Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Może wreszcie pokażą coś więcej. Demo The Order dostępne na PS Experience ma mieć aż 45 minut długości.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Może wreszcie pokażą coś więcej. Demo The Order dostępne na PS Experience ma mieć aż 45 minut długości.

może wyjść z tego nawet 5 minut gameplayu, czekam.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

jakby mi by sie wszystko pyerdolilo przy uruchamianiu i wychodzilo do windowsa, to tez bym tak czekał :reggie:

Opublikowano

Mam nadzieje że się wszyscy dobrze bawią? Bo mam tutaj małe przesłanie:

ibiRVlK0EE0uBv.jpg

Opublikowano

Pokazali gameplay z nowej Zeldy, pokazali nowy trailer z Wieśka.

Nie no, siriusli... po co komu Sony?

Opublikowano

Bluber w trosce o swoje zdrowie robi wjazdy personalne żeby odpocząć sobie od forumka w dniach największej beki XD

Platynkę wbiłes już w DC?

tym czasem u baronow gamingu swieta trwaja w najlepsze, a mikolaj zapuka o 19.00

pkNFM9F.jpg

Bohactwo u mnie tylko woda z kranu i mandarynki :frog:

Jeszcze chwilka jeszcze momencik, no rush, za dużo tytułów do ogrania.
Opublikowano

a ja mam dzis czarna sobote, po 13 padl mi zasilacz w kompie, ale sie wq, wsiadam w auto z kompem, (pipi)ut nie odpala aku padl, bo 2tyg nie jezdzilem tylko sluzbowym, stoi laduje sie

pozyczyleum auto taty, jade do znajomego serwisu gdzie kiedys pracowalem, nie maja zasilki na stanie w rozsadnej cenie, nie bede bral za 400zl 750wat bo pc juz tylko do netu

jade dalej prawie 14, wszystko zamkniete, wbilem do innego serwisu, nie maja odpowiednika dla mojego OCz 600wat ehh

obdzwonilem znajomych nic, koniec koncow siedze na lapku ktor zamula jak cholera

ale byle na 19 miec internet z klawiatura :D

a o 20 musze wyjsc do pabu i nie uda sie wymigac, pozostaje telefon i wyswietlacz x cm2

HYPEEEEEEEEEEEEEEEEE

DisastrousHealthyGreatdane.gif

SSYBY4T.png

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

a ja mam dzis czarna sobote, po 13 padl mi zasilacz w kompie, ale sie wq, wsiadam w auto z kompem, (pipi)ut nie odpala aku padl, bo 2tyg nie jezdzilem tylko sluzbowym, stoi laduje sie

pozyczyleum auto taty, jade do znajomego serwisu gdzie kiedys pracowalem, nie maja zasilki na stanie w rozsadnej cenie, nie bede bral za 400zl 750wat bo pc juz tylko do netu

jade dalej prawie 14, wszystko zamkniete, wbilem do innego serwisu, nie maja odpowiednika dla mojego OCz 600wat ehh

obdzwonilem znajomych nic, koniec koncow siedze na lapku ktor zamula jak cholera

PC MUSZTARD RACE MY ASS :kaz:

Opublikowano

Fanek zainwestuj w tableta lub dobry telefon, u mnie komp to juz tylko do fotografii praktycznie został.

Opublikowano

A ja podczas konfy bede wracal z roboty do domu samochodem..... ciekawe czy jak dojade to zastane same zgliszcza :yao:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jestem taki podekscytowany, mam nadzieje ze nie skończę jak ten typ.

Opublikowano

Fanek zainwestuj w tableta lub dobry telefon, u mnie komp to juz tylko do fotografii praktycznie został.

mam blackberry ze wzg na charakter pracy i pelna klawiature, tel musze nosic caly czas w kieszeni nie moze byc za duzy

nie mam nic do kompa jesli chodzi o net mam duzy monitor IPS 16:10, podlaczylem go teraz do tego lapka i mam pasy u dolu i gory bo lapek max ciagnie 1600x900

obraz do tego nie ma proporcji jest rozciagniety, czuje sie cos jak w Evil Within :D

klawiatura troche sie przycina, lapek chodzi duzo glosniej niz PS4 na wysokich obroy jatach

o 13 bylem zalamany i nie chodzi o koszt nowego zasilacza, ale teraz juz sie jest ok, lapek dodatkowo lapki grzeje :D

Opublikowano

Widzę, że u klapków bal na Titanicu trwa w najlepsze. Jedyne, co będzie jutro nowe w tym temacie to gify z gier, które kiedyś tam wyjdą i o których już dawno wiadomo (Order, Uncharted, Bloodborne). Meh. Post Ficusia w samo sedno - jedyne do czego PS4 się na razie nadaje to stojak pod napoje.

W ogóle Ballantines xD #justbaronthings

może wyjść z tego nawet 5 minut gameplayu, czekam.

Zaorane.

Xbox, radosc z grania

Playstation, radosc z czekania (i gifowania?)

Opublikowano

Xbox, radosc z grania

Playstation, radosc z czekania

Ciekawe słowa biorąc pod uwagę to, że najbliższy duży ex na x0 będzie chyba we wrześniu. A w międzyczasie tylko gierki z cyfrowej dystrybucji, których na PS4 też nie brakuje.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

ale bomby łapią botki na plecy

nic dodać nic ująć

<popcorn.gif>

Opublikowano

sonowcy wyścigowcy już zdążą puścić "BLOODBORNE NOWA OTWORZYŁEM ŻEBY SPRAWDZIĆ CZY JEST" na allegro jak ja jeszcze będę ogrywał backlog exów z XOne. Do tego na Gwiazdkę ląduje u mnie pod strzechą Wii U, także ze sprzętów Sony w zupełności wystarczy mi Vita. PS4 najbardziej zbędnym sprzętem generacji.

Opublikowano

ach ta cisza przed burzą

już za godzine bociarnia będzie płonac z zazdrosci bo bombach prawdy 

tumblr_m8z32qkj1C1r7y95eo1_500.gif

w tym samym czasie konsolowa szlachta:

tumblr_ll83eybVfw1qd1fjko1_500.gif

i dogorywające, zaorane xboty:

tumblr_mswusbhv1V1rik5jvo1_500.gif

:banderas:

#4theplayers

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Info od mojego insajdera, konferecnja rozpocznie się od pokazu Uncharted 4.

Opublikowano

zaczyna sie chyba....przed czasem 

Opublikowano

mozna ogladac tez przez youtube gdzies?

podajcie linka nie moge z tym lapkiem

z poziomu twitcha w PS4 nie znajduje

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.