Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Rejwen ma dziś ciężki dzień XD

FH2 na X360 to mega nieporozumienie i nawet boty sie tej wersji wstydzą ale dla niego GOTY.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Yeti

Dostajecie indyki z których masz beke bo ambitniejsze tytuły nie są dla plebsu.

Nie dostaniecie żadnego eRPeGa takiego jak Divinity czy Wasteland. Z kolei Pillarsy oran nowy Torment nadchodzą a inXile rozpoczęli już prace nad kolejną (ponoć wyczekiwaną od dawna) grą.

Nie dostaniecie Racing sima jak Assetto Corsa. Była nadzieja w Project CARS ale okazało się, że trzeba tę grę pod sima podciągać na siłę. Zresztą jakie to ma znaczenie jak za jedyną dobrą kierownicę wpieraną przez PS4 musicie zapłacić niemal równowartość konsoli a developer Carsów jeszcze będzie ciągnął kase za paczki z autami i trasami. No ale co tam, model jazdy można ocenić grając bez FF albo na padzie xD

Nie macie gry pokroju ARMA3, bawicie się w wojne w BFie i CoDzie jak dzieci w piaskownicy.

Gdzie są jakieś survivale które na PC już żyją od dawna? Aha nadal czekacie na H1Z1 któro wychodzi również na PC.

To może jakiś RTS? Total War, Starcraft albo coś w ten klimat? Yyyy nope

A gry strategiczne jak Crusader Kings albo Europa Universalis? No lipa, nie pogramy.

Space Sim? A no tak ten gatunek również nie istnieje na konsolach więc No Mans Sky z miejsca GOTY.

ALE GTA ALE TLOU ALE CZASOWA EKSKLUZYWNOŚĆ XD

Z mojej perspektywy PS4 było by znacznie atrakcyjniejszą konsolą gdyby nie ci niebiescy podgracze w tym temacie.

Opublikowano

Kolejna impreza (VGA) hajpowana bez powodu. Jedyne czego się dowiedziałem, to że w nowej Zeldzie będzie dużo pustej przestrzeni i fajna trawa, a w NMS będzie można wsiąść do statku i polecieć na inną planetę. Ale zaraz.... przecież to już rok temu widziałem :P

Opublikowano

Adi rzuca granat do okopu wypełnionego niebieskim motłochem.

Opublikowano

Jezu Adi odstawiając wszystko na bok to serio Assetto Corsa to takie cos czego nikt nie traktuje poważnie

Mega hobbyści maja wykichane na ten tytuł, w sporcie zawodowym praktycznie nie istnieje (reklamy na autach, torach). Do marki GT to dzieła LATA świetlne

Proszę zostaw juz pastwienie sie nad tytułem ktory w najlepszym wypadku ma status ciekawostki

Opublikowano

Nie każda gra musi byc simem jak Asseto i Arma zeby sie przy niej dobrze bawic. Tak samo strategie w które graja sami zapalency.

Opublikowano

Jak tam GTA V Adasiu?

Opublikowano

Po materiale z Until Dawn dostałem raka. Cage to robi?

Opublikowano

Skisłem xDDDDDDDDDD

Jakby mnie interesowały takie guwna jak rts czy symulatory traktorów, to bym grał na pc, zostanę przy konsolach, gdzie co roku wychodzą gry, które obsypywane są nagrodami tytułów roku. Jedyne co ma pc, a co chętnie bym zobaczył na PS4, to rpg pokroju Westland. Reszta jest tak popularna wśród graczy, że trzeba składek na kickasterze żeby to wyszło, bo żaden wydawca nie chce dac na to kasy.

http://a.pomf.se/vfyrco.webm

Ciekawe na jakiej karcie to pójdzie :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie wrażenie, że obrońcy blachy są znacznie bardziej agresywni dla posiadaczy PS4, Nintendo niż XONE ?

Może tego ostatniego ze względu na dość mocne powiązania z systemem Windows nie traktują do końca jak konsoli, a może dlatego że 90 % exów z XONE mogą ograć na swoim kombo PC stacjonarny w gabinecie + TV 50 cali w salonie + pad od xboxa + 30 m kabel hdmi, stąd niższy poziom agresji ?

Edytowane przez balon

Opublikowano

@Yeti

Dostajecie indyki z których masz beke bo ambitniejsze tytuły nie są dla plebsu.

Nie dostaniecie żadnego eRPeGa takiego jak Divinity czy Wasteland. Z kolei Pillarsy oran nowy Torment nadchodzą a inXile rozpoczęli już prace nad kolejną (ponoć wyczekiwaną od dawna) grą.

