Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To jest to, kochasz gry na PC, to kup VITA lub PS4... No ok, zawsze lepsze starocie niż nic, a suikodena 2 w odświeżonej grafice bym przytulil

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

daddy juz lapie stopa na kanary

Opublikowano

ten sf5 wygląda gorzej od KI z cyfrowej dystrybucji, unch 4 to unch 3.2  no cóż najładniejsze exy w różnych gatunkach dalej tylko na nadkonsoli XO.

Sonybciarnia na kolanach od zawsze i nazawsze. Od dziś znowu połowa sonybotów zniknie z CW na pół roku  :)

Opublikowano

Co za masakracja botków Xone na kolanach.............na nogach ze smiechu sie biedaczysko nie utrzyało

Opublikowano

Vita zmasakrowala ps4 :o

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jak ja się ciesze że kupiłem vite <3

Opublikowano

grim fandango już za miecha \m/

Opublikowano

CZYŻBY?!

Opublikowano

Jaka masakracja botkow? Remasterami i grami na Vicie?

Vita wyciągnięta z grobu, całe szczęście :)

Opublikowano

Grim Fandango i Day of the Tentacle - forumowa gimbaza ma zadanie domowe z historii do wykonania.

Opublikowano

Fajnie ze Sony wspolpracuje z malymi studiami, nie samymi superprodukcjami czlowiek zyje. No a micro wiadomo, nawet nie placi.

Opublikowano

Czyli nowy rok gifów oficjalnie można uznać za rozpoczęty. 15 minut samograja - kilka fajnych momentów. Pojawiły się już ich gify?

E: Wyszła babka, powiedziała, że robią gry, a klapy klaszczą... żenua.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

lol ...

"4 new ..."

i pokazuje 8 palcow...

kobiety XDDDDDD

Opublikowano

gdzie moje gran turismo?

Gdzie Crash?, gdzie Shenmue 3?, gdzie przejecie Lionhead?. Tylko na tyle stac Sony z okazji na 20 lecie marki? Zart... 

Opublikowano

Uwielbiam kiedy klapki szczają po gaciach z zachwytu nad starymi gierkami z PCta. Nie, nie, klapki to nie są growi hipokryci nr 1 :D

Opublikowano

Ja czekałem to, że ogłoszą obniżkę PSV a oni yebneli dobrymi grami xD no nie możę być :D 

Opublikowano

Fat princess xD

Opublikowano

"hi... I guess..."

I trzyma widelec w rece

WTF co oni tam lykaja za scena XD

Ale ten typ faze ma

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Japonczyk mowi po angielsku trzymajac widelec xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.