla tego plebsu musi mieć multi, a jak już jakimś cudem plebs gra w najlepszego i najbardziej klimatycznego singla, to musi mieć przynajmniej cross-game chat, żeby mógł drzeć japy z resztą plebsu w party.

I tak, wolę przez 50 godzin grać w świetnego singla w RDR niż przez 500 strzelać się po sieci z jakimiś łosiami. Jak ktoś szuka dopracowanego multi na lata, to niech zostanie przy blasze - fumfli do kontera znajdzie zawsze.

Opublikowano

Ta, wersje na Sege Saturn czy PC to co?

dzie ja napisałem że wersja na psx była pierwsza or something. uspokój się.  :dog:

jak szukają luk. xDDDD

Opublikowano

O ktorej ma byc ta relacja z masakry xbone?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Ale co wy mi wymieniacie jakieś pojedyncze gierki z online? Fakty są takie, że dzięki m$, live i zburgeryzowanej dzieciarni online wciskają wszędzie gdzie się da i tam gdzie się nie da również - na siłę. Nastały takie smutne czasy, kiedy każda gra dla tego plebsu musi mieć multi, a jak już jakimś cudem plebs gra w najlepszego i najbardziej klimatycznego singla, to musi mieć przynajmniej cross-game chat, żeby mógł drzeć japy z resztą plebsu w party.

I tak, wolę przez 50 godzin grać w świetnego singla w RDR niż przez 500 strzelać się po sieci z jakimiś łosiami. Jak ktoś szuka dopracowanego multi na lata, to niech zostanie przy blasze - fumfli do kontera znajdzie zawsze.

na  gejonly już nie masz do kogo pisać że musiałeś tutaj przyleźć? miras i juras nie wystarczają?

Opublikowano

O ktorej ma byc ta relacja z masakry xbone?

dziś o 3 w nocy czasu pl, ale to tylko wstep przed jutrem

Opublikowano

lol gameonly xD...

prosze Cie Mazz, nic dziwnego ze tutaj wola pisac, przeciez GO to jest:

Desert.gif

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.