Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kiedy miałem 9 lat to rodziców nie było stać na kupowanie mi zabawek za ponad 2 kafle. Lepiej się teraz czujesz z tą świadomością balon? :)

Baroni biegający z siatkami pełnych piratów po osiedlu i giełdach, dzisiaj tacy dumni ze swojej konsolowej przeszłości wgniatają w ziemię zieloną zarazę :kaz:
Ja pie.rdole raven, ty hipokryto, powiedz nam jaka wersje Forzy Horizon 2 ogrywałes na X360, no ku.rwa powiedz a pózniej wytykaj piractwo innym.

Jesteś rakiem tej branży i zaraza internetu.

to nie on przypadkiem ogrywal gta5 z zatoki?
On,ale pózniej zakupił oryginał, tak niby mówił wiec mu wybaczam.

Ale FH2 nie ma oryginału na X360, wiec jest żałosny.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Raven rak branzy? wtf? Raven ratuje branze przez kupowanie masy dobrych gier, a nie jak konsolomaniacy, ktorzy kupuja szroty od UBI za 249,99PLN i mowia, ze sa filarem gier video.

ratowanie branzy przez kupowanie gierek za dolca i verbatimów w hurcie?

:yao:

Opublikowano
Typowy post Mendrka o PC (czyt. nie ma pojęcia o czym pisze)

:mog:

Nadal nie wierzę, że ta postać istnieje.

Opublikowano

nie wiem czy kupowaniem gier miesiace/lata po premierze, na wyprzedazach za 1$ jest ratowaniem branzy.

Ostrzegam, za chwilkę zaczną się szpagaciki za obrażanie, bo nie przeczę, gierki w bundlach też się kupuje, ale to jest tylko część zakupów.

Ja za to wiem, że Rogue Legacy, Spelunky, Rayman Legends, Papers, Please, tuż po premierze Civ V z dodatkami, EU3 z dodatkami za ponad 100 zł dawno temu 8) to były całkiem niezłe zakupy. Wiedźmina 2 kupiłem trzy razy żeby CDP RED mogło się zlitować nad niebieskim plebsem i dla nich w końcu też zrobić wersję na PlejStejszon.

On,ale pózniej zakupił oryginał, tak niby mówił wiec mu wybaczam.

Ale FH2 nie ma oryginału na X360, wiec jest żałosny.

Pirata też nie mam. Jeszcze jeden post, ostrzegam :obama:.

Opublikowano

TYPY SIĘ PUCUJĄ, ŻE KTOŚ SCIĄGNĄŁ GTA V A SAMI

gdzie ogladacie anime? zamkneli mi animecrazy =[

Malo ogladam na streamach, glownie tasiemce jak nadrabiam, potem sciagam na biezaco.

Dzieki za linki, sprawdze.

Jak ktos czyta mangi na tablecie/telefonie to polecam appke manga rock, swietna rzecz.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W Halo już matchmaking działa (naprawione szybciej niż online w DC), porównanie FH2 z DC to chyba jakiś śmieszny żart. inFamous taki zaje,bisty, że do dzisiaj nie ograłeś :).

To w co tam jeszcze grasz na xone, SO jak oceniasz? FH2 lepsze od DC, czemu tak sądzisz, jak w żadną nie grałeś? xDDDDDD

Rejwen, drugi bluber i Don, jakie te boty są żałosne, wytykają komuś, że nie grałeś w jakąś grę, a sami się jarają SO czy FH2 nie mając konsoli w domu.

Typowy Yeti, ile jeszcze wkleisz postów od bloodborne albo listy gierek ps4? Jesli jeszcze raz wkleisz tę listę to równoznaczne jest z tym, że każdy tytuł musisz kupić co? Albo wrzucanie screenów z Infamusa przez pół roku aż wreszcie kupiłeś na cebulowej wyprzedaży za 60zł :yao: a sam wypomina ravenowi

Rejwen ma dziś ciężki dzień XD

FH2 na X360 to mega nieporozumienie i nawet boty sie tej wersji wstydzą ale dla niego GOTY.

Oczywiście ograłeś na 360? 

Jak tam GTA V Adasiu?

Jak tam ps4 Lemansky? Bo wiesz tak się składa, że widziałem, że grałeś tylko w Killzone SF - pożyczyłeś konsole od kumpla żeby skończyć tego szrota?

Waldek, nie wiesz, że blacharze już od dawna płacą za alphy i bety, bo tam taka pustynia panuje.

Nie to co 200 złoty za 25% contentu w DriveClubie co nie :kaz: a nie sorry dzisiaj może ogłosza kiedy deszcz wrzucą do gierki, który hajpują od roku

@Adi casual gamer bo nie gram w jakieś rtsy, czy rpgi o których nikt nie słyszał? czy jakieś goty indyki zrobione przez janków na przerwie w gimbazie? mów dalej

Powiedział booster w battlefielda i fan kapiszonów uncharted?

Raven rak branzy? wtf? Raven ratuje branze przez kupowanie masy dobrych gier, a nie jak konsolomaniacy, ktorzy kupuja szroty od UBI za 249,99PLN i mowia, ze sa filarem gier video.

ratowanie branzy przez kupowanie gierek za dolca i verbatimów w hurcie?

Powiedział typ, który kupuje cebulowe kody na golda za zeta żeby pograć w halo na xboxie albo same używki na ps3

:obama:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ups nie połączyło

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wszystkie mangi ktore czytam mam kupione, chaptery czytam na biezaco a potem kupuje tomy, inaczej sie nie da. To samo z komiksami, nie bawie sie w zeszyty tylko zbieram zbiorcze w twardej oprawie.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

bluber, a dlaczego mialbym wspierac microshit ktorym tak gardze?

i na sama ps3 kupilem w tej generacji 7 preorderów wiec morda krótko, marchewa

Opublikowano

lol

prawilnie przypominam że raven piracił na xguwnie Mesjasza GTA 5

to z sutkiem moze piatki zbijac

Jakby nie Raven to na forum nikt do premiery GTA V by nie miał screenów/filmików z GTA, które były codziennie dostarczane przez niego  ^_^ 

Opublikowano

7 pre-orderów na 8 lat?

Opublikowano

Ale wy się obrażacie. Aż ręka drży nad szpagatem.

Opublikowano

Pewnie te preordery to...

god of war 3

uncharted 1, 2, 3

killzone 2, 3

7my ciezko, podpowiedz

Opublikowano

Wszystkie mangi ktore czytam mam kupione, chaptery czytam na biezaco a potem kupuje tomy, inaczej sie nie da. To samo z komiksami, nie bawie sie w zeszyty tylko zbieram zbiorcze w twardej oprawie.

Winny się tłumaczy

http://www.comicvine.com/thor/4050-18831/ od siebie moge polecic, gdzies na torrentach była paczka thor vol3

Raven też kupił potem GTA problem?

7 preorderów na generacji trwającej 9 lat to wychodzi 0,7 gry na rok - ZAJE.BISCIE STARY WSPIERASZ BRANŻĘ, ŁUHU TRZYMAJ SIE RAMY TO SIE NIE POSRAMY I W OGOLE COOL EDGY GIERKI BEDĄ WYCHODZIC DZIEKI MACIUCHOWI

:kaz:

co za niebieskie robaki, sami coś komuś wypominają a sami robią 100x bardziej rzeczy o których wspominają

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jak wychodzi tyle wspanialych gier, to sie czlowiek nie rzuca na cokolwiek jak na xguwnie :reggie:

Opublikowano

jak wychodzi tyle wspanialych gier, to sie czlowiek nie rzuca na cokolwiek jak na xguwnie :reggie:

Tak to sobie tłumacz.

Opublikowano

Typowy post Mendrka o PC (czyt. nie ma pojęcia o czym pisze)

:mog:

Nadal nie wierzę, że ta postać istnieje.

Jest trochę przekoloryzowana przez co mało wiarygodna. Scenarzysta powinien się trochę bardziej postarać.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ależ masakracja Głakamele. :fsg:

Opublikowano

Piekne post bluber na poprzednej stronie, tak sie konczy obrazanie ravena.  :shotgun:

Opublikowano

http://www.comicvine.com/thor/4050-18831/ od siebie moge polecic, gdzies na torrentach była paczka thor vol3

Raven też kupił potem GTA problem?

Rownie prawilnie na regale w hc. Forze tez kupil?

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Fotki proszę ino raz!

Opublikowano

bluber dowalił do pieca, guernica zmasakrowany i rozdeptany, ciągle płacze że ktoś coś ściągnie na PC a sam zasysa filmy/anime swoim tankowcem w porcie, żałosne. W końcu typowe polactwo kiedy złodziej ma żal do innego złodzieja.

kidnappa dead, guernica ma ostatnie życie a mam jeszcze bomby prawdy na jednego z sonybotów na miarę afery kidnappowej, później napisze ocb. wykończymy ich powoooli i boleśnie Zieloni Bracia  :)

Opublikowano

Rownie prawilnie na regale w hc. Forze tez kupil?

Nie mam Forzy Horizon 2 (w sensie nie kupiłem ani nie spiraciłem), nie mam nawet Xboksa 360 na chacie, o co (pipi)a Wam chodzi?

Opublikowano

bluber gry ogrywa na yt, sporadycznie pozycza od kumpli, raven i suteq piracą na potęge i to jest spoko

a jak czlowiek nie łyka wszystkiego jak leci za 220zl na premiere to robak i rak branzy

ja wiem xboty ze wasze IQ oscyluje w granicach wartosci temperatury pokojowej,ale jakbyscie odstawili tortex, doritosy, krasnale i pudziany i przeszli na niebieska strone mocy pełną wysmakowanych i inteligentnych pozycji, to moze by jeszcze z was cos bylo

a tak to ogrywacie po raz setny kolekcje szefa kuchni, udajecie ze waszych 'exów' nie ma na pc i 360tce, z majzą też slabo bo wciaz twierdzicie ze 720=1080, no i kopiecie kwadratowa pilke po boisku bez trawy

ŻENADA

Opublikowano

Dalej nie napisales co to za gry byly tak za(pipi)iste, ze az wziales je na premiere. Oswiec nas w tej materii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.