Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Finał Fantasy tez miało być tylko na ps.

Opublikowano

Sprawa jest poważna.

Opublikowano

Dobra jak to jest prawda to weekendzie obiecuje, że znikam z cw.

Opublikowano

Zrobiłem teraz research w sieci, ale nigdzie nie ma informacji, że Microsoft nawet w przeszłości podjął jakiekolwiek kroki, by sprzedać Lionhead. Nie chce mi się w to coś wierzyć.

Opublikowano

Dajcie spokój z tym SF V, taki z tego będzie ex jak z nowego Tomb Raidera :D  po trzech miesiącach kitajce wydadzą Super Street Fighter V na wszystkie możliwe platformy z telefonami włącznie  :czezky:    Z  LHS też jakoś nie chce mi się wierzyć :P Chociaż po ich ostatnich dokonaniach to niech zhandlują w pisdu dziadów :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Lepiej zeby im ten SF wyszedl bo bedziemy w niego grali przez cala generacje :Coolface:

Co do Lionhead, w sumie taki krok by mnie nie zdziwil, od czasu 2jki nie zrobili zadnego hitu, 3jka byla "poprawna" a Legends zapowiada sie co najwyzej srednio wiec nie chca utrzymywac kury ktora nie znosi zlotych jaj, taka polityka MSu niestety - niemniej jednak ich wizerunek na tym ucierpi jesli to okaze sie prawda.

Ciekawym czy gdyby byli wolni bylaby opcja remaku Fable 2 na PC/PS4/XO, pogralbym sobie a 360tki juz w domu nie ma :(

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Lepiej zeby im ten SF wyszedl bo bedziemy w niego grali przez cala generacje :Coolface:

Co do Lionhead, w sumie taki krok by mnie nie zdziwil, od czasu 2jki nie zrobili zadnego hitu, 3jka byla "poprawna" a Legends zapowiada sie co najwyzej srednio wiec nie chca utrzymywac kury ktora nie znosi zlotych jaj, taka polityka MSu niestety - niemniej jednak ich wizerunek na tym ucierpi jesli to okaze sie prawda.

Ciekawym czy gdyby byli wolni bylaby opcja remaku Fable 2 na PC/PS4/XO, pogralbym sobie a 360tki juz w domu nie ma :(

Gdyby to była prawda, wypyierdolili by to całe śmieszne Rare, które od Conkera na pierwszego Xboksa nie wypluło niczego dobrego.

Opublikowano

Na Twitterze Billa Gatesa nie ma w ogole takich informacji. Zresztą co Gates miałby do tego? Od dawna nie jest związany z M$ i dywizją grową tym bardziej. Dla mnie fake, dopóki ktoś tego oficjalnie nie potwierdzi, to będzie wymysł jakiegoś photoshopmastera z sieci.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Zrobiłem teraz research w sieci, ale nigdzie nie ma informacji, że Microsoft nawet w przeszłości podjął jakiekolwiek kroki, by sprzedać Lionhead. Nie chce mi się w to coś wierzyć.

W sumie co to za różnica, Lionhead się stoczył, po Fable 2 nie zrobili już nic ciekawego na konsole. Nie sądzę, aby ktoś płakał.

Opublikowano

Ok, podejrzewam, że wiele osób płakać nie będzie, ale patrząc na tego screena, co wrzucił Walduś, nic się tam nie zgadza. Nie ma np. msnews, nie ma na Twitterze Billa żadnych growych wpisów (więc skąd nagle to), nie ma też wzmianki na stronie czy blogu prowadzonym przez Lionhead.

Fake.

Opublikowano

Pewnie na tym zje.banym neogafie ktos trolluje a wy to lykacie. Zgadlem?

Opublikowano

Ok, podejrzewam, że wiele osób płakać nie będzie, ale patrząc na tego screena, co wrzucił Walduś, nic się tam nie zgadza. Nie ma np. msnews, nie ma na Twitterze Billa żadnych growych wpisów (więc skąd nagle to), nie ma też wzmianki na stronie czy blogu prowadzonym przez Lionhead.

Fake.

Osobiście też tak przypuszczam. Teraz poziom fake'ów jest bardzo wysoki i ciężko się połapać :D

Opublikowano

A juz liczylem na jakas dobra gre na PS4  :obama:

Opublikowano

Pewnie na tym zje.banym neogafie ktos trolluje a wy to lykacie. Zgadlem?

jaki trolling. czysta brudna prawda jak ten jotpeg

iUBdA0DymhTgl.jpg

:rotfl:

Opublikowano

A juz liczylem na jakas dobra gre na PS4 :obama:

To nie ty jarasz się Fable Legends?

Dobra, źle zrozumiałem, sorry :P.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

a jeszcze jutro nad ranem nowe trailery z ordera i bloodborne z vga, a moze jeszcze na vga pokaza cos ciekawego.... :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

No ja.

edit: Ludwes wybaczam.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No nie, ale to jest i tak jakaś abstrakcja.

fable na ps to już pewniak i główna megatona, lionhead poszło do jednego z większych wydawców. Rare za to rozstaje się z kinectem. Znacznie większe megatony zostaną ogłoszone w 1 połowie 2016, to co w tym roku zostało zapowiedziane to jest nic w porównaniu do tego co zobaczycie w przyszłym.

a co do fable to 2 GOTY, 3 crap, legends piękne ale nastawione na co-op.

Opublikowano

Botki takie poddenerwowane że teraz każdy trolling będą łapać na poważnie.

dFVrrrV.jpg

Opublikowano

fable na ps to już pewniak i główna megatona, lionhead poszło do jednego z większych wydawców. Rare za to rozstaje się z kinectem. Znacznie większe megatony zostaną ogłoszone w 1 połowie 2016, to co w tym roku zostało zapowiedziane to jest nic w porównaniu do tego co zobaczycie w przyszłym.

#ThisisWaiting

Opublikowano

w 2015roku szykuje sie jakies swieto lub okragla rocznica wsrod ludnosci romskiej? idealne miejsce by microsoft zorganizowal tam swoj jubileuszowy event

Daddy juz zaplakany ma halucynacje i chwyta sie kola ratunkowego - mega tony od M$ od 2016 roku .... no masakracja, a to nawet nie poczatek

Opublikowano

Wyjdzie kolejny sezon KI, podbijajacy rozdziałke o 20p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.