Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Chyba Mendrek nie sądzisz, że ktoś to przeczyta zanim da ci minusa

:doom:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gardzę pecetowym graniem. Poza kilkoma wyjątkami, (diablo, civilization, tropico). Konsole od zawsze dla mnie były najważniejsze. W ogóle to powinny byc warny za oftop gdy ktos w tym temacie wychwala blachę.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Mendrek, piękna bomba prawdy.

Rejwen też pirat? W sumie nie dziwne, w końcu blacharz

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Uwielbiam jak Mendrek wypowiada się na temat, o którym nie ma pojęcia. Mogę wtedy kliknąć sprawiedliwego minusa. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tak tak Mendrek podpierać się jakimiś farmazonami miernot z Ubiszajsu jest doprawdy godne ciebie.

Jakoś nadal na pc wychodzą gierki i nikt nie narzeka na ich brak jak i na fakt,że się nie sprzedają. Bo gdyby twórcy byli na tym stratni to nie byłoby Civ5/Europy UniversalisIV,Killing Floor2, Divinity:OS,Wasteland 2 czy choćby portów tak egzotycznych gierek na piecykach jak Dynasty Warriors 8, Dead or Alive 5:Last Round,nowy SFV czy też innych typowo konsolowych gierek.

Widocznie kasa jest na tyle ok,że warto im walnąć port na blaszaki.

No ale ty i Ubi wiedzą lepiej :empathy2:

Opublikowano

Bieda-porta wydać to nie jest kłopot, pełno nowicjuszy pcha się do programowania. Square-Enix dobitnie to pokazało swoim portem Final Fantasy XIII jak należy traktować pc-towe community :)

A to że blaszki z miejsca dadzą minusa na mojego posta to nie jest zaskoczenie dla mnie. Ja bomby prawdy wypełniam specjalnym gazem bojowym -bulduphozonem , a poniekąd jednym z objawów jego działania jest silna potrzeba dania minusa jako reakcja obronna organizmu, na którego owy gaz podziałał... :)

Opublikowano

SE to dobitnie pokazuje swoimi wypocinami,gdzie ma ogólnie graczy i dobre jrpg. Więc kolejny debilny przykład ale jakże pasujący do ciebie.

Opublikowano

Grac tylko na plejstejszyn i miec 15lv na psn id, powinno sie takim dawac bany na niektore dzialy. Po co mowic o czyms o czym sie nie ma pojęcia?

Opublikowano

Kiedy miałem 9 lat to rodziców nie było stać na kupowanie mi zabawek za ponad 2 kafle. Lepiej się teraz czujesz z tą świadomością balon? :)

Baroni biegający z siatkami pełnych piratów po osiedlu i giełdach, dzisiaj tacy dumni ze swojej konsolowej przeszłości wgniatają w ziemię zieloną zarazę :kaz:

Ja pie.rdole raven, ty hipokryto, powiedz nam jaka wersje Forzy Horizon 2 ogrywałes na X360, no ku.rwa powiedz a pózniej wytykaj piractwo innym.

Jesteś rakiem tej branży i zaraza internetu.

Klapeczki moje kochane, musicie się zdecydować, czy cisnąć mi od kolekcjonera Pokemonów, który gra w kupowanie gier na Steam zamiast w gry i nigdy nie ogra procenta swojej kolekcji (no w sumie racja, ciężko będzie ograć te ~550 gierek na STEM + jakieś 50 na PS3 i dwa razy tyle na PS2 ;/) czy piratem i zarazą branży, bo choćby skały sr,ały to ciężko te dwa pojęcia połączyć.

A później jeszcze raz się zastanowić, czy zasysając w ciągu roku gigabajty muzyki, chińskich bajek, ebooków, mp3, filmów i programów można kogoś innego nazywać piratem i hipokrytą :reggie:

Opublikowano

Grac tylko na plejstejszyn i miec 15lv na psn id, powinno sie takim dawac bany na niektore dzialy. Po co mowic o czyms o czym sie nie ma pojęcia?

No

Z czego 5 jest z psxa 5 z ps2 3 z ps3 i 2 z ps4

Opublikowano

Zieloni bracia nic tylko

ZZrCMLJ.jpg

Edytowane przez k0ntra

Opublikowano

15lvl na psn to duzo czy malo? Nawet nie wiem jaki ja mam.

Opublikowano

Kiedy miałem 9 lat to rodziców nie było stać na kupowanie mi zabawek za ponad 2 kafle. Lepiej się teraz czujesz z tą świadomością balon? :)

Baroni biegający z siatkami pełnych piratów po osiedlu i giełdach, dzisiaj tacy dumni ze swojej konsolowej przeszłości wgniatają w ziemię zieloną zarazę :kaz:
Ja pie.rdole raven, ty hipokryto, powiedz nam jaka wersje Forzy Horizon 2 ogrywałes na X360, no ku.rwa powiedz a pózniej wytykaj piractwo innym.

Klapeczki moje kochane, musicie się zdecydować, czy cisnąć mi od kolekcjonera Pokemonów, który gra w kupowanie gier na Steam zamiast w gry i nigdy nie ogra procenta swojej kolekcji (no w sumie racja, ciężko będzie ograć te ~550 gierek na STEM + jakieś 50 na PS3 i dwa razy tyle na PS2 ;/) czy piratem i zarazą branży, bo choćby skały sr,ały to ciężko te dwa pojęcia połączyć.

