Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie ma

Opublikowano

Czemu grubad wszedl na scene z woda? Aby dostac sie na scene musial wejsc po schodach?

Opublikowano

F2P?

Opublikowano

A mnie graficznie rozwaliło. Podoba mi się, że jest dżungla, bo ta miejscówka nigdy mi się nie znudzi. Podobała mi się ta wielopoziomowość gameplayu. Kombinowanie z zachodzeniem wrogów. Wygląda na mega grywalną grę. Uncharted 4 już zniszczył boty, można się rozchodzić. 

Opublikowano

FAST PASTE -  JUZ BIEGNE!!!! DAWAC PREORDER!!!!!11

Opublikowano

No to mamy pokaz na co stać tą generację pod względem grafy: nie za wiele, czyli tak jak sie spodziewał każdy, kto nie wierzy w ukryta moc laptopa. Uncharted z plasteliny.

to co Messer zakład już rozstrzygnięty?

Opublikowano

Opublikowano

next year, next year, next year, next year, next year

Opublikowano

U4- jakbym cofnął się w czasie do pierwszej części.  :reggie:

Opublikowano

MIYAZKI KUR.WY

Opublikowano

Mantis, nie uwazasz, ze mowienie za innych co uwazaja jest strasznie slabe?

Fragment z U4 mega nudny, bardziej mnie juz ten kill strain zainteresowal, bo cos nowego.

Opublikowano

(pipi)a from software na scenie a panna dzwoni że czeka na dworcu.... Fuck ping ma rację życie gracza nie jest dla ludzi w związkach :)  

Naróbcie tutaj kilkadziesiąt stron abym miał co czytać jutro :D

Opublikowano

Japonia podnosi sie z kolan. Tego hamburgera za woda nie dalo sie sluchac.

Opublikowano

next year, next year, next year, next year, next year

czyli juz za miesiac :reggie:

Opublikowano

za dlugi fragment wygrali i zbyt dlugo pokazywali sie jak sie Drake wspina ale graficznie to jest kosa i gameplay wydaje sie mega miodny - mega duzo mozliwosci przejscia tego fragmentu, wielopoziomowosc lokacji, krzaki do chowania itp - na pewno nie samograj i bug udowodnil paradoksalnie ze to na pewno z ps4

Opublikowano

Nawet captcha wie co i jak  :reggie: 

VYUTmnH.jpg

Opublikowano

losowe dungeony w bloodborne, goty 2015

Opublikowano

Zapewne wybuchy będą na E3, muszą być.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.