Nie dostaniecie Racing sima jak Assetto Corsa. Była nadzieja w Project CARS ale okazało się, że trzeba tę grę pod sima podciągać na siłę. Zresztą jakie to ma znaczenie jak za jedyną dobrą kierownicę wpieraną przez PS4 musicie zapłacić niemal równowartość konsoli a developer Carsów jeszcze będzie ciągnął kase za paczki z autami i trasami. No ale co tam, model jazdy można ocenić grając bez FF albo na padzie xD

Nie macie gry pokroju ARMA3, bawicie się w wojne w BFie i CoDzie jak dzieci w piaskownicy.

Gdzie są jakieś survivale które na PC już żyją od dawna? Aha nadal czekacie na H1Z1 któro wychodzi również na PC.

To może jakiś RTS? Total War, Starcraft albo coś w ten klimat? Yyyy nope

A gry strategiczne jak Crusader Kings albo Europa Universalis? No lipa, nie pogramy.

Space Sim? A no tak ten gatunek również nie istnieje na konsolach więc No Mans Sky z miejsca GOTY.

ALE GTA ALE TLOU ALE CZASOWA EKSKLUZYWNOŚĆ XD

Z mojej perspektywy PS4 było by znacznie atrakcyjniejszą konsolą gdyby nie ci niebiescy podgracze w tym temacie.

ciekawe czy w to wszystko zagram na kompie w cenie PS4, czy będę musiał znowu wypyerdalać kase na ramy czy karty graficzne, bo jak nie to w chuyu mam takie "granie" :kaz:

Opublikowano

xboty jarają sie exami sony :banderas: w drugą strone chyba to nigdy nie nastąpi :kaz:

Bo xboty to gracze a nie internetowi napinacze kochajacy plastik :daddy:

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie wrażenie, że obrońcy blachy są znacznie bardziej agresywni dla posiadaczy PS4, Nintendo niż XONE ?

Może tego ostatniego ze względu na dość mocne powiązania z systemem Windows nie traktują do końca jak konsoli, a może dlatego że 90 % exów z XONE mogą ograć na swoim kombo PC stacjonarny w gabinecie + TV 50 cali w salonie + 30 m kabel hdmi, stąd niższy poziom agresji ?

bo zawsze najbardziej agresywnym jest sie w kierunku partii rzadzacej 

Opublikowano

Nie każda gra musi byc simem jak Asseto i Arma zeby sie przy niej dobrze bawic. Tak samo strategie w które graja sami zapalency.

Nigdzie nie sugerowałem że gra musi być simem żeby się dobrze przy niej bawić.

Jezu Adi odstawiając wszystko na bok to serio Assetto Corsa to takie cos czego nikt nie traktuje poważnie

Mega hobbyści maja wykichane na ten tytuł, w sporcie zawodowym praktycznie nie istnieje (reklamy na autach, torach). Do marki GT to dzieła LATA świetlne

Proszę zostaw juz pastwienie sie nad tytułem ktory w najlepszym wypadku ma status ciekawostki

Rly? Jak się nie siedzi w temacie to się nie piszę oke?

Opublikowano

No jak patrzę na listę nagród dla Assetto Corsa to normalnie las wyróżnień XD

serio traktujmy to jako ciekawostkę

Opublikowano

No jak patrzę na listę nagród dla Assetto Corsa to normalnie las wyróżnień XD

serio traktujmy to jako ciekawostkę

Przecież ta gra nawet premiery nie miała jeszcze, niedawno wyszedł ostatni duży build bety przed oficjalną premierą. Są 3 recenzje bety póki co, oceny sam sobie możesz sprawdzić jak cię cyferki interesują.

Opublikowano

Grają w gierki z wyróżnieniami, jakie to słodkie. Później wychodzą kwiatki jak DC, killzone na ps4

Opublikowano

GTA? Tym tytułem jarają się dzieci w wieku od 10-13 lat

V jak najbardziej, IV nie bardzo

Opublikowano

Waldek, nie wiesz, że blacharze już od dawna płacą za alphy i bety, bo tam taka pustynia panuje.

Opublikowano

Adi ale nie kumam co Ty chcesz udowodnić

Ze na PC wychodzi wiecej rożnych gier?

JEZUS NAPRAWDĘ CHYBA BIEGNĘ PO PC MATKO BOSKA

idź stąd

Opublikowano

bo boty wywodza sie z blacharni, grali na komunijnych kompach, potem przesiadka na xboxa, bo bylo duzo konwersji z pc.

Opublikowano

GTA? Tym tytułem jarają się dzieci w wieku od 10-13 lat

Nie to co Spelunky
Opublikowano

bo boty wywodza sie z blacharni, grali na komunijnych kompach, potem przesiadka na xboxa, bo bylo duzo konwersji z pc.

A teraz i klapki mają w swojej konsoli pecetowe bebechy. PC są wszędzie, czy się podoba czy nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.