Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Każda gra, która będzie exem na ten sprzęt, zostanie przez klapów wywindowana do miana legendarnej niemal.

Ta, szczegolnie pamietam jednego co uwazal Knacka za jedna z najlepszych platformowek

No właśnie, cieszy mnie, że się zgadzamy :)

Dla miłośników liczb:

Xbox One Sold Over 720K Black Friday Week in the US, Sets Black Friday Record

Microsoft has done everything it could to win this holiday in the US with a $50 price cut on all SKUs and bundles for the Xbox One. Some retailers even had bundles selling for as low as $329.

The Xbox One manged to sell 721,569 units Black Friday week in the US for the week ending November 29, according to VGChartz. That makes it the bestselling console for the week in the US, outselling its main rivals the PlayStation 4 and Wii U.

The Xbox One sales for Black Friday week have set a new record in the US. The console sold more units in its second Black Friday week than any other console in history. It is also one of the bestselling consoles in history on Black Friday week in the US.

To compare, the Wii sold 383,499 units in its second Black Friday week back in 2007 and is nearly on par with what the Wii sold in its peak year in 2008. That year the Wii sold 766,179 units Black Friday week.

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zresztą dobrze wszyscy wiecie, że i owszem, może i SF V bedzie eksem dla PS4 na konsolach, ale...

SF V Ultimate Definitive Ultra Asscracking Edition już niekoniecznie :dog:

Opublikowano

uhuhuhuhuhuhu PANOWIE 1900. STRONA TEMATU I IDZIE BOMBA

czy ktoś z Was w ogóle śledzi co się teraz dzieje na necie?

2vnhzrd.jpg

ale będzie beka jak się okaże, że przez słabą kondycję finansową xboxowej dywizji MSu, Lionhead przytuli się do Sony. Przecież z tego co wiem (poprawcie mnie jeśli się mylę) już były takie akcje z Square i wszyscy pamiętamy jak to się skończyło - bankructwem

O ja yebie czyżbyśmy na jutro mieli naprawdę serwowaną megatonę?

:banderas:

Opublikowano

Yebie mnie to czy się przyłączy czy nie, ja tylko chcę fajnych gier.

Opublikowano

Coś mi się nie chce wierzyć...

Opublikowano

Coś mi się nie chce wierzyć...

kuhwa nie wiem informacje pęcznieją jak poyebane, chwilę temu było to na gafie w xbox thread teraz nie ma całego posta

jezu ale będzie rozkur,wianie botków na 20lecie 

Opublikowano

przykro mi to stwierdzać, ale rzeczywiscie coś jest na rzeczy, znaleziony screeny z strony xboxa, ale info juz jest usuniete i cięzko się dokopac do sensownych informacji niestety pewnie przez długi czas developingu lionhead, ich rozczeniowa polityka oraz gigantyczne długi stworzone jeszcze za czasów Petera Molyneux spowodowaly pewnie ten ruch szefowstwa MS i chyba chcą wyprzedać akcje.  Cóż pewnie teraz seria Fable bedzie goty a Fable Legends nie bedzie wygladalo jak darmowe mmo

11WpSeE.png

Opublikowano

chodza plotki ze kazdy prawdziwy bot dzis poszedl do kosciola na roraty i nawet zostal po mszy, - modla sie, pisza listy do papieza zeby po weekendzie okazalo sie ze sony mialo do pokazania tylko SFV i Emagon

JEST PIEKNIE A BEKA Z BOTOW Z MINUTE NA MINUTE ROSNIE, nad ranem bomby z VGA, a potem atomowki na Mittingu Sony

Opublikowano

fable legends nigdy nie szanowalem i nie bede szanowal nawet na nadkonsoli, a główna seria to średniaki 7/10

Opublikowano

Ciekawie się robi. Ale nie zmieni to sytuacji że legend zapowiada się na crapa.

Opublikowano

Street Fighter 5 exem na PS4. Więcej na PSExperience.

Exem na PS4 aż do E3, kiedy pojawi się info, że to multiplatforma. Trudno, żeby na PSExperience nie próbowali lansować tego tytułu jako ex, biorąc pod uwagę, że nie nadchodzi zbyt wiele exów na PS4 i jakoś muszą się ratować. Tonący brzytwy się chwyta!

Gierka wychodzi też na PC, więc kwestią czasu jest zapowiedzenie wersji na XBone, oczywiście na PSExperience tego nie będą mówić, bo posypano capcomowi hajs za milczenie :fsg:.

Długo nie trzeba było czekać aż ktoś rozgarnięty naprowadzi na właściwy tor niedoświadczonego kolegę, co cieszy, ale jak widać po tym bełkocie jaki w tym temacie później spłynął wy naprawdę wierzycie, że SFV nie wyjdzie na XO. Co za banda naiwnych lemingów xDDDDD

Taki z niego ex jak z choćby Diablo 3, nic was widzę ta zeszłoroczna kpina nie nauczyła, ale czego się spodziewać...

Cała światowa scena SF kupi dla tej gry PS4, nie będzie podziałów jak w przypadku IV części. Mądry ruch Capcom :)

Tak się składa, że światowa scena grała na X360, a SF4 na najbardziej prestiżowym turnieju bijatyk czyli EVO rozgrywany był na sprzęcie M$ więc o jakim podziale mowa? W roku 2009 grałem w SF4 na X360, w 2014 na PS3 stąd w pełni rozumiem wyżej wymienioną sytuację. 90% z was SF4 widziała co najwyżej na youtubie o zagraniu czy kupnie nawet nie pomyślała, a teraz srają po nogach bo SFV i do tego "ex", zagracie ze 2 walki jak wam w plusie dadzą.

Chciałbym zobaczyć wasze głupie miny gdy wyjdzie jaki to z SFV ex. Jeśli macie poniżej 20 lat mogę to jeszcze zrozumieć, brak doświadczenia, ale powyżej to już się trzeba nad sobą zastanowić.

Opublikowano

Fable zawsze szanowałem, dokładnie to pierwsze dwie części. Trójka i to dziwactwo to gów.na obes.rane.

Opublikowano

HYPEEEEEEEEEEEEEEEEE

b4hdmkwcaaa99u88fd1u.jpg

pNzZJl5.png

GNVKhfX.jpg

ilsjgs.gif

Opublikowano

chodza plotki ze kazdy prawdziwy bot dzis poszedl do kosciola na roraty i nawet zostal po mszy, - modla sie, pisza listy do papieza zeby po weekendzie okazalo sie ze sony mialo do pokazania tylko SFV i Emagon

Chyba do synagogi. 

Prawilnie przypominam. 

d5f2f9c1df665882.jpg

Opublikowano

Pierwsze dwie części spoko. Jak ją sobie przypomnę jak piotrus zapowiadał pierwsza część to do tej pory nie mogę że śmiechu:)

Opublikowano

Xbox zwija żagle, Playstation rozwija. Wspaniały dzień.

Opublikowano

Fable na konsoli Sony? :blink:

witaj w świecie Baronów. Jezusieńku czekamy na jutrzejszy wieczór to będzie takie przetasowanie, że masakra, wyszłoby na to, że plota z Gafa o megatonie się sprawdzi.. O jakich Wy exach teraz chciecie plebsie ze mną rozmawiać, jak wywalają pakiety tego co już mają.

Czuję jutro scenariusz Fable on PS4 and PC XD 

YETI GDZIE JESTEŚ JAK CIĘ TU NIE MA

Opublikowano

Słyszałam dzisiaj takie ploty od kumpla, ale myślałam że wkręca, bo Fable to dla mnie zawsze, po wiedźminie, jedyna gierka dla której kupiłabym xboxa obok nadkonsoli sony.
A tu takie info <3 

Opublikowano

Zastanawiałem się ostatnio czy kupić najpierw PS4 czy XOne, ale widzę, że MS sam rozwiązał mój problem :D

Opublikowano

Jak assassine wpada do CW to wiedz że coś się dzieje

Opublikowano

O kur.wa, kobieta w CW.

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.