Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak się składa, że światowa scena grała na X360, a SF4 na najbardziej prestiżowym turnieju bijatyk czyli EVO rozgrywany był na sprzęcie M$ 

To teraz będą grać na sprzęcie Sony :kaz:

Pięknie się czyta ten ból dupy botków, "niszowa produkcja", haha xDDD Najlepsze przed nami, najpierw VGA i nowe materiały z Ordr i Bloodborne, a jutro wieczorem (praktycznie to już dziś) ostateczne rozwiązanie kwestii mniejszości botowskiej.

Co do Lionhead, po co to komu? Sony jedynie może ich zatrudnić do czyszczenia kibli i parzenia kawy u Niegrzecznych Piesków czy u Santa Monica. Tyle są warci.

Sony póki co ochoczo werbuje producentów miernych indyków, które są warte raptem 25 centów w bundlu, zaś na PS Store krzyczą 25$ za kaszaniasty tytuł, ale zgadzam się - Lionhead jest światu tak samo potrzebne, jak Media Molecule.

Tylko że w MM mamy odrzuty z Lionhead i widać, że ci najbardziej kreatywni opuścili statek, który po Fable 2 tylko tonie i tonie, a MM zaskakuje nowatorskimi tytułami.

Edytowane przez Moldar

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

5spjrl5xgchr.gif

Rykłem z butowanego Wii U, target tej konsoli kojarzy mi się właśnie z dzieciakami w wieku gimnazjalnym, które są dręczone przez bardziej cool kolegów.

nerd1.jpg

Klapy:

2694f1e12abd15780dda565fb73528fe.jpg

Boty:

maxresdefault.jpg

Baroni PC Gamingu:

image.jpg

Serio w MM są odrzuty z Lionhead? To by tłumaczyło, dlaczego ta firma klepie tak chu.jowe gry.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Już chciałem się doczepić, że LBP3 im nie wyszło, a tu zonk - grę stworzyło Sumo Digital. To już wiem, dlaczego tak spartolone.

Opublikowano

Ja sie zastanawiam co mialo w glowie Lionhead robiac Fable 3 (od tej gry dostalem raka i przez 3 tygodnie w ogole w nic nie gralem)? Jak mozna bylo tak spier.dolic cos co wczesniej swietnie zrobili DWA razy? Ciekawe czy w ogole zobaczymy 4 czy Legends to ostatnia odslona serii.

Opublikowano

Developer for @Naughty_Dog

2014-12-0600_28_26-ja1tfqf.png

george-michael-collapse-o.gif

PS. Przeglądam temat na gafie o PSE i ryczę ze śmiechu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

MM robi zupełnie nowe IP na PS4.

No właśnie tak zerkam na ich portfolio i projekty - pokazywali coś od nich w lutym wtedy, jak zapowiadali PS4 - coś wiadomo więcej, czy słuch zaginął, jak po Shadow of The Beast?

Opublikowano

A oni nie robią tearaway'a na ps4? Szczerze powiedziawszy ta gra nie ma sensu na tej konsoli no ale okej.  :reggie:

Opublikowano

A oni nie robią tearaway'a na ps4? Szczerze powiedziawszy ta gra nie ma sensu na tej konsoli no ale okej.  :reggie:

Robią, ale to mały procent zespołu, całe reszta pracują nad jeszcze nie zapowiedzianym tytułem.

Opublikowano

Bez kitu, Fable 3 to jedno wielkie guwno, po którym też przez jakiś czas nie miałem ochoty dotykać pada. Cieszę się, że niektóre boty też to widzą. Legends też się szykuje na padakę.

Opublikowano

Grałem w dwójkę ostatnio,bardzo ladna i fajna przygoda szkoda, że samograj.

Opublikowano

Fajną sygnaturkę sobie strzeliłem? Bociarnia teraz niczym dodo jeszcze do końca roku może pożyją a potem już 2015 i skok na dno wulkanu.

Opublikowano

No cóż, co by się w najbliższych dniach nie wydarzyło, to nazwa na nową edycję Console Wars na pewno wyłoni się wśród beki jaka zaleje ten temat.

Czy Sony zrzuci megatony, po promieniowaniu których xboty będę już tylko dogorywać na szaroburych pastwiskach bez źdźbła trawy na widoku?

Czy może cały hajp okaże się niespełnionymi obietnicami i klapersy chwytający się każdej możliwej brzytwy będą wyśmiewani przez najbliższe pół roku?

Czy Nintendo wypuści kolejną gierkę ze średnią 90+ i zmienicie wszystko, co next geny mają w swojej ofercie?

Season finale Console Wars 2+0+1+5, z której strony by nie spojrzeć, zamknie ten rok w iście bombowym stylu.

Już jutro na FPE.

Opublikowano

Fajną sygnaturkę sobie strzeliłem? Bociarnia teraz niczym dodo jeszcze do końca roku może pożyją a potem już 2015 i skok na dno wulkanu.

Pokaż Stuniczku PSN ID, zobaczymy czy ograłeś więcej gierek niż ja, na wychwalanych przez Ciebie platformach, które dla mnie są guwnem obesranym.

Edytowane przez ping

Opublikowano

oho następny dla którego blichtr to ilość zaliczonych tytułów. a to, że większość liźnięta to ch,uj

ping już to przerabaliśmy, następny temat

Opublikowano

Co mam Ci pokazywać jak ja na ps3 ograłem u2*, gow 3, i gta v xD?

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

ale ping ma ilość oraz wycisnął z tylu gier ostatnie soki ile ja przez całe życie chyba nie skończyłem.

Opublikowano

No nie mow, ze nie znalazles ciekawych exow na ps3?

Ja tez nie. (tylko dwa wiadomo ktore)

Opublikowano

ale ping ma ilość oraz wycisnął z tylu gier ostatnie soki ile ja przez całe życie chyba nie skończyłem.

W (pipi) logiki w tym zdaniu.

Opublikowano

ale jest sporo ludzi którzy wycisnęli sporo więcej ze sporo większej ilości gier i uważają PS4 za mesjasza

i teraz pytanie: co z tego?

Opublikowano

O dziwo na tym forum zdecydowana wiekszosc, ktora liznela duzo gier woli xbone, a ps4 maja wszystkie grajki niedzielne. Przypadek?

Opublikowano

O dziwo na tym forum zdecydowana wiekszosc, ktora liznela duzo gier woli ps4, a xbone maja wszystkie grajki niedzielne. Przypadek?

sama prawda

Opublikowano

O dziwo na tym forum zdecydowana wiekszosc, ktora liznela duzo gier woli xbone, a ps4 maja wszystkie grajki niedzielne. Przypadek?

W kraju gdzie konsola = playstation to nic dziwnego w tym nie ma. W stanach janusze wola xboxa bo to sprzet od nich,z ameryki,panstwa prawa i demokracji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.