Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak na wszelki wypadek to ja Playstation zawsze szanowalem  :kiss:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najpierw odpowiednie ilość GZ kupcie bo panowie w krawatach będąc niezadowolonymi ze sprzedaży mogą posłać tą wersję do kosza ;)

Się wie, akurat w kupowaniu gierek na PC to jestem całkiem niezły. Gorzej z ich ogrywaniem :reggie:

Opublikowano

Bansai MGS5 oczywiscie ogrywac bedziesz na jakiej konsoli? powiedz to glosno, napisz, zaspiewaj, czy jednak kreci sie fetysz 720p?

Jak to na jakiej? Na najlepszej. Na PC :fsg: :fsg: :fsg:

Najpierw odpowiednie ilość GZ kupcie bo panowie w krawatach będąc niezadowolonymi ze sprzedaży mogą posłać tą wersję do kosza ;)

ciekawe czy znów będzie: 1 w łeb, pół magazynka na klatę.  :kaz:

Opublikowano

klapki, nie jarajcie się tak bo powiadam wam, że się srogo zawiedziecie po tym całym evencie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Daddy coś wie, tylko nic nie mówi bo nie jest pewny czy dadzą mu kredyt na PS4 w providencie

W razie czego sprzedam mu po kolezensku swoje PS4 jak BB ogram. Oby Dorito Pope nie zawiodl tym swoim eventem, rano wstaje, otwieram...

cwigm8byymogjxmhgyps.gif

i oczekuje megaton.

Mam nadzieje, takie cos oddziela prawdziwych hardkorow od planktonu grajacego w coda czy bfa - "albo strzelasz w leb albo nie zawracaj pan dupy"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

klapki, nie jarajcie się tak bo powiadam wam, że się srogo zawiedziecie po tym całym evencie.

Jak tam Sunset na Xone?

Opublikowano

Jak tam Sunset na Xone?

A jak tam PGRy?

Opublikowano

Ok, to ja spytam, jak tam Sunset na XO ? :Coolface:

Opublikowano

Daddy coś wie, tylko nic nie mówi bo nie jest pewny czy dadzą mu kredyt na PS4 w providencie

W razie czego sprzedam mu po kolezensku swoje PS4 jak BB ogram. Oby Dorito Pope nie zawiodl tym swoim eventem, rano wstaje, otwieram...

cwigm8byymogjxmhgyps.gif

i oczekuje megaton.

Mam nadzieje, takie cos oddziela prawdziwych hardkorow od planktonu grajacego w coda czy bfa - "albo strzelasz w leb albo nie zawracaj pan dupy"

no mi by to podeszło, tylko pewnie znów (tfu odpukać) Konami zamknęło by serwery przez odpływ noobów.  :frog: mogli by to jakoś wyrównać np. 1 w głowę, ~6 na klatę

Opublikowano

guwno obesrane

Rata w kredito24 już spłacona?

Opublikowano

A ten nadal pisze :reggie:

Opublikowano

guwno obesrane

Ping, dalej ludzie na czwartym pietrze dają większe napiwki niz Ci z pierwszego/drugiego ?
Opublikowano

guwno obesrane

A co to on pizze rozwozi ? Stac go bylo na XO bez rat, co Ty ping ...

CU6BWqD.png

Opublikowano

guwno obesrane

Ping, dalej ludzie na czwartym pietrze dają większe napiwki niz Ci z pierwszego/drugiego ?

A pytasz o korporacje, czy o mieszkania? W pierwszym przypadku zamówienia są opłacane z góry, więc na napiwek nie ma co liczyć :(.

Opublikowano

Dobrze widzę? Lionhead od przynajmniej 5 lat nie występowało w ogóle w klaperskich postach i w ogóle #nikogo, a jakiś durny fejk dotyczące tego studia klapy przemianowały na megatonę? Widać niektórym wiele nie trzeba.

Opublikowano

guwno obesrane

A pytasz o korporacje, czy o mieszkania? W pierwszym przypadku zamówienia są opłacane z góry, więc na napiwek nie ma co liczyć :(.

o mieszkania pytam, korporacje przeszły dawno na catering i domowe obiadki.

Opublikowano

Na mieszkaniach głównie studenciaki bez kasy zamawiają pizze, czasami jak przedpokój przechodzi od razu w salon, to widzę pod telewizorem jakieś ps3-ki, czasem ps4 się trafi. Za to na strzeżonych osiedlach dominują Xbone, ale takie zamówienia są rzadsze, bo pewnie tacy ludzie żywią się zdrowiej.

Opublikowano

Bansai MGS5 oczywiscie ogrywac bedziesz na jakiej konsoli? powiedz to glosno, napisz, zaspiewaj, czy jednak kreci sie fetysz 720p?

Jak to na jakiej? Na najlepszej. Na PC :fsg: :fsg: :fsg:

Jakby podali date premiery to cala reszta zapowiedzi tego weekendu przestalaby mnie juz interesowac (no chyba ze Wiedzmin by sie gdzies pojawil) ... Tsar Bomba spadla, zaorane. Oczywiscie jakby juz do mnie dotarla ta informacja

(...)

Nie oszukujcie się, i tak Wam nie pójdzie na ultra/60 fps. Raven nawet nie włączy przed 2018 pewnie  :reggie:

Opublikowano

Tak się składa, że światowa scena grała na X360, a SF4 na najbardziej prestiżowym turnieju bijatyk czyli EVO rozgrywany był na sprzęcie M$ 

To teraz będą grać na sprzęcie Sony :kaz:

Pięknie się czyta ten ból dupy botków, "niszowa produkcja", haha xDDD Najlepsze przed nami, najpierw VGA i nowe materiały z Order i Bloodborne, a jutro wieczorem (praktycznie to już dziś) ostateczne rozwiązanie kwestii mniejszości botowskiej.

Co do Lionhead, po co to komu? Sony jedynie może ich zatrudnić do czyszczenia kibli i parzenia kawy u Niegrzecznych Piesków czy u Santa Monica. Tyle są warci.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na mieszkaniach głównie studenciaki bez kasy zamawiają pizze, czasami jak przedpokój przechodzi od razu w salon, to widzę pod telewizorem jakieś ps3-ki, czasem ps4 się trafi. Za to na strzeżonych osiedlach dominują Xbone, ale takie zamówienia są rzadsze, bo pewnie tacy ludzie żywią się zdrowiej.

Dostawcy pizzy nigdy nie wchodzą do domu, a ja pytam poważnie, sam pracowałem jako dostawca.

Opublikowano

Tak się składa, że światowa scena grała na X360, a SF4 na najbardziej prestiżowym turnieju bijatyk czyli EVO rozgrywany był na sprzęcie M$ 

To teraz będą grać na sprzęcie Sony :kaz:

Pięknie się czyta ten ból dupy botków, "niszowa produkcja", haha xDDD Najlepsze przed nami, najpierw VGA i nowe materiały z Ordr i Bloodborne, a jutro wieczorem (praktycznie to już dziś) ostateczne rozwiązanie kwestii mniejszości botowskiej.

Co do Lionhead, po co to komu? Sony jedynie może ich zatrudnić do czyszczenia kibli i parzenia kawy u Niegrzecznych Piesków czy u Santa Monica. Tyle są warci.

Sony póki co ochoczo werbuje producentów miernych indyków, które są warte raptem 25 centów w bundlu, zaś na PS Store krzyczą 25$ za kaszaniasty tytuł, ale zgadzam się - Lionhead jest światu tak samo potrzebne, jak Media Molecule.

Dostawcy pizzy nigdy nie wchodzą do domu, a ja pytam poważnie, sam pracowałem jako dostawca.

Masz racje - klienci zbiegają w klapkach na podwórze, by odebrać zamówionego placka. Zwłaszcza mieszkańcy gniazdek, w których od drzwi masz salon, zazwyczaj przeznaczony do stworzenia domowego centrum rozrywki jak na wizualizacji poniżej:

Studio-Apartment.jpg

Cover blown :(.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.