Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Adi ostatni mohikanin rycerz blachy zostaje wgniatany w ziemie, indentycznie jak to robi szlachecka niebieska krew z xplebsem :kaz: :kaz: :kaz::banderas: :banderas: :banderas:

Edytowane przez mersi

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale nie mają Pecetowych gier, a PC nie mają ich exów, więc jednak trochę się różnią, a no i nie trzeba 30 m kabla hdmi aby pograć na salonie w TV.

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie wrażenie, że obrońcy blachy są znacznie bardziej agresywni dla posiadaczy PS4, Nintendo niż XONE ?

bo boty wywodza sie z blacharni, grali na komunijnych kompach, potem przesiadka na xboxa, bo bylo duzo konwersji z pc.

Inaczej - klapy to goście, którzy zawsze mieli PC, pierwszą konsolą było PS3, potem kupili PS4. To tłumaczy spuszczanie się nad fpsami, rozdzielczością i gadkę z pc laba rodem.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Grają w gierki z wyróżnieniami, jakie to słodkie. Później wychodzą kwiatki jak DC, killzone na ps4

No, oba tytuły maja wyróżnień tyle ze niech mnie (pipi) xD
Opublikowano

Czy tylko ja mam takie wrażenie, że obrońcy blachy są znacznie bardziej agresywni dla posiadaczy PS4, Nintendo niż XONE ?

bo boty wywodza sie z blacharni, grali na komunijnych kompach, potem przesiadka na xboxa, bo bylo duzo konwersji z pc.

Inaczej - klapy to goście, którzy zawsze mieli PC, pierwszą konsolą było PS3, potem kupili PS4. To tłumaczy spuszczanie się nad fpsami, rozdzielczością i gadkę z pc laba rodem.

Polecam temat AC Unity i zobaczyć jaki obóz najbardziej jęczał nad klatkami i rozdzielczością...

Ewentualnie polecam  przeczytać temat o wspominkach o pierwszym PSX itp i poszukać elaboratów Dona, Mazzeo czy Dadyego.

Opublikowano

Kiepski wyznacznik - moich wspominek też tam nie ma, a nie jeden laser w plejstacji zajechałem.

Opublikowano

Kiepski wyznacznik - moich wspominek też tam nie ma, a nie jeden laser w plejstacji zajechałem.

Na bank nie tyle co Mazzeo...

Opublikowano

Polecam temat AC Unity i zobaczyć jaki obóz najbardziej jęczał nad klatkami i rozdzielczością...

To ja polecam reszte tematow na forum, zaczynajac od GTA, DA, FC, MGS czy co sobie tam zyczysz :yao: - oczywiscie najlepiej zostac w CW jako ze tutaj jest caly zbior tej liczbowej blazenady.

Sory ale na chwile obecna to klapy zachowuja sie jak blachary z ktorych sie tak gromko smieja - kolejny przyklad ich hipokryzji over 9000 :reggie:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Adi ostatni mohikanin rycerz blachy zostaje wgniatany w ziemie

Jakiś casual gamer napisał mi "ić stont" to normalnie pocisk po całości, nie ma co ze mnie zbierać

:yao:

Opublikowano

Kiedy miałem 9 lat to rodziców nie było stać na kupowanie mi zabawek za ponad 2 kafle. Lepiej się teraz czujesz z tą świadomością balon? :)

Opublikowano

@Adi casual gamer bo nie gram w jakieś rtsy, czy rpgi o których nikt nie słyszał? czy jakieś goty indyki zrobione przez janków na przerwie w gimbazie? mów dalej

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Kiedy miałem 9 lat to rodziców nie było stać na kupowanie mi zabawek za ponad 2 kafle. Lepiej się teraz czujesz z tą świadomością balon? :)

Baroni biegający z siatkami pełnych piratów po osiedlu i giełdach, dzisiaj tacy dumni ze swojej konsolowej przeszłości wgniatają w ziemię zieloną zarazę :kaz:

Opublikowano

@Adi casual gamer bo nie gram w jakieś rtsy, czy rpgi o których nikt nie słyszał? czy jakieś goty indyki zrobione przez janków na przerwie w gimbazie? mów dalej

Mówiłem o Waldku

Opublikowano

Czuję się fantastycznie. Na pewno za to kupili ci niedługo potem komputer "do nauki" i tak to właśnie ukształtował się twój growy gust (największy wyznawca marki MS)

Opublikowano

Piękny pokaz wścieklizny posiadaczy konkurencyjnych platform, a do imprezy Sony dopiero sześć i pół godziny :dance::dance2::banana:

Opublikowano

UberAdi, jeszcze pasowało by wspomnieć o iRacing, z którego korzysta wielu zawodowych kierowców z reala, aby lepiej się przygotować do swoich wyścigów.

Takie projekty na konsole nigdy nie powstaną, bo to całkiem inny target.

Opublikowano

Baroni biegający z siatkami pełnych piratów po osiedlu i giełdach, dzisiaj tacy dumni ze swojej konsolowej przeszłości wgniatają w ziemię zieloną zarazę :kaz:

Raven w moim mieście to nawet nie można było kupić wtedy oryginałów ale fakt mogłem kupić przez net z allegro np aj czekaj wróć wtedy nie było praktycznie internetu w PL czy allegro ale fakt nie ma to jak porównywać piractwa ad. 1997 (przez 13 latka) z piractwem ad. 2014 (piracą tu dorośli ludzie, często pracujący). TO JEST WŁAŚNIE SZCZYT HIPOKRYZJI

edit: wtedy to chyba nawet nie było takiej ustawy prawnej odnośnie piractwa gierek konsolowych, a co dopiero mówić o jakiejkolwiek moralności z tego powodu.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Dla mnie najwiekszym zaskoczeniem jest ADR1FT - po rewelacyjnym Alienie przytule w ciemno! Bloodborn - kosa, ogolnie wsrod tej calej listy z 5 exow na przyszly rok na pewno bede chcial sprawdzic, a to dopiero poczatek.

Czekam na gameplay z Uncharted.

Opublikowano

Aha czyli granie na pc kiedys to byl przypal, ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec. Wiekszosc najlepszych tytulow jakie wyszly o dziwo jest na pc dostepna.

Opublikowano

Balon, Ty lepiej nie zaczynaj dyskusji o moim growym guście :)

Opublikowano

Jak sony promowało ps4 wśród polskich graczy? Rozdało gimbusowym guru youtube po konsolce i gierkach. Czaicie? Gość typu Remigiusz Maciaszek dostał/dostaje za free gierek od waszego szanownego SONY i tworzy "epickie gempleje" :D Gimbusiarnia to łapie, zlatuje się na forum i potem mamy teksty: "ale beka", "zielona zaraza",  "ić stont", czy inne  :sorcerer: 

Opublikowano

No tak kupiłeś 2 miesiące temu WiiU (z tym, że ja np Wii kupiłem na premierę SMG a WiiU na premierę SM3DW jakieś 1,5 roku temu) i teraz masz świetny gust, przepraszam. Ja gram tylko w Assassina więc co ja  mogę wiedzieć o guście Dona Sterydo, największego rycerza marki Microsoft.

Aha czyli granie na pc kiedys to byl przypal, ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec. Wiekszosc najlepszych tytulow jakie wyszly o dziwo jest na pc dostepna.

Zawsze wolałem grać na Amidze i Pegasusie niż PC.

Edytowane przez balon

Opublikowano

W życiu nie miałem przerobionej konsoli. Nawet na PSXa same oryginały (wymianki na PWR <3). 

Także mogę je.bać was wszystkich.

Opublikowano

No tak kupiłeś 2 miesiące temu WiiU i teraz masz świetny gust, przepraszam. Ja gram tylko w Assassina więc co ja  mogę wiedzieć o guście Dona Sterydo, największego rycerza marki Microsoft.

Jaki beton z Ciebie to głowa mała XD Tak, kupiłem WiiU i jestem guru, wcześniej w same CoD'y i inne mainstreamowe gierki grałem :) 

Opublikowano

cd project red ostatnio bylo na korepetycjach u ubi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.