A później jeszcze raz się zastanowić, czy zasysając w ciągu roku gigabajty muzyki, chińskich bajek, ebooków, mp3, filmów i programów można kogoś innego nazywać piratem i hipokrytą :reggie:

Jest różnica w byciu kolekcjonerem gier za 1$ a piratem nowości na konsole.

Czemu nie napiszesz ze FH2 był z zatoki, boisz sie forumka?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

to nie on przypadkiem ogrywal gta5 z zatoki?
Opublikowano

15lvl na psn to duzo czy malo? Nawet nie wiem jaki ja mam.

Najwyżej 2 dni dla łowcy.

Opublikowano

Macio już ma eksa PS4 w avatarze, teraz jeszcze zmieni sygnature na psn ID i mogę go codziennie z czystym sumieniem minusować. :)

Za posiadanie PS4?

Dla społeczności, Daddy, Macio, Mazzeo xDDDDDDDDDDD

Czym bliżej PSE, tym coraz zabawniejsze posty botów i blacharni. Jedni już zmieniają avatary na gry, które wyjdą tylko na PS4 i rozważają kupno PS4, a ci drudzy kupują karty graficzne droższe od PS4, aby grac w najlepsze pc eksy w 4k i 120fpsów takie jak maincraft, fez czy Terraria. Nom, jest zabawnie bracia baronowie.

Oprócz nas, są tam jeszcze dziesiątki innych, mega ogarniętych i fajnych ludzi, którzy kochają gry, a nie plastik. Jak to ekspert kiedyś napisał:

nie, nie jesteś graczem, jesteś ku.rwa betonem który faworyzuje plastik, z graczem nie masz nic wspólnego.

Geniusz xD

Ballentines juz czeka na wieczor Yeti - to co tu sie dzieje od wczoraj to jest cudowne zwyciestwo kolebki konsolowego grania

czekam na posty, ze to wszystko byl trolling, zreszta Macio juz sie dzis zaczal ubezpieczac zeby nie wyszlo, ze choragiewka po weekendzie znowu zmienia oboz

No Man's Sky ma fajne logo i pasuje do awatara, poza tym to za(pipi)ista gra, ale ludzie twojego pokroju tak skutecznie obrzydzają mi PS4, że spokojnie - obozu zmieniać nie zamierzam.

kolekcja Macio potwierdza jak jest z exami u was - 4 exy, 21 multiplatform - tyle z tych mitycznych exow jest w chwili obecnej na xone, z czego bezdyskusyjnie kozacki jest tylko horizon2 , milion stron w CW, a jak sie spojrzy bez wyjatku na wasze gamertagi to gracia glownie w multiplatformy, ktore tez sa na ps4

exy to ma WiiU - tu i teraz jest ich pelno, kazdy dobry gdzie to sie ma do waszego jednoego horizona?

Kolekcja nie obejmuje całości, bo mam jeszcze gry cyfrowe ;) Ale fakt jest taki, że na PS4 będzie w co grać dopiero jak wyjdzie Bloodborne, teraz można się tym plastikiem co najwyżej podetrzeć, bo do dekoracji pokoju się nie nadaje.

Z mojej perspektywy PS4 było by znacznie atrakcyjniejszą konsolą gdyby nie ci niebiescy podgracze w tym temacie.

Dokładnie tak. Czytam wypowiedzi niektórych osób i odechciewa mi się tej całej PS4, choćby nie wiem, jak za(pipi)iste eksy na to wyszły, tragedia.

posty Maciomaniaka w CW, ze trollowal i jego nagla podjarka dzisisjeszym eventem w temacie o targach  :kaz:

Jesteś absolutnym mistrzem nadinterpretacji i przekręcania każdej wypowiedzi, ale to klapy mają niestety wrodzone. Już po samym wmawianiu sobie, jakimi to są baronami gamingu normalny człowiek dostaje raka.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

lol

prawilnie przypominam że raven piracił na xguwnie Mesjasza GTA 5

Opublikowano

to nie on przypadkiem ogrywal gta5 z zatoki?

To ja. Później prawilnie kupionie na PS3, ograne na 100%, na PC biorę na premierę. Problem?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

lol

prawilnie przypominam że raven piracił na xguwnie Mesjasza GTA 5

to z sutkiem moze piatki zbijac
Opublikowano

Raven rak branzy? wtf? Raven ratuje branze przez kupowanie masy dobrych gier, a nie jak konsolomaniacy, ktorzy kupuja szroty od UBI za 249,99PLN i mowia, ze sa filarem gier video.

Opublikowano

Kupowanie gier za dolca i nie granie w nie to słaby ratunek dla branży.  :obama:

Opublikowano

Raven rak branzy? wtf? Raven ratuje branze przez kupowanie masy dobrych gier, a nie jak konsolomaniacy, ktorzy kupuja szroty od UBI za 249,99PLN i mowia, ze sa filarem gier video.

nie wiem czy kupowaniem gier miesiace/lata po premierze, na wyprzedazach za 1$ jest ratowaniem branzy.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Kupowanie gier za dolca i nie granie w nie to słaby ratunek dla branży.  :obama:

Co za różnica czy zagra czy nie? Ważne, że kupił. :usmiech:

To samo Macio, pisał, że tyle gier w folii ma i nie wie kiedy to ogra.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.