Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

raven i suteq piracą na potęge i to jest spoko

Jedna gra to jest piractwo na potęgę? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Chyba pójdzie szpagacik. :lapka:

Opublikowano

A pomyśleć, że byłem już tak bliski zakupu Xboxa One przed Wii U. Ale bym głupotę odwalił. W końcu One to takie dużo gorsze PS4. Więc po co kupować coś gorszego kiedy posiada się ideał, słusznym wyborem jest kupno czegoś innego i równie genialnego czyli Wii U. Wybacz mi Figaro chwilę słabości.

Opublikowano

Widzę, szpagaty i strzały z ucha ostro latają. No ale trudno dziś dziwić się botom ;) 

Opublikowano

raven i suteq piracą na potęge i to jest spoko

i ch,uj, szpagat zrobiony, miarka się przebrała

L9sygFA.png

Czyli pomówienia sa złe ale piractwo juz jest ok?

#Thatblacharzlogic

Opublikowano

na mnie szpagaty za to, że raven piracil gta 5, a suteq far cry 4?

jak sie wku,rvie to jeszcze ich podje.bie za propagowanie piractwa i sie skończy babki sr.anie :reggie:

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem, bo coraz bardziej uważam, że rymowanka o Tobie jest prawdziwa. :reggie:

Aha, nie zapomnij w razie czego podje.bać też połowy forum. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Copper kreuje się na takiego pro gracza a przeszedł The Last of Us na easy :)

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

że niby maciucha strzela z ucha?

no rozważam taką opcje za waszą godną raka postawe

Opublikowano

że niby maciucha strzela z ucha?

CPSSdA5.gif

Opublikowano

bluber gry ogrywa na yt

Na YT to cię zrobili :reggie:

10819024_833345776687663_368948368_n.jpg

Opublikowano

bluber gry ogrywa na yt

Na YT to cię zrobili :reggie:

10819024_833345776687663_368948368_n.jpg

A teraz ta sama fota z odpalonym forumkiem na telefonie / komputerze. :reggie:

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

bluber nakupowal tanich szrotów przy darmowej wysylce z allegro po kilku latach pozyczania od kumpli i zgrywa konesera :kaz:

Opublikowano

Komputer stacjonarny, telefonem robiłem :frog:

bluber nakupowal tanich szrotów przy darmowej wysylce z allegro po kilku latach pozyczania od kumpli i zgrywa konesera :kaz:

Nie mów o swoich zwyczajach, fakt, że kolekcja była jeszcze większa ale przy przeprowadzce z 60 pudełek zostawiłem w 3miescie a co cenniejsze wyprzedałem, to tylko takie tam akutalne gierki.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bluber w trosce o swoje zdrowie robi wjazdy personalne żeby odpocząć sobie od forumka w dniach największej beki XD

Opublikowano

tym czasem u baronow gamingu swieta trwaja w najlepsze, a mikolaj zapuka o 19.00

pkNFM9F.jpg

Opublikowano

Bluber w trosce o swoje zdrowie robi wjazdy personalne żeby odpocząć sobie od forumka w dniach największej beki XD

Platynkę wbiłes już w DC?

tym czasem u baronow gamingu swieta trwaja w najlepsze, a mikolaj zapuka o 19.00

pkNFM9F.jpg

Bohactwo u mnie tylko woda z kranu i mandarynki :frog:

Opublikowano

Widzę nakładeczki prawilnie kupione, co by nie kusić losu ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Widzę nakładeczki prawilnie kupione, co by nie kusić losu ;)

Przeczytałem "podkładeczka". No, ale fakt, jak by się baletnica rozlała na holenderskie meble, to by była lipa

Opublikowano

na drugi dzien po tym jak dostalem ps4 sobie je kupilem - pisalem o tym w odpowiednim dziale na forum i nawet foty dawalem - jak piszesz wole dmuchac na zimne, nie chce sprawdzac czy faktycznei te galki w bialych sa lepsze, jeszcze mam cztery male zelowe podkladeczki pod konsole i mam ja stabilna i sie nie giba, stoi dzieki temu tez ciut wyzej przez co ma lepsze chlodzenie od spodu, podobny zabieg stosowalem przy ps2 i ps3

Opublikowano

eyOKwXA.jpg

W krainie koneserów misiaczki już leżą pod kołderką i czekają na trailery Sony

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Widzę, że u klapków bal na Titanicu trwa w najlepsze. Jedyne, co będzie jutro nowe w tym temacie to gify z gier, które kiedyś tam wyjdą i o których już dawno wiadomo (Order, Uncharted, Bloodborne). Meh. Post Ficusia w samo sedno - jedyne do czego PS4 się na razie nadaje to stojak pod napoje.

W ogóle Ballantines xD #justbaronthings

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.