Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bol pupska blacharzy, bol pupska xbotow, ino japonia ino nintendo i sony

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A co to będzie wieczorem jak dadzą crasha i tlg  :banderas:

Opublikowano

ale juz bez trollingu Pawciokratos :P 

Opublikowano

Dzisiaj o 19:00 większość normalnych graczy, a nie betonów dostanie odpowiedź czy warto brać ps4 do końca 2015 roku, jeśli posiadają już xone :)

Opublikowano

Wystarczy jeden tytuł: Rogue Legacy. Lepsze niż wszystkie gów,niane eksy od Sony, a pochodzi z PC. Spelunky to samo, tylko dodatkowo było wpierw* na X360 (nie dla psa kiełbasa, no może jak szlachta się naje). Co my tam jeszcze mamy wysoko oceniane na PS4 prócz remasterów z PS3? Diablo 3 RoS? No oczywiście, wpierw na PC. Hotline MiamiMinecraftBinding of IsaacFEZ? Trine 2 xD. The Swapper, Terraria, Don't Starve, Dust an Elysian Tale, Lone Survivor itd. Wszystko to resztki z pańskiego stołu, które trafiają na RemasterStation/IndieStation 4. A ja tylko otworzyłem stronkę gamerankings.com i czytam od góry gierki, które nie są remasterami z poprzedniej konsoli, tfu, Sony.

*tak naprawdę było pierwsze na PC dawno temu, ale na X360 wyszła mocno odświeżona wersja

Opublikowano

Posiadacze PS4 już dawno dostali odpowiedz czy warto brać xone.

:kaz:

PS. rejwen jaki trolling, zapomniałeś wymienić angry birds. :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Muszą trafić te gierki na ps4 raven bo na pc kto to kupił? Ty i Adi? xD

Opublikowano

xboty jarają sie exami sony :banderas: w drugą strone chyba to nigdy nie nastąpi :kaz:

Opublikowano

raven jakie exy wymienia :D :D :D procz diablo, ktore zawsze bylo utozsamiane z pc to same indory, w tym wiele takich, ktore by poszly na mojej schowanej w szafie amidze 600 jesli by devy posiedzialy nad tym z tydzien :D :D

Opublikowano

raven jakie exy wymienia :D :D :D procz diablo, ktore zawsze bylo utozsamiane z pc to same indory, w tym wiele takich, ktore by poszly na mojej schowanej w szafie amidze 600 jesli by devy posiedzialy nad tym z tydzien :D :D

Przecież on trolluje, to nie może być prawda. :lol:

Z drugiej strony, jak widać do najlepszych eksów na pc nie potrzeba tytana, hehe.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

PS. rejwen jaki trolling, zapomniałeś wymienić angry birds. :yao:

Hehe, czekałem tylko na to, jak zacznie się wyśmiewanie, że nie AAA. Piękny strzał w stopę. :banderas:

Przykro mi, że wszystkie te gów,niane indyki lepiej oceniane niż chyba najlepszy pudełkowy eks na PS4, czyli inFamous czy inne LBP3. Jak to świadczy o Waszej, tfu, "konsoli" xD?

Opublikowano

giereczki robione przez 3 gości w garażu nikogo

Opublikowano

takie te indyki goty a jak wiekszosc z nich dostepna na vicie to vita nikogo bo nie ma gier, po stokroc wole zagrac w te fajne indory nawet jesli mam poczekac troche na malym ekraniku vity i jej oledziku za 400zl majac je w dloniach niz wydawac 4tys na kompa z nasa, jarac sie 4k i 1000fps, a potem grac w indory, ktore urochomila by moja pralka na duzym ekranie z pikselami metr na metr

Opublikowano

giereczki robione przez 3 gości w garażu nikogo

No Man's sky jest robione przez 3 osoby, ale chyba nie w garazu.

Opublikowano

Dziś wieczorem ogrom nowych tematów dotyczącej sprzedaży xbonów, a blachy kolejny raz uświadomią sobie jak są ruchani przez producentów kart :)

Scott Rohde, Head of Software Product Development for Sony Computer Entertainment America, made an appearance at The Game Awards 2014 and shared probably the biggest news for PlayStation Community. During his short appreance at the The Game Awards 2014's stage, Scott confirmed that, at PlayStation Experience event there will be a "HUGE REVEAL" incoming for Uncharted 4: A Thief's End from Naughty Dog.

Scott Rohde stated: "Tomorrow at PlayStation Experience we'll have a lot more to share with fans when we stream our opening keynote live around the world including a HUGE REVEAL for a game that we all are very excited about at PlayStation, a little game from our good friends at Naughty Dog, Uncharted 4: A Thief's End."

Now what this HUGE REVEAL for Uncharted 4: A Thief's End could be? No price for guessing it (Might) be the actual gameplay trailer running on PlayStation 4. In addition to this, the following POSTER was shared:

uncharted-4-a-thiefs-end-teaser-the-game

http://www.gamepur.com/news/17210-sony-huge-uncharted-4-thiefs-end-reveal-playstation-experience-new.html

amcvholkwbcguuxpflo9.gif
Opublikowano

Ten nowy trailer Bloodborne pozamiatał, ta walka z bossem, (pipi), ta krew, to sponiewieranie bohatera, dosłownie walka z bestią.

Opublikowano

takie te indyki goty a jak wiekszosc z nich dostepna na vicie to vita nikogo bo nie ma gier, po stokroc wole zagrac w te fajne indory nawet jesli mam poczekac troche na malym ekraniku vity i jej oledziku za 400zl majac je w dloniach niz wydawac 4tys na kompa z nasa, jarac sie 4k i 1000fps, a potem grac w indory, ktore urochomila by moja pralka na duzym ekranie z pikselami metr na metr

Zastanów się teraz dobrze (popatrz na poprzednią stronę-dwie) kto krzyczy, że indyki nikogo? Tylko tzw. barani gamingu, czyli posiadacze PS4. Przykro mi, Ficuś, ale marnujesz się w tym obozie. Dobrze wiem, jak ogrywałeś quqamelee zanim wszyscy zaczęli dostrzegać tą gierkę, bo pojawiła się w plusie. Gust masz OK, tylko ch,uj wie dlaczego znalazłeś się po złej stronie barykady. Niestety, na PlayStation tylko FIFA, CoD i BF docierają do świadomości masowej. Zapraszamy do pańskiego stołu, gdzie znajdziesz kąski, których na próżno szukać w zagrodach dla plebsu (no, chyba, że zaczekasz rok, to niektóre gierki zostaną sportowane i sprzedawane 2x na konsolce).

Opublikowano

A co to będzie wieczorem jak dadzą crasha i tlg  :banderas:

I Fable Legends :fsg:

Opublikowano

ja licze na gameplay bo mam zaklad z kumplem blacharzem o flaszke, ze jak to gada "nie ma szans by te budzetowe konsole, ktorych dokladna analize zrobilo pclab i moj laptop jest porownywalny, ruszyly nawet w gramie taka grafe jak ten trailer z e3, ktory mi pokazujesz"

Opublikowano

Posiadacze PS4 już dawno dostali odpowiedz czy warto brać xone :yao:

Pad od xone, stabilny xbox live, system (snapowanie i acziwy) oraz społeczność (czyt. wyższa kultura, każdy seba i jego kolega dresik kupili plejaka "no bo lepszy xD xD xD", a na xone została tylko elita graczy ^^) sprawiają, że gdybym kupił ps4 to tylko dla exów, a resztę nadal bym ogrywał na jedynym. Nie jestem graphic whore, żeby różnica pomiędzy 900p, a 1080p w niektórych grach była dla mnie mocno istotna. Dzięki za(pipi)istemu skalerowi xone i tv z wieloma funkcjami poprawy obrazu jest ona wręcz niewidoczna (tak tylko mówię, gdyby ktoś porównywał rozdzieczości korzystając z pc, bo tam to jest masakra, jak się odpali gierę w innej rozdzielczości niż natywna). Szkoda, że większość betonów nawet gdyby MS napie.rdalał 5 exami miesięcznie to i tak by nie kupiła xboxa ;/

PS. Nie czepiajcie się literówek, bo z telefonu piszę na szybko.

Edytowane przez terror

Opublikowano

Spelunky

xD

Opublikowano

Raven ale ja kocham indyczki :) wiem ze nikt nie wierzyl w quacamelle, tak samo nikt nie wierzyl w dobre nowy velocityX2, ktore tylko ja hapowalem ale na szczescie na premiere gra trafila do plusa, chyba tylko kubson tak jak ja indory kupuje na vicie zamiast czekac az beda w plusie

ale ja nie mam nawet stacjonarki w domu, mam taniego lapka i tyle - do glowy mi jeszcze nie odbilo by wydawac kupe kasy na sprzet (stacjonarki i tak nie mam gdzie dac w mieszkaniu) na kompa na ktorych eksluzywne gierki mnie juz nie kreca (nie mam czasu na duze strategie i nie rozumiem fenomenu mmo) i indyki majac vite i ps4

poza tym juz wiele razy pisalem - miejsce indykow i pixel art jest na malych i przenosnych systemach, nawet na ps4, bym tego nie ogrywal nie majac vity - przeraza mnie granie w te gierki z grafika z amigi na +40cale, tak samo zreszta jak np z emu psp czy psx - na vicie super, na duzych ekranach kupsko

Opublikowano
Pad od xone, stabilny xbox live, system (snapowanie i acziwy) oraz społeczność (czyt. wyższa kultura, każdy seba i jego kolega dresik kupili plejaka "no bo lepszy xD xD xD", a na xone została tylko elita graczy ^^)

Dla społeczności, Daddy, Macio, Mazzeo xDDDDDDDDDDD

Czym bliżej PSE, tym coraz zabawniejsze posty botów i blacharni. Jedni już zmieniają avatary na gry, które wyjdą tylko na PS4 i rozważają kupno PS4, a ci drudzy kupują karty graficzne droższe od PS4, aby grac w najlepsze pc eksy w 4k i 120fpsów takie jak maincraft, fez czy Terraria. Nom, jest zabawnie bracia baronowie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ballentines juz czeka na wieczor Yeti - to co tu sie dzieje od wczoraj to jest cudowne zwyciestwo kolebki konsolowego grania

czekam na posty, ze to wszystko byl trolling, zreszta Macio juz sie dzis zaczal ubezpieczac zeby nie wyszlo, ze choragiewka po weekendzie znowu zmienia oboz